Alla inlägg den 29 januari 2010

Av Linda - 29 januari 2010 23:44

Ja, idag var jag ju i Skövde som sagt. Skulle shoppa lite tänkte jag. Jag gick runt och kollade i några affärer, men jag kan inte påstå att jag hittade något så där - WOW - liksom. Innan visste jag att jag var tvungen att köpa mig en ny Mascara eftersom min gamla är slut nu. Jag hade fått massa rabatter från Åhléns förra veckan som jag tog med mig, och dem utnyttjade jag faktiskt. Jag är nöjd med inköpen som gjordes idag, även om det inte blev något klädesplagg som jag hade hoppats på från Gina. Så är det ju ibland då har jag kvar mitt presentkort längre vilket aldrig är fel...


Detta shoppade jag idag:

* Dove Duschkräm, 19,5o kronor, Lila Hotpants, 79,5o kronor och Vita String, 59,5o kronor, allt från H&M- Duschkräm är aldrig dumt att ha hemma dessutom var den billig! Hotpantsens färg gillade jag, och Stringen var snygga!

* Blockljus, 19 kronor/styck, Åhléns- Ljus går åt i det här hemmet, och de låg vid kassan och väntade på mig! Billiga var de också!

* Bestickkorg, 64 kronor (Ordinarie pris 8o kronor, hade 2o% kupong), Åhléns- Nu fick jag köpt mig en ordentlig bestickkorg, har ju använt en plastmugg innan! Det var ta mig fan på tiden! Bra köp tycker att den är snygg!

* Lancôme Hypnôse Mascara, 224 kronor (Ordinarie pris 28o kronor, hade 2o% kupong), Åhléns- Favorit mascaran nummer Ett! Älskar denna mascaran är helt kär i märket! Dagens mest behövda köp!

* Johan Falk Gruppen för Särsklida Insatser DVD, 129 kronor (Ordinarie pris 179 kronor, hade 2o% rabatt kupong), Åhléns- ÄNTLIGEN har jag en av Johan Falk-filmerna! Bara att samla på sig dem andra också!  

 

  

  

  

  

Av Linda - 29 januari 2010 19:44

Natten gick bra trots allt, men jag var riktigt riktigt trött där ett tag - från två till fem ungefär. När klockan började dra ihop sig så gick det bra, och dessutom hade jag lite saker att göra innan dagpersonalen kommer. När chefen frågade mig imorse om hur det hade gått, och om jag hade sett meddelandet om långnatten, då sa jag vad jag tyckte om det där. Dem ska inte ta mig för givet - vilket ingen ska göra om NÅGON! Inte på det sättet i alla fall utan att fråga om det är okej. Men det gick ju bra bara det att jag var sjukt trött eftersom jag sov så dåligt igår på dagen, och ingen lång vila innan jobbet. Vila är ett måste om man ska orka fattar inte hur jag orkade. Tur att det var lugnt i alla fal! När jag kom hem så åt jag en macka, och drack ett glas vatten la mig i sängen åtta. Då var jag som en klubbad säl för det tog inte lång tid innan jag somnade vakna strax efter tio då jag behövde gå på toa. Sov bra efter toabesöket också =) SKÖNT!


När jag gick upp åt jag lite och slappade innan jag gick ner till tåget. Jävlar vilken fart jag hade i benen. Skönt att åka iväg lite så där. På stan vad det inte alls mycket folk dem är ju ute på Elins Esplanad istället, men på Skövde Central var det en jävla massa folk. Tyckte synd om dem som fick vänta på alla försenade tåg till och från Stockholm, men även från Göteborg var de försenade. Tur det att jag åkte ett Regionaltåg.

Jag kikade i de gamla vanliga butikerna inne på Commerce jag hittade inget speciellt så där i klädväg. Lägger upp korten lite senare på det jag shoppade idag =)


Kom dock på att jag glömde gå in på ICA för att hämta ut mitt paket det var ju så jävla kallt ute så jag ville ju bara hem. Får ta det imorgon istället ska bli spännande att se vad jag har fått i mitt paket =)

Nä, nu ska jag ta en dusch och sen se på Let´s Dance! GO Mattias han är grymt bra på att dansa, men även Agneta och Gudrun är över förväntan tycker jag!

Ni får ha en trevlig fredags kväll folks! Tjing tjong!

Av Linda - 29 januari 2010 15:36

Nu ska jag strax iväg till Skövde och shoppa lite =)

Något jag är i absolut behov av det är Mascara så det måste jag bara ha idag!

Ska självklart gå in och kika i andra affärer också för den delen.

Sen när jag kommer tillbaka från Skövde ska jag in på ICA och hämta mitt paket som jag har fått =)

Ni får ha en bra fredag så länge folks! Tjing tjong!


Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards