Alla inlägg under september 2010

Av Linda - 20 september 2010 23:04

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom CHIC nummer 11 (2o Maj) 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen jag ajg ville ha. Jag hittade inte speciellt mycket denna gången, men det blev ändå blandat.


Detta hittade jag i CHIC nummer 11 (2o Maj) 2o1o:

* Miu Miu Pumps finns hos www.netaporter.com, 2885 kronor- SNYGGA skor! 

* Dogeared Single & Fabulous Halsband finns hos www.asos.com, 81o kronor- Snyggt halsband! Fånga "Sex and the City"-känslan med ett martiniglas runt halsen!

* Estée Lauder Brasil Dream Parfym 5o ml EdP, 475 kronor- Med Brasil Dreams noter av gardenia, kokosmjöl och sandelträ får du en svag vris av varm sandstrand och en stark försmak av sommaren!

* Nivea Angel Star Body Lotion, 6o kronor- VILL HA! Dessa luktar sjukt gott med hallondoften! Niveas nya lotion anpassar sig efter hudens fuktbehov och gör den sammetsled. Doften av hallon ger mig vårkänslor!   

Av Linda - 20 september 2010 21:34

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 11 (2o Maj) 2o1o, kom jag till den här artikeln med Drew Barrymore. Jag tyckte att den var bra och dessutom är hon en bra skådespelerska, så jag tänkte skirva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Vår favoritbarnskådis har vuxit upp, och efter drogmissbruk och kärleksval har hon blivit lugnare i sig själv. Men med relationerna hår det sådär, erkänner hon.

Artikeln är skriven av Tina Jöhnk Christensen.

 

Drew Barrymor har alltid varit Hollywoods glada tjej, men vid 35 års ålder har hennes syn på livet blivit lite mer allvarlig.

- Jag är bara förundrad över hur snabbt tiden går, säger Drew Barrymor om att ha blivit en vuxen kvinna som numera kan skriva regissör på sitt CV.

- Jag förstår varför man säger till ungdomar att de ska njuta av att vara unga, för innan man vet ordet av är man vuxen och magin är försvunnen. Man har helt plötsligt en massa ansvar.

 

Drew Barrumore har regisserat sin första film, "Whip It", där huvudrollen spelas av "Juno"-kända Ellen page. Filmen är en komedi som handlar om en ung tjej som finner styrka i vänskapen till tjejerna i sitt "roller derby"-lag - en slafs rullskridskosport - när hon har problem med sin mamma.

- Det är klart att jag kan knyta an till ämnet för jag hade samma slags problem med min mamma, säger Drew, som redan när hon var 15 år klarade sig utan sin familj.

- Jag har inte heller någon egen familj. Jag har skapat en familj med mina vänner och tror att man själv måste hitta sin "stam" här i livet.

 

På 8o-talet var Drew Barrymore en känd partytjej. Som nioåring tände hon sin första cigarett och i självbiografin "Little Girl Lost", som hon skrev vid 14 års ålder, beskriver hon hur hon fick behandling för sitt alkoholmissbruk när hon var 13 år.

- Man måste acceptera och respektera sin historia och inte ångra något, för det hjälper inte alls. Det finns givetvis saker jag inte är stolt över, men om jag inte hade gjort dem hade jag inte varit den person jag är idag.


Även om Drew Barrymor har blivit några år äldre är hon fortfarande ungdomlig. Hon skrattar mycket, bitvis lite barnsligt.

- Jag tycker att det är sexigt när man kan göra så många olika saker som möjligt, säger Drew, som är klädd i grå cowboykläder och har blåmålade naglar. Jag vill göra både seriös film där jag kan skapa djupa kvinnoporträtt, och rolig film där jag kan släppa loss lite mer.


Hon syftar på TV-serien "Grey Gardens", där hon spelar en excentrisk kvinna från 2o-årsåldern upp till 6o-årsåldern. Och kanske menar hon även "Charlies änglar"-filmerna (som hon varit med och producerat), med allt kul de har inneburit?

Frågan är väl om det kommer att gå att göra en tredje film om änglarna, eftersom envisa rykten säger att de forna bästisarna och änglakollegoena Drew och Cameron Diaz inte alls kommer överens nu för tiden.

 

Drew Barrymore producerade och medverkade även i filmen "Dumpa honom!", som handlar om relationer mellan män och kvinnor. Men hon anser inte på något sätt att hon är expert på området.

- Jag trodde helt ärligt att jag skulle vara klokare när jag är över 3o, men jag inte inte verkligen ett dugg om förhållanden, erkänner hon oxh ler. Jag är fullständigt okunnig och oduglig.

 

Drew Barrymor har varit gift två gånger. Först i ett år med komikern Tom Green. I fem år hon ihop med trummisen i The Strokes, Fabrizio Moretti, och just nu dejtar hon skådespelaren Justin Long.

- Man ska gå helhjärtat in i ett kärleksförhållande, annars går det inte, säger Drew. Men jag tycker samtidigt att man ska vara självständig och måna om sin frihet i ett förhållande, för om man tror att ens partner har nyckeln till ens lycka och känsla av trygghet har man fel. Det måste man hitta i sig själv... 

 

  

  

Av Linda - 20 september 2010 17:34

Igår när jag cyklade hem duggade det lite ute så det var riktigt skönt att komma in i lägenheten. Satt och kollade på valvakan precis som jävligt många andra gjort. Jag kände att jag började bli riktigt seg, men jag la mig inte förrän efter tolv så jag hann varva ner ordentligt innan.

Jag var helt slut eftersom jag kunde ju knappt vila igår när jag gjorde timmar. Jag sov riktigt, riktigt bra hela natten och jag gick upp fem över halv tolv. Då hade jag sovit klart och det fick vara nog! Innan jag cyklade till jobbet satt jag bara vid datorn och åt en macka innan det var dags att cykla iväg och jobba en liten stund!

Det gick i alla fall bra att jobba det var inga problem, men jag var rätt trött där ett tag bara. Så typiskt bara att det skulle börja regna en stund innan jag skulle cykla hem!

Nu måste jag få i mig lite mat och jag tänkte göra Kycklign Röd Curry tillsammans med lite Sallad till. Snabbt och gott helt enkelt! Efter det blir det en varm och skön dusch, deet är så jävla kallt ute och i min lägenhet..

Ni får ha en fortsatt bra måndag! Tjing tjong

Av Linda - 19 september 2010 23:16

  


Idag när jag har jobbat ville jag ha något bekvämt på mig och jag gillar den här nya toppen - underbart skön är den!


* Topp, Vero Moda, NY! Underbart skön är den i materialet, gillar den som fan!

* Jeansleggings, Cubus, NYA! Nya favoriterna är mina nya jeansleggings! LOVE THEM!

* Strumpor, H&M.

Av Linda - 19 september 2010 15:34

Igår kväll var ju S., här hos mig och vi köpte med oss Pizza som vi åt och sen satt vi och tjötade plus en hel del skratt blev det som vanligt   Trevligt hade vi i alla fall, men jag drack inte en droppe bara Pepsi. Min lever hade inte fixat det för jag var då fan inte fräsch igår.. Hade ont i magen hela dagen.

Sömnen inatt existerade inte ens utan jag bara låg och vände och vred på mig hela natten. Kollade på klockan en miljard gånger, självklart höll jag på att somna tjugo minuter innan jag skulle gå upp. Det slår ta mig fan aldrig, aldrig fel.. Jag gick upp direkt efter att klockan hade ringt, klädde mig, borsta tänderna och cyklade iväg. Eftersom det är val idag så pratades det en del om politik imorse efter rapporten. Morgonen gick i alla fall bra.

Sen cykla jag hem tolv igen och la mig kvart över tolv, men jag gick upp två igen då kunde jag inte ligga längre och vila. Har bara slappat nu innan jag ska iväg till jobbet igen! Ska iväg och rösta innan jag cyklar till jobbet. HELVETES HELVETE måste jag säga då det pissar ute så jag lär bli vräkt i regn...

Nu måste jag dra till jobbet. Ha en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 18 september 2010 18:18

USCH, idag har jag inte mått bra, haha. Det blev alldeles, alldeles för mycket sprit igår. Så kan det gå när jag är i gasen och på bra humör, vilket jag var igår. Om inte annat blev jag på ännu bättre humör när jag drack mer och mer. Var som en jävla svamp, hehe!

Igår innan jag jag stack ner till festen åt jag, duschade och sminkade mig. Stressade inte när jag sminka mig så att mina ögon inte ska börja fucka sig igen! Däremot måste jag ha en ny mascara för den sjunger på sista refrängen nu. För mig är mascara det viktigaste att ha av allt smink! Yeah yeah.

jag kom ner till festen kvart över åtta typ och då satte jag igång att dricka min första grogg och det var inte den sista heller. Tre timmar senare var jag jävligt full, hihi. När vi skulle gå och jag skulle ta mina skor på mig så ramla jag till (jag skyller på strumpbyxorna) hahahaha. Hade mina Mc-boots på mig eftersom de är liiite stora så hade jag Hello Kitty strumpor på mig, och jag måste säga att de inte passade in till min klänning kanske, haha! Tänkte på det först idag. Det var sjukt mycket folk hemma hos I., och vi hade kul där, men sen gick vi till Plantis där vi fortsatte att dricka och dansa, men jag drack inget och tur var la det! Tog sällskap med S., hem och sen när jag kom hem till mig satte jag på datorn och åt en jävla massa Gifflar plus att jag drack hela min vattenflaska! Sen somna jag som en stock!


Idag gick jag upp tjugo över tolv och jag sov hyfsat ändå. Har haft ont i magen idag och jag kan ju undra vad det beror på haha. Har haft en bra diskussion med en kompis på chatten på facebook och då kom det tyvärr en massa tårar, men vissa saker är fortfarande jobbiga att prata om.

Vid halv fyra gick jag till I., för att hämta min sprit och min cykel! Lånade hennes toa innan jag cyklade ner till ICA där jag hämtade mitt sista paket från H&M. Jag tog Bangatan och cyklade fram till Industrierna och hem. Då var det uppehåll med sol, men blåsigt. En liten stund efter att jag kom in började det regna! Jävla röta där =) Har städat toaletten, dammat av och dammsugit lite snabbt också - annars inget speciellt har hänt.

har vart en lugn och skön lördag och nu blir det Pizzamys med S., och tjöt! Trevlig lördagskväll med andra ord! Ni får ha det så kul ikväll! Tjing tjong.


Bjuder på en bild från inatt som jag tog.

  

Av Linda - 18 september 2010 16:00

  


Idag var jag nere på ICA där jag skulle hämta ut mitt paket som kom i torsdags. Det var det sista paketet från H&M som hade kommit. Trodde faktiskt att det skulle komma lite senare. Aja, det var inget jättespeciellt som kom, men jag är nöjd i alla fall.


Detta beställde jag från H&M:

* Bolero/Cardigan, 49,5o kronor, H&M- Jag tyckte att denna var fin och jävligt billig dessutom!

Av Linda - 17 september 2010 19:30

  


Ikväll blir det fest och vad passar inte bättre då än min nya, snygga klänning. Jag gillar den som faan!


* Klänning, Ginatricot- I LOVE IT! Tycker att den är skitsnygg och jag tycker verkligen om denna!

* Strumpbyxor, H&M- Nya favoriterna är dessa!

* klocka, köpt i Norge.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards