Alla inlägg under september 2010

Av Linda - 6 september 2010 15:34

Nu när jag har läst ut Comsopolitans Juni nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln med Amanda Seyfried. Hon är ju aktuell i en del filmer nu, bland annat Dear John så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Hollywoods sötaste sockertopp har blivit vuxen. Cosmo träffade henne i London och fann en mycket mer vågad och öppenhjärtlig tjej än man kunnat föreställa sig.

Artikeln är skriven av Gunnar Rehlin.

 

Från Mamma Mia! till blod och närgångna sex- och nakenscener. När Cosmo träffar Amanda Seyfried i London är hon väldigt nyfiken på vad pojkvännen Dominic Cooper ska säga om hennes avklädda scener samma kväll.

- Han kommer nog att gilla dem. Jag är mer orolig över vad hans mamma ska tycka, säger hon med ett kratt.

 

Filmen heter Chole och är ett erotiskt drama där Amanda spelar prostituerad och där hon gör sexscener både med Julianne Moore och den tonårspojke som spelar hennes son. Amanda säger:

- Det första man vill göra efter en roll som Sophie i Mamma Mia! är någonting väldigt annorlunda, någonting som ligger så långt borta från den som möjligt. Allt är okej, bara det handlar om att spela en äkta människa.

Nu har hon med tre filmer i rad gjort just det. Jennifer´s body var en blodig skräckfilm där hon spelade mot Megan Fox, och Chloe var, som hon själv uttrycker det:

- En kontroversiell film, absolut. Men ingen skandalfilm. Den är vacker, och verklig.

 

Nu är hon aktuell i ännu en film med svenskanknytning - Lasse Hallström har regisserat henne i dramat Dear John, som gjort succé i USA och går på bio här nu.

- Lasse ... vad ska jag säga? En underbar person att jobba med. Vi håller kontakt hela tiden, SMS-ar varandra flera gånger i veckan.

 

Den Amanda Seyfried vi möter i London är snar till skratt och hon är väldigt förvånansvärt öppen. Hon säger:

- Jag älskar att vara naken. Jag trivs med min kropp. Jag skulle hellre vara naken än påklädd just nu.

 

Få huvudrollinnehaverskor i en film skulle uttrycka sig på det sättet i en intervju. Eller kanske är hon extra öppen mot Cosmo, eftersom vi inlett vårt möte med att prata om Stellan Skarsgård. Amanda håller fortfarande kontakt med sin Mamma Mia-motspelare och vet en hel del om alla hans barn.

- Mmm, och så har han ju sin äldste son Alexander också ... säger hon med en ton som säkert skulle göra pojkvännen Dominic Cooper lite svartsjuk. Fast nu är han som tur är inte i närheten - däremot ska han samma kväll följa med Amanda på galapremiären för Chole.

- Han såg den med mig för ett tag sedan, men han var tvungen att gå efter halva filmen. Han hade tappat en bit av tand, och eftersom han ju också är skådespelare var han tvungen att gå till tandläkaren direkt.

"Gå inte, du missar det bästa", sa jag. Men nu ska han få se resten av filmen. Hans mamma, hans bror och brorsans hustru kommer också ikväll. Jag har varit tvungen att verkligen se till att de vet vad filmen handlar om. Jag vill ju inte att de ska få en chock!

 

Amanda verkar stolt över sin kropp och säger:

- Jag spenderar väldigt mycket pengar på min kropp. Jag går till en kändistränare, han är svindyr, men han är den ende som lyckats hålla min kropp i trim. Jag är ju rätt liten, och ibland kan jag se smal ut, men jag är glad att jag ser ut som jag gör i filmen. Jag vet att man inte ska äta jämt, men det gör jag. Jag älskar mat. Jag äter till och med när jag inte vill - och jag vägrar att avstå från det som jag tycker om. Men jag håller mig borta från socker.

 

Hennes filosofi när det gäller Hollywoods kroppsfixering:

- Tänk på de mest berömda - Scarlett Johansson, Julianne Moore, Meryl Streep, Anne Hathaway - ser någon av dem ohälsosamt mager ut? Nej. Det gäller att hitta balansen och att hålla den. Man ska inte vara för hård mot sig själv. Balans, det är det viktiga. Just nu äter jag gärna rått, som till exempel sushi. Man måste ju äta.

 

För Amanda var det Mamma Mia! som innebar det stora genombrottet. Hon hade tidigare varit med i filmer som Mean Girls, men inget hade kunna förbereda henne på att vara med i en sådan megahit.

- En härlig upplevelse. En fånig film men vi hade så oerhört kul när vi gjorde den, säger hon. Hon fick ju ny pojkvän också - när inspelningen började dejtade hon skådisen Jesse Marchant och Dominic Cooper var sedan länge inne i ett förhållande med Joanna Carolan. När inspelningen var över var Amanda och Dominic ett par.

 

Förutom flera nakenscener innehåller filmen Chloe en explicit sexscen mellan Julianne Moore och Amanda.

- Det var väldigt intimt och jättesvårt, säger hon om inspelningen. Jag tycker inte det känns bekvämt att ta av mig kläderna och krypa ner i sängen med någon annan än min pojkvän. Jag kände mig merkomfortabel i sexscenen med den unge pojken - i verkligheten är jag ju van vid att ligga med män. Att vara med en kvinna, även om det var på låtsas, var obekvämt. Vi fnittrade mycket, Julianne och jag. Och när vi tittade på en tagning började vi skratta hysteriskt, för då hörde vi hur regissören liksom guidade min hand vart jag skulle smeka Julianne.

Men Amanda ångrar sig inte.

- Jag är ung, i början av min karriär och jag vill testa mina vingar. Den lesbiska scenen är den tuffaste filmscen jag någonsin kommer att göra, och nu är den gjord. Allt annat kommer att vara en "piece of cake"...

 

  

ANNONS
Av Linda - 6 september 2010 13:34

Nu när jag har läst ut Cosmopolitans Juni nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om kan kärlek växa fram? Jag själv vet inte om det går med mig, men jag tyckte att det var intressant så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


Glöm blixtförälskelser med lika snabba slut. Nu satsar kändisarna på trygg och spirande kärlek. Frågan rä: Kan du också bli kär i någon som det från början inte slog gnistor med?
Artikeln är skriven av Camilla Björkman.

 

Kändisarna är (ö)kända för passionerade, men korta, förälskelser. Men nu ser vi flera par som trotsar trenden. Ta Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling, som gifter sig den 19 juni efter åtta år tillsammans. Till skillnad från hur det var för pappa kungen började inte förhållandet med ett "klick".

- Daniel och jag hade en väldigt fin välgrundad vänskap. Vi var väldigt nära vänner och det var vänskap som växte och blev till kärlek. Det är också en otrolig trygghet att ha det att stå på som bas. Så tyvärr, inget klick, sa Victoria när förlovningen tillkännagavs.

 

På andra sigan Atlanten har Leonardo di Caprio gått en liknande väg. Efter ett långt på/av-förhållande med flickvännen Bar Refaeli verkar känslorna ha mognat och nu säger ryktena att han är redo att fria.

 

Men kan kärlek verkligen väsa fram? Absolut, menar psykologen Marie Carlsson.

- När man lär känna varandra upptäcker man nya sidor hos den andra som kan leda till att man blir kär, förklarar hon.

 

Med andra ord, det betyder inte slå gnistor på första dejten. Tvärtom kan det ta ett tag innan han visar de sidorna du blir kär i. Kanske är det vad som har hänt Britney "jag drar till Las Vegas och gifter mig, men annullerar bröllopet inom 55 timmar" Spears. Hennes pojkvän Jason Trawick var först bara hennes agent och vän - det var inte förrän efter ett bra tag känslorna började ta fart och de blev ihop.

 

Enligt psykologen kan sådan kärlek faktiskt vara den bästa.

- Blixtförälskelse är jättehärlig, men det sunda förnuftet försvinner. I värsta fall blir du tillsammans med någon som inte är bra för dig, säger Marie Carlsson.

 

Så, ska du plåga dig igenom månader med någon för att det kan bli kärlek i framtiden? Nej, men varför inte ge den där gulliga killen du var på dejt med en chans till?

- Avfärda honom inte, säger Marie Carlsson. Fråga dig själv om du trivs med att umgås med honom. I så fall: Varför inte fortsätta och se vad som händer?...

 

När det är dags att gå vidare

Ni har dejtat ett tag men du är inte tokförälskad. Dags att gå vidare när...

 

Du inte är ett dugg attraherad av honom

Fysisk närhet är A och O i ett förhållande, och då inte bara sex. Är du inte sugen på att kyssa honom - gå vidare!

Du tycker att det är jobbigt att träffa honom

En bra tumregel är att fråga dig själv: Ser jag fram emot att träffa honom? Men suckar du när han ringer och drar ursäkter för att slippa träffa honom - dags att säga hejdå för gott.

Du dejtar honom bara för att han är "bra"

Det är bra att gå till gymmet tre gånger i veckan också. Det räcker inte som enda anledning...

 

  

  

ANNONS
Av Linda - 5 september 2010 21:16

  

 

Förra helgen när jag var hemma i Göteborg köpte jag ju den här filmen.

Jag har inte sett den ännu eller läst boken så jag är väldigt nyfiken på hur den är =)

Jag har ingenting att jämföra med och det är ju det bästa!

Förbannat heta och snygga Joel Kinnaman är ju med   

Av Linda - 5 september 2010 18:34

Usch, inatt har jag knappt sovit något alls.. Jag var inte speciellt trött heller när jag kom hem kvart över två efter utekvällen. För att bli lite trött satte jag på datorn och kollade runt lite och då blev klockan helt plötsligt fyra fast innan det kollade jag lite på teven.. Klockan bara gick och gick ingenting stämde!! Blir så irriterad när jag inte kan somna.

Jag har drömt i alla fall och haha, det var lite ööö konstiga drömmar. Vilka jävla drömmar jag drömmer nu för tiden egentligen. Den ena handlade om Linda - den var jävligt verklig faktiskt! Haha haha säger jag.

Jag gick upp kvart över tolv och som vanligt när jag är ledig en söndag brukar jag ta datorn och sitta i sängen för att vakna till! Har vart lite seg efter den dåliga nattens sömn och nu är jag rätt seg också för den delen.

För en timme sen beställde jag en Vesuvio Pizza som jag åt och jag ackompajerade den med Sallad och Gurka som blev över efter gårdagens Tacomiddag! Nu ska jag läsa lite i min Cosmopolitan Juni tänkte jag!

Kvällen tänkte jag avsluta med en film och det får bli Snabba Cash som jag köpte förra helgen! Filmen blir ett perfekt avslut på denna helgen! Hoppas att Ni haft en bra söndag? Tjing tjong


Bjuder på en bild som jag tog inatt runt tre någon gång.. En aning trött och sliten efter kvällen

  

Av Linda - 4 september 2010 20:15

  

  Nu ikväll när det är 25-års fest valde jag att ha min snygga klänning på mig och jag valde min nya cardigan istället för att ha en jacka på mig.


* Cardigan, Ginatricot, NY! ÄLSKAR denna! Hur jävla skön som helst är den!

* Klänning, Vero Moda, NY! Den här klänningen är så jävla snygg - gillar den som fan!

* Strumpbyxor, H&M- Dessa blir bara snyggare och snyggare ju mer man använder dem..

* Mc-Boots, H&M, NYA! ÄLSKAR de här skorna! De är förbannat sköna och snygga!

Av Linda - 4 september 2010 15:30

Ikväll blir det 25-års fest igen - den andra lördagen i rad. Det är rätt många som fyller jämnt i år och det var samma sak förra året. Det blir nog kul ikväll och det var längesen som jag såg S., nu också för den delen.

Igår efter rapporten på jobbet stannade jag faktiskt kvar till fem över elva... Jag pratade med B., lite om en del händelser och klockan den bara gick och gick. Har ju inte sett henne på över en månad nu så det var kul och alltid lika trevligt att prata med henne plus att jag behövde det. Sen när jag kom hem slappade jag bara innan jag la mig.

Jag sov bra under natten, men jag drömde lite om jobbet faktiskt. HELVETE! Jag hatar att drömma om jobbet man kan inte ens slappna av när man sover! Jag gick upp tio över tolv idag.. Aja, det är helg och då kan man få sova längre.

Det är jävligt fint väder ute idag sol med blå himmel =) Men nätterna är sjukt kalla nu.. Brrrr.. Jag får stänga ventilen i sovrummet nu på nätterna bara för att det är så jävla kallt, USCH det gillar jag inte!!

Jag har tagit hand om min disk nu och jag ska till Willys för att köpa Choklad, 7UP, Smör och Pepsi. Glömde av att köpa Smör när jag var på PA:s och handlade, det är rätt tomt i paketet nu så.

En lugn och skön lördag innan festen blir det och idag ska jag käka Tacos hade jag tänkt   Gott ska det bli!

Ni får ha en bra lördag. Tjing tjong


  

Av Linda - 4 september 2010 14:44

 

I FUCKING LOVE THIS   

Swedish House Mafia är BÄÄÄÄST!!

Vad tycker Du?

Av Linda - 3 september 2010 13:34

Kan inte påstå att jag är jättepepp på att jobba ikväll de där fjuttiga timmarna.. MEN om det är något som är bra så är det att OB:t är bättre på veckosluten än på vardagarna. Får la se det så istället.. Dessutom kommer det ju byggas på med fler timmar i övrigt och då kan man ju behöva de här få de också.. Tiden är lite dum bara. Aja, det går säkert bra ändå tror jag! Ska ju inte jobba resten av helgen så då är det lugnt =) Kollade dessutom schemat nu så jag får fan vara glad över de timmar jag får med tanke på ALLA som finns tillgängliga!!

Inatt sov jag helt underbart och jag gick upp halv tolv, lite seg men det skulle ändras när jag gick in i duschen! Skönt att ha rent hår som alltid. Jag har även vart iväg på PA:s lite snabbt och handlat Ciabatta bröd, Gurka, Kött & Grill krydda, Pepsi, Prickig Korv, Sallad, Skinka och Toapapper. Har inte så jättemånga toarullar kvar och dessa fick jag rabatt på och då passar jag på att köpa så man har hemma!

Jag ska ner till stan och ordna presenter till imorgon då det blir 25-års fest! Ska käka den där sista Fläskkarrén idag tillsammans med Ris, Bearnaisesås och Sallad till, men det får jag göra innan jag börjar jobba känns så onödigt att göra det på jobbet! Får ta hand om den där disken också medans jag fixar mat.

Nej, nu ska jag snart ner till stan en sväng. Ha en bra fredag! Tjing tjong

 

Update: Det var en jävla FITT kväll! No other comments!!

 

Detta fick jag köpa idag Prickig Korv, Toapapper, Kött & Grill krydda, Ciabatta bröd, Skinka, Sallad och Gurka!

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ LindaDelicious med Blogkeen
Följ LindaDelicious med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se