Direktlänk till inlägg 20 september 2010

DREW BARRYMORE

Av Linda - 20 september 2010 21:34

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 11 (2o Maj) 2o1o, kom jag till den här artikeln med Drew Barrymore. Jag tyckte att den var bra och dessutom är hon en bra skådespelerska, så jag tänkte skirva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Vår favoritbarnskådis har vuxit upp, och efter drogmissbruk och kärleksval har hon blivit lugnare i sig själv. Men med relationerna hår det sådär, erkänner hon.

Artikeln är skriven av Tina Jöhnk Christensen.

 

Drew Barrymor har alltid varit Hollywoods glada tjej, men vid 35 års ålder har hennes syn på livet blivit lite mer allvarlig.

- Jag är bara förundrad över hur snabbt tiden går, säger Drew Barrymor om att ha blivit en vuxen kvinna som numera kan skriva regissör på sitt CV.

- Jag förstår varför man säger till ungdomar att de ska njuta av att vara unga, för innan man vet ordet av är man vuxen och magin är försvunnen. Man har helt plötsligt en massa ansvar.

 

Drew Barrumore har regisserat sin första film, "Whip It", där huvudrollen spelas av "Juno"-kända Ellen page. Filmen är en komedi som handlar om en ung tjej som finner styrka i vänskapen till tjejerna i sitt "roller derby"-lag - en slafs rullskridskosport - när hon har problem med sin mamma.

- Det är klart att jag kan knyta an till ämnet för jag hade samma slags problem med min mamma, säger Drew, som redan när hon var 15 år klarade sig utan sin familj.

- Jag har inte heller någon egen familj. Jag har skapat en familj med mina vänner och tror att man själv måste hitta sin "stam" här i livet.

 

På 8o-talet var Drew Barrymore en känd partytjej. Som nioåring tände hon sin första cigarett och i självbiografin "Little Girl Lost", som hon skrev vid 14 års ålder, beskriver hon hur hon fick behandling för sitt alkoholmissbruk när hon var 13 år.

- Man måste acceptera och respektera sin historia och inte ångra något, för det hjälper inte alls. Det finns givetvis saker jag inte är stolt över, men om jag inte hade gjort dem hade jag inte varit den person jag är idag.


Även om Drew Barrymor har blivit några år äldre är hon fortfarande ungdomlig. Hon skrattar mycket, bitvis lite barnsligt.

- Jag tycker att det är sexigt när man kan göra så många olika saker som möjligt, säger Drew, som är klädd i grå cowboykläder och har blåmålade naglar. Jag vill göra både seriös film där jag kan skapa djupa kvinnoporträtt, och rolig film där jag kan släppa loss lite mer.


Hon syftar på TV-serien "Grey Gardens", där hon spelar en excentrisk kvinna från 2o-årsåldern upp till 6o-årsåldern. Och kanske menar hon även "Charlies änglar"-filmerna (som hon varit med och producerat), med allt kul de har inneburit?

Frågan är väl om det kommer att gå att göra en tredje film om änglarna, eftersom envisa rykten säger att de forna bästisarna och änglakollegoena Drew och Cameron Diaz inte alls kommer överens nu för tiden.

 

Drew Barrymore producerade och medverkade även i filmen "Dumpa honom!", som handlar om relationer mellan män och kvinnor. Men hon anser inte på något sätt att hon är expert på området.

- Jag trodde helt ärligt att jag skulle vara klokare när jag är över 3o, men jag inte inte verkligen ett dugg om förhållanden, erkänner hon oxh ler. Jag är fullständigt okunnig och oduglig.

 

Drew Barrymor har varit gift två gånger. Först i ett år med komikern Tom Green. I fem år hon ihop med trummisen i The Strokes, Fabrizio Moretti, och just nu dejtar hon skådespelaren Justin Long.

- Man ska gå helhjärtat in i ett kärleksförhållande, annars går det inte, säger Drew. Men jag tycker samtidigt att man ska vara självständig och måna om sin frihet i ett förhållande, för om man tror att ens partner har nyckeln till ens lycka och känsla av trygghet har man fel. Det måste man hitta i sig själv... 

 

  

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards