Alla inlägg under september 2010

Av Linda - 12 september 2010 20:34

  

 

Äntligen har detta mysiga programmet börjat för den här gången =)

Missade dock de första tjugo minutrarna.

Ska bli spännande att följa de nya mammorna och killarna!

Av Linda - 12 september 2010 18:14

Igår var jag ju hemma för en gångs skull.. Ja, jag kan ju säga att jag hade en rolig kväll ändå även om jag inte drack en droppe och det är tack vare fyra personer som jag antingen prata med i telefon eller på chatten på Facebook. Tre av dem är i alla fall kompisar som jag känner! Jaja, kul var det och jag skrattade en hel del   

Jag la mig alldeles försent då jag snackade med en kompis som jag inte sett på jättelänge och vi pratade om allt mellan himmel och jord! Den där klockan gick ju fan hela tiden också. Jag satte på Johan Falk National Target och jag satte på den två gånger, men kollade jag på den? NOPE!! Den var bara på i bakgrunden haha. Snacka om att datorn är ett jävla beroende! Tiden går fort när man har roligt och har en massa diskussioner..


Eftersom jag la mig så jävla sent och somnade sent så gick jag inte upp förrän tio över tolv typ.. Vaknade till vid elva dock, men jag somnade om igen. Drömde om en imorse också, bajs säger jag! Men det är inte han i alla fall! Slappade där först, men sen fick jag ett litet djävuls-ryck, ville hämnas på mina grannar som har KASS musiksmak! Jag satte på House och Hardstyle på högsta volym medans jag dammade av här hemma!! LOVELY - I LOVE HOUSE AND HARDSTYLE   Så jävla skön musik!!


Jag skulle rengöra mitt tangentbord och det skulle jag fan ALDRIG ha gjort! Jag gjorde det medans datorn var på och då börja den fucka sig totalt med tangenterna.. Stängde av datorn - det skulle jag heller inte ha gjort! Fick använda en sån där tangentskit för att ens kunna starta datorn igen.. När datorn hade vart på fem minuter ungefär funkade tangenterna som vanligt igen och för säkerhets skull blåste jag med hårtorken om det var att det blev för fuktigt eller något sånt..

Det märks i alla fall att det är höst nu eftersom det kommer regn och löven trillar av mer och mer och de ändrar färg plus att dagarna börjar sakta, men säkert bli kortare!

Jag åt Africana idag och det var sjukt gott. Samtidigt som jag jag lagade maten lyssnade jag återigen på mer House och Swedish House Mafia   

Nu däremot blir det duschen och sen Ensam Mamma Söker och Mamma Mia! Äntligen lite bra serier och teve på söndagar igen! Hoppas att nI haft en bra dag. Tjing tjong


  

Av Linda - 11 september 2010 21:14

Denna lördagen kände jag för att ta det lugnt. De två senaste lördagarna har jag ju vart på 25-års fester så det är rätt skönt att inte göra något speciellt denna lördagen. Dessutom sitter min träningsvärk i fortfarande, haha! Fast den är ju liiite bättre - det går framåt =) Men det är fan värt att ha värken också!

Jag sov inte speciellt bra inatt och jag har vaknat till tidigt på morgonen. Jag tror att det är undermedveten stress om de skulle ringa om jobb då jag satt upp mig på jobb denna helgen. Blir galen av att inte få några jävla jobbtimmar typ!! Man är fan aldrig nöjd och det är sorgligt   

Jag vaknade vid elva, men jag låg och drog mig i sängen till fem i tolv innan jag gick upp. Skönt att bara dra sig under täcket nu när hösten har kommit. Vad jag har gjort av denna dagen då, jo det är inte många knop! Cyklade till Willys innan halv fem någon gång där jag köpte Blåbärspaj, Mjölk, Non Stop, Pepsi och Sallad. Är sjukt sugen på Paj och jag hade tänkt att göra en egen, men enligt receptet skulle man ha en matberedare och det finns inte i detta hushållet. FUCK IT tänkte jag och köpte en färdig även om jag hellre hade velat baka en all by myself =)

Har suttit och kollat på Här är ditt liv där Khell Bergqvist var kvällens gäst och man fick se sidor av honom som jag inte sett tidigare, nämligen att se honom rörd när hans döttrar sjöng för honom. Han är bara helt jävla skön och underbar!

Ska se någon film nu innan jag ska sova tänkte jag! Hoppas att Ni haft en bra lördag. Tjing tjong


På willys blev det Sallad, Mjölk. Blåbäsrpaj och Non Stop.

  



  

Av Linda - 10 september 2010 23:56

Idag hade jag ju stor lust att åka till Skövde för att shoppa lite och det gjorde jag. Var inte på jakt efter något jättespeciellt, men att shoppa är ju Aldrig fel! Först hade jag tänkt att åka till Elins Esplanad, men jag slet i det idag. Istället gick jag runt på stan och shoppade med min träningsvärk. Jag hittade en del saker, men mest nöjd är jag med det jag köpte inne på Gina. Köpte även sånt som är nödvändigt och som alltid går åt.


Detta shoppade jag idag:

* Klänning, 249 kronor, Ginatricot- I LOVE IT! Så jävla snygg är den och det var den sista klänningen som fanns dessutom i min storlek! I mitten av klänningen är det en svart spets som går ner som man inte ser så bra på bilden!

* Topp, 99 kronor, H&M- Jag kände att jag behöver lite långärmade toppar då jag är trött på de jag har. Detaljen med spetsen på axlarna gör hela toppen! Billig var den!

* Gliss Balsam och Gliss Schampo, 19,5o kronor/styck- Jag gillar Gliss och det passar bra till mitt hår! Snart är det där jävla Syoss slut så då behövde jag nytt till håret!

* Hotpants, 3 för 149 kronor (69 kronor/styck), Twilfit- Har kollat på dessa innan och jag tycker att det är ett jäbligt bra pris för tre stycken! Trosor kan man aldrig få för många av..

* Blockljus, 19 kronor/styck, Åhléns- Behöver strax nya och nu när hösten har kommit tänder man ju ljusen var och varannan kväll! Billiga!


  

  

  

  

  

Av Linda - 10 september 2010 22:44

Yes, så kan man sammanfatta denna fredagen den tionde september. Träningsvärken efter mitt gymmande igår började jag redan känna av igår kväll och sen har jag känt av den under natten när jag hade armarna under kudden. Det är inte så farligt som jag trodde - värken sitter i armarna och i bröstet! Där är jag ju som mest otränad, men visst har jag känt lite i magen och benen också fast inte så värst farligt ändå.


Precis innan jag vaknade idag drömde jag om Honom.. Den här drömmen var rätt konstig faktiskt. Det skulle vara Nyårsafton i drömmen, men den var mitt i sommaren. Haha, alla gick ju runt i sommarkläder. En del kompisar var med i den också och vi var lite utanför den här hålan på landet i en stuga där vi skulle fira. Så kom han förbi stugan och hälsade på alla, sen skulle han gå igen. Då gick jag efter honom så vi pratade lite.. Minns att han gav mig en kram och helt plötsligt var det en massa barn där.. DÅ vaknade jag! Kommer ihåg den här drömmen så jävla väl för det var precis innan jag gick upp! Jag drömmer om både den ena och den andra nuförtiden så i sig var det kanske inte såå konstigt att jag drömde om Honom. Har drömt mer cpiga drömmar denna veckan om vissa!! Jaja, så kan det gå när jag drömmer.


Jag gick i alla fall upp elva idag och jag satte mig vid datorn ett tag. Pratade med S., i telefon också och vi bestämde att vi ska ses här nu snart - det var ju så jävla längesen sist! Medans jag satt vid datorn kände jag att jag måste göra något idag eftersom det är grått och regnet hänger i luften. Vad passar inte bättre då än att shoppa? Så fick det bli. Jag tog lite mascara och jag cyklade ner mot stationen i tid för att lösa en biljett (brukar vara där fem minuter innan annars).

Jag åkte med tåget tio i tre. När jag kom fram gick jag bort till bussarna eftersom jag hade tänkt att åka till Elins Esplanad först, men när jag stod där och märkte hur kasst batteri jag hade på mobilen så droppa jag det. Hade ju ändå tänkt gå på stan så det blev bara stan denna gången. Det var sjukt längesen jag gick bara där. In på Gina det första jag gjorde och där inne hittade jag en LBD, på Åhléns fick det bli Blockljus, på H&M Schampo och Balsam plus en Topp och inne på Twilfit blev det tre par Hotpants för etthundrafyrtionio spänn - som hittat =) Syrrorna har dem också och de är jävligt sköna säger de! Ja, jag är då jäääääävligt nöjd med min shopping, men mest nöjd är jag med min LBD!

Jag åkte hem från Skövde fem och när jag kom till Stationen tog jag cykeln hem i duggregnet. Här hemma plockade jag upp det jag hade köpt och tog lite bilder (som jag ska lägga upp i ett enskilt inlägg).

Jag har vart sugen på Kina mat nu ett tag så idag köpte jag Biff med Bambuskott på Wokstugan! HELVETE vad gott det var! Nam nam.. Aldrig fel med den maten, tycker inte jag i alla fall..

Har kollat på Idol och nu sitter jag under täcket i soffan och ser en skitdålig film. Är inte så värst trött just nu så jag får la sätta på en film snart så jag blir trött istället.

Hoppas att Ni haft en bra fredag! God natt på Er! Tjing tjong


  

Av Linda - 10 september 2010 20:06

  


Idag är det grått och det är regn i luften så då får man klä sig efter vädret. Märks att det är kallare ute nu.. USCH! Så här såg jag ut idag.


* Blus, H&M- Jättegammal är denna, men jag gillar den!

* Linne, H&M.

* Jeansleggings, Ginatricot.

* Mc-Boots, H&M.

Av Linda - 10 september 2010 11:14

Nu när jag har läst ut SOLOs Juni nummer 2o1o, kom jag till den här sidan där de skriver om 44 tecken på att du blivit din mamma. Haha, ja dessa sidorna är ju humoristiska och man får ta de med en nypa salt. Men just dessa tecken var förvånansvärt likt vad mammor gör. Jag tänkte i alla fall skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


Vi älskar dig mamma, men vi vill inte bli som du när vi blir stora!
Artikeln är skriven av Katarina Wendelin.

 

1. Föredrar foträtta skor framför stilettos. Du har hört att man kan sträcka hälsenan.

2. Tycker att en ryggsäck är toppen; behändig och dessutom bra för ryggen.

3. Lägger ner en banan i ryggsäcken, som ett hälsosamt mellanmål.

4. Ringer och klagar på lekplatsen någon idiot har byggt under ditt sovrumsfönster. Du behöver dina nio timmars sömn.

5. Tycker att dagens ungdom är för sexfixerad och bådmogen.

6. Vet vad ordet brådmogen betyder.

7. Köper samlingsplattor i stil med "Absolute love" och "Hits from the 9o´s".

8. Lägger skivorna i bilen eftersom radion bara "spelar skit nuförtiden".

9. Gråter till Celine Dions "Let´s talk about love" medan du kör.

10. Gråter till "Extreme Home Makeover". Den där killen med synfel var ju så söt.

11. Plockar upp andras skräp på gatan. "Miljön är allas ansvar", som du brukar säga.

12. Inte längre kan du gå ut med vått hår på vintern. Hjärnan kan faktiskt frysa till is. 

13. Väljer klubb enligt ljudvolym. "Jag kan ju inte höra mig själv tänka" är en fras du ofta uttalar. Högt. För dig själv.

14. Har bytt ut mascaran och läppglanset på botten av handväskam mot en nagelsax och en banan. Alltid en banan.

15. Inte längre tycker att det är viktigt att uppdatera Fejjan med vad du åt till lunch.

16. Raderat ditt Facebook-konto för att din personliga integritet är viktig.

17. Pensionssparar.

18. Vet vad pensionssparande innebär.

19. Spelar in "Glamour", "Våra bästa år" och "På spåret".

2o. Bokar en tvättid en lördagkväll.

21. Håller din tvättid.

22. Skriver arga lappar i tvättstugan angående luddstopp och medmänsklig respekt.

23. Verkligen stiger upp klockan nio en lördag för att delta i föreningen gårdsstädning.

24. Väcker din granne som inte var nere på gården fem i nio.

25. Använder uttryck som "Fräck", "Det är en dag imorgon också" och "Computer".

26. Blandar svenska och engelska på chartersemestern. Du blir ju så förvirrad av ombytet!

27. Tar med dig ett sittunderlag.

28. Inte längre campar på festivalen utan sitter i öltältet på ditt sittunderlag med öronproppar och regnponcho.

29. Har koll på ditt blodtryck, sockervärde och din sänka.

3o. Vet vad ovanstående termer betyder.

31. Pratar oavbrutet om din dag med den uttråkade kassörskan på Ica.

32. Återger samtalet för din kille.

33. Vaccinerar dig mot influensan.

34. Reklamerar gammal mat, trasiga prylar och kontaktar en ombudsman av något slag om din röst inte blir hörd.

35. Ber om hjälp att installera din nya tekniska pryl. Du hejar glatt på med orden "Vad du kan".

36. Köper strumpor och kalsonger till din kille. 

37. Köper strumpor och kaltonger till din kille på Ullared.

38. Tycker att indisk mat, nej, all mat, som inter är svensk, är för stark för din mage.

39. Bär Rennie i handväska för eventuell halsbränna.

4o. Är på förnamnsbasis med sopgubben, din läkare och kassörskan på Ica.

41. Höjer handväskan mot örat när du hör en mobilsignal.

42. Stannar, tar av dig glasögonen och sms:ar med ett finger.

43. Vår-, höst- och julstädar vilket innebär att du också byter gardiner och bordsduk.

44. Blir inte arg. Du blir besviken...

 

  

  

Av Linda - 9 september 2010 21:34

  

 

Haha, fick detta brevet idag från Försvarsmakten.

Ja, vad ska jag säga?? Not my cup of tea   


Följande stod i brevet:

Kanske har du löst uppgiften i vårt tidigare utskick. Den här gången ska vi inte be dig att vika någontind. Vi vill att du tänker över vårt erbjudande om att jobba som soldat/sjöman under några år. Det är inte vilket jobb som helst vi erbjuder. Ytterst handlar vår uppgift om att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Det är ett jobb för dig som vill göra skillnad, som inte är rädd för ett fysiskt och varierande arbete och som bryr dig om andra människor.


Du har nu chansen att bli en av de allra första som får anställning som soldat/sjöman. Ta den! Vi tror att du har det som krävs...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards