Direktlänk till inlägg 18 september 2010

Bakis, bakis

Av Linda - 18 september 2010 18:18

USCH, idag har jag inte mått bra, haha. Det blev alldeles, alldeles för mycket sprit igår. Så kan det gå när jag är i gasen och på bra humör, vilket jag var igår. Om inte annat blev jag på ännu bättre humör när jag drack mer och mer. Var som en jävla svamp, hehe!

Igår innan jag jag stack ner till festen åt jag, duschade och sminkade mig. Stressade inte när jag sminka mig så att mina ögon inte ska börja fucka sig igen! Däremot måste jag ha en ny mascara för den sjunger på sista refrängen nu. För mig är mascara det viktigaste att ha av allt smink! Yeah yeah.

jag kom ner till festen kvart över åtta typ och då satte jag igång att dricka min första grogg och det var inte den sista heller. Tre timmar senare var jag jävligt full, hihi. När vi skulle gå och jag skulle ta mina skor på mig så ramla jag till (jag skyller på strumpbyxorna) hahahaha. Hade mina Mc-boots på mig eftersom de är liiite stora så hade jag Hello Kitty strumpor på mig, och jag måste säga att de inte passade in till min klänning kanske, haha! Tänkte på det först idag. Det var sjukt mycket folk hemma hos I., och vi hade kul där, men sen gick vi till Plantis där vi fortsatte att dricka och dansa, men jag drack inget och tur var la det! Tog sällskap med S., hem och sen när jag kom hem till mig satte jag på datorn och åt en jävla massa Gifflar plus att jag drack hela min vattenflaska! Sen somna jag som en stock!


Idag gick jag upp tjugo över tolv och jag sov hyfsat ändå. Har haft ont i magen idag och jag kan ju undra vad det beror på haha. Har haft en bra diskussion med en kompis på chatten på facebook och då kom det tyvärr en massa tårar, men vissa saker är fortfarande jobbiga att prata om.

Vid halv fyra gick jag till I., för att hämta min sprit och min cykel! Lånade hennes toa innan jag cyklade ner till ICA där jag hämtade mitt sista paket från H&M. Jag tog Bangatan och cyklade fram till Industrierna och hem. Då var det uppehåll med sol, men blåsigt. En liten stund efter att jag kom in började det regna! Jävla röta där =) Har städat toaletten, dammat av och dammsugit lite snabbt också - annars inget speciellt har hänt.

har vart en lugn och skön lördag och nu blir det Pizzamys med S., och tjöt! Trevlig lördagskväll med andra ord! Ni får ha det så kul ikväll! Tjing tjong.


Bjuder på en bild från inatt som jag tog.

  

 
 
Miss0 - svensk tjej i Oslo

Miss0 - svensk tjej i Oslo

18 september 2010 22:47

Hehe, en till som har varit bakis idag? Jag drack inte så mye igår, typ två glas vin och två drinkar men jag var bakis idag. Inte okej alltså..

Ikväll tar vi det bara lungt! Orkar inte festa så mkt haha. Har bara kollat på True Blood och ätit gott. Funkar fint för mig ;)

Kram!

http://www.miss0.blogg.no

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards