Alla inlägg under december 2012

Av Linda - 16 december 2012 22:56

När jag väl bestämmer mig för att göra nåt så gör jag det eller får fart i röven. Detta gäller så klart pluggandet. Jag får skylla mig själv att jag bara skjutit på det hela tiden, men idag har jag fått en hel del gjort. TYVÄRR, körde jag fast!! Jag kan bli galen när jag inte hittar det jag söker i böckerna eller så är det bara jag som är jävligt trög som inte fattar vad läraren är ute efter. Kollade på några sidor på nätet också som vi kunde använda oss av, men dem gav inte så mycket. Använde min vän Google när jag skulle beskriva några nyckelord. Fick bäst svar genom att använda sökmotorn faktiskt. Satt och skrev 3½ sida på tre timmar. Inklusive när man sitter och kollar upp i böcker och på Internet. Ska sitta imorgon också och antagligen blir det onsdag med sen ska skiten in!! Jag tycker att det är liiite väl mycket att skriva om/punkter på en 1oo poängs kurs i Hälsopedagogik. Sjuktmycket är det. Ska det vara så här jävla mycket varje kurs så kommer man vara helt död till sommarenn eller innan det!


Sov dåligt inatt, dels somna jag sent och sen var det svårt att komma till ro. När jag vaknat till gick jag på toa, la mig sen igen i sängen där jag låg och drog mig i lite mer än en timme. Skönt med sådana dagar när man kan göra så! Snön börjar så sakterligen töa bort, och detta började igår. Inte mig emot att det försvinner lite snö, men är det fuktigt på marken sen när det blir minusgrader igen blir det livsfarligt ute på vägarna/gatorna. Hade problem att cykla ner den lilla biten till ICA idag då jag höll på att ramla två gånger på grund av allt slask/modd.

Jag var nere en snabbis på ICA idag där jag köpte Lussekatter, Mjölk, Olivolja och Potatis. Hade tänkt äta Lax med Potatis igår, men dem jag hade luktade så jävla mycket så dem var bara att kasta iväg fort som fan. Istället åt jag Laxen idag, och den blev riktigt, riktigt bra! Har inte gjort Lax så många gånger själv, och den blev helt kart bäst idag =) Då blir jag riktigt nöjd när jag lyckas.  

När jag satte mig i soffan förut var jag verkligen helt slut. Kunde lätt ha somnat, men det såg jag till att jag INTE gjorde. Det tog på krafterna att sitta och skriva idag, haha.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Olivolja, Potatis, Mjölk och Lussekatter.

Sitter och skriver för fullt.

   

Av Linda - 15 december 2012 22:44

Om det är nåt som retar mig så är det självupptagna människor!! Det finns en hel drös av dem. Vissa personer som är det känns mer än andra, helt klart. Varför bryr jag mig egentligen? Men att en del är det känns mycket mer än ytliga kompisar. Är det fler som tycker att människor överlag är självupptagna idag? Vore tacksam för svar!!

Jag har vart lite sur idag på grund av detta. Den dagen det kommer till kritan kommer jag inte bry mig ett jävla skit!!

Har ingen lust att skriva mer idag. Hoppas att Ni haft en bättre dag, Tjing tjong


Fick ett sms nyss från en gammal kompis. Åå, henne saknar jag verkligen   


Jag bädda rent i sängen idag, och det ska bli så skönt att lägga sig i den sen!

  

Av Linda - 14 december 2012 23:34

Vädret har vart underbart fast det har vart kallt idag! Inget särskilt har hänt. En riktig jävla slö fredag har jag haft. Tror dock inte att det blir nåt jobb denna helgen vilket är lite tråkigt då detta är sista helgen för i år som jag kan tänkas jobba.

När Posten kom idag gick jag ner för att prata med brevbäraren lite om post som inte kommit till mig bland annat från ICA. Jag ringde till dem, men de sa att jag ska avvakta. Brevbäraren berätta även att det ligger ingen post här så den kan ha hamnat nånstans på vägen.. Aja, återstår att se. Saknar även min Plaza Kvinna som alltid brukar komma, men jag avvaktar till nästa vecka också innan jag ringer Plaza Publishing och frågar om den är utskickad.

Har verkligen suttit och drömt mig bort idag när jag läst bloggar från olika resemål världen över!! ÅÅÅÅ, vad jag vill åka utomlands NU. Tyvärr, finns det ingen möjlighet till det nu. Främsta orsaken är ju att det snart är Jul, och den vill jag fira hemma samt att jag måste plugga en del under "jullovet". Den där resan får vänta. Blir det nån resa i vår vill jag åka till en storstad först och främst det blir lättare att åka några dagar, och sen på sommaren ta en vecka!! För i sommar tänker jag ta mig faaaaaan åka utomlands!! Men så länge får jag se massa fina destinationer och resmål istället och drömma mig bort =) Det är inte fy skam det heller. Jag som älskar att se nånting nytt!

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Bilder från idag som jag tagit.

    

Av Linda - 14 december 2012 22:34

   

Har haft en hemmadag idag och då gäller sklna, bekväma kläder.


* Cardigan, Ginatricot, NY- Så jävla skön är den!

* Linne, Vero Moda, NYTT- Fint, slappt och skönt!

* Byxor, Ginatricot- Älskar dessa!

* Strumpor, H&M, NYA.

Av Linda - 14 december 2012 21:34

 

Jag sitter och kollar på denna filmen som går på TV3.

Jag har läst och skrivit en intervju om Zac Efron som berättade om just denna filmen, och när jag såg att den skulle gå var jag nyfiken på att se den.

Jag tycker att detta är en fin film. Syskonkärlek och syskon är det bästa som finns   

Måste ju erkänna att Zac Efron har ju för jävla fina ögon och en snygg kropp!! Lammkött jämfört med mig bara, haha.

Har Du sett filmen, och vad tyckte Du om den?

Av Linda - 13 december 2012 21:34

Har haft en ledig dag idag vilket verkligen var skönt. Var helt slut efter gårdagens jobbpass så jag hade en rejäl sovmorgon. När jag väl hade gått upp kolla jag upp vad jag skulle handla, ocj sem gick jag ner till Återvinningsrummet för att återvinna innan jag trampa iväg till PA:s. Lyssnade på Spotify vilket gör att man ökar farten lite mer när jag cyklar, i alla fall så gott jag kan har ingen lust att ramla direkt! Där handla jag Bananer, Baugette, Cosmopolitan, Julpapper, Kycklingfilé, Ljus, Plåster och Tvättmedel. Tur att det var bra pris på Tvättmedlet denna veckan då jag verkligen var i behov av det, fyra paket blev det så nu har jag så det räcker ett tag. Idag har det verkligen vart kallt, och då vill jag inte vara ute mer än det behövs. Lite synd också då det var så himla fint ute idag med frost på träden, sol och blå himmel. Fick i alla fall njuta till och från PA:s.

När jag hade vart hemma en stund ställde jag mig med disken samtidigt som jag lyssnade på Swedish House Mafia. Herregud, tre veckor sedan spelningen nu. Bara jag pratar om den kvällen blir jag fortfarande lika glad, nostalgisk och jag får sån jävla gåshud!! Det var ju världens bästa kväll   


Nu ikväll blev jag jättetrött helt plötsligt och jag orkade knappt hålla ögonen öppna samtidigt som jag blev såå frusen. Hänta mitt duntäcke och kuddar så jag la mig i soffan, där däckade jag. Halvsov i 1½ timme mellan kvart i åtta typ och kvart-tjugo över nio. Kollade dock upp några gånger då jag hade tända ljus. Blev ingen middag idag med andra ord. Det var skönt att sova lite på soffan, men om jag somnar sen återstår att se..

Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong  


På PA:s handla jag Tvättmedel, Cosmopolitan, Ljus, Bananer, Julpapper, Baugette, Kycklingfilé och Plåster.

 

Av Linda - 12 december 2012 23:34

Den där powernapen igår på eftermiddagen gjorde nog susen då jag har vart pigg idag. Det var skönt när alla andra var så trötta och sega imorse. Idag har jag jobbat dubbelpass; först 7-15 och sen 18.3o-21 Var bara bokad kvällsturen först, men så blev jag förlängd idag vilket jag bara var glad över. Haha, imorse bjöds det på en del skratt när vi kolla på Efter tio med Malou. Herregud, där hade jag roligt en stund åt A., men framförallt åt M., Har smakat de två första skivorna på Julskinka i år, mums vad gott det var! Båda passen har gått jättebra, och det var riktigt kul att jobba med S., igen som jag inte sett på länge nu. Just nu är det massa baby-booms som man hör talas om; tre stycken och fler lär det bli. Det är roligt för tjejerna! För en av dem är det första barnet som väntas, men inte för dem andra två. Överlag är det många som har fått barn i år eller som väntar nästa år. Min syster S., är ju en av dem som har fått en liten knodd =)

Dessutom har det var riktigt fint väder idag med sol och blå himmel, men däremot har det vart jävligt kallt istället. När jag hade min rast var jag uppe på Willys där jag handla Aftonbladet, Expressen, Julkinka, Marianne och Topz. Ibland har jag svårt att köpa välja tidning så idag köpte jag båda, haha. Men det stod bra saker i dem som jag ville läsa om. Kom på senare att jag hade glömt köpa Plåster, det var dem och Topzen som jag verkligen behövde. Aja, får köpa det imorgon istället. Träffade både C., och U., från jobbet där i kassorna samt L., som jag har festat ihop med, men det var lääängesen. Han kände nog inte igen mig först. Iblannd ser man ingen och ibland ser man en eller fler. Jag vilade emellan passen från kvart i fyra typ till kvart i sex. Jävla skit, där missa jag att laga mat så det fick bli en snabblösning idag. Så fick det bli idag.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Dags att försöka sova nu. Natti och tjong tjong


På Willys handla jag Aftonbladet, Marianne, Expressen, Julskinka och Topz.

 

Av Linda - 12 december 2012 22:34

 

Så här såg jag ut idag 121212.


* Tröja, Only, NY- Helt underbar är denna tröjan!

* Träningsbyxor, Stadium.

* Strumpor, H&M, NYA.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards