Alla inlägg under december 2012

Av Linda - 6 december 2012 23:34

När jag var i Stockholm för två veckor sen ångrade jag att jag inte köpte en grej där. Har gått och funderat lite på det sen dess, och i helgen gjorde jag slag i saken när jag var inne på Cdons hemsida. Ska nog beställa därifrån fler gånger då det var lätt och smidigt, men det bästa var att paketet kom direkt i min brevbox istället för att hämta ut det! Är jättenöjd med min lilla beställning!


Detta beställde jag från Cdon:

* Swedish House Mafia "Until Now" CD, 149 kronor, CDON www.cdon.se- Ångrar att jag inte köpte denna skivan när jag ändå var i Swedish House Mafias Pop shop i Stohkolm i Sturegallerian för två veckor sen! Nu har jag den i alla fall vilket är huvudsaken! Skivan är dessutom riktigt bra med många låtar.


   

Av Linda - 6 december 2012 23:04

Blä, blev ingen sömn för mig inatt. Låg och vred och vände på mig flera gånger, men jag antar att jag har halvsovit mer. Den där sömnen hade jag verkligen behövt då jag var tvungen att GÅ imorse på grund av all jävla snö. Det gick ju bra, men det var sjukt jobbigt, och jag var helt slut när jag kom fram. Hela förmiddagen var jag slut i kroppen. Använde Runkeeper också; 1,66 kilometer, 18 minuter och 9o kalorier förbrändes. Det var jobbigt för mitt knä att gå bara. Nästa vecka får det bli Vårdcentralen så jag får kolla upp detta. Är inte den som brukar ha ont, har jag det går det över, men inte så här jävla länge liksom.

Det har vart rätt mycket att göra idag så jag var rätt slut när jag gick hem. Kul att se N., igen då jag inte sett henne på länge nu samt se U., igen efter sin operation. Vi hade sällskap en liten bit på vägen innan jag gick till Willys. Handla Choklad (snart mens och då blir jag sugen), Expressen, Extra, NonStop, Sallad och Smör. Denna veckan var det bra pris på Lätt & Lagom så jag passa på att köpa ett paket då kommer ändå behöva det snart ändå. Det är egentligen typiskt mig att köpa typ Choklad eller nåt sånt som jag är sugen på i affären, men när jag väl kommer hem det ligga ett tag innan jag äter upp den/det. Den lilla vägen hem kändes som en evighet.. Satte mig i soffan där jag åt min Ciabatta samtidigt som jag kollade på teven. Gick och la mig halv fem, vakna upp vid halv åtta, men jag låg och drog mig till åtta. Bara hoppas att jag kan sova inatt!

Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


På Willys handla jag Expressen, NonStop, Smör, Extra, Choklad och Sallad.

 

Av Linda - 5 december 2012 21:30

När jag var nere på ICA idag hämtade jag ut mitt paket från H&M. I helgen var jag inne på H&Ms hemsida där jag kollade lite på deras Home-avdelning. Jag hade sett nåt i deras katalog som jag tyckte om. Kollade inte på nåt annat direkt utan det var bara på Home. Klickade hem det jag ville ha, och det kom redan igår! Men då jobba jag kväll så jag fick ta mig ut i skitvädret idag istället. Är nöjd med det jag beställde.


Detta beställde jag från H&M Home:
* Rosa Påslakanset, 249 kronor (Ordinarie pris 299 kronor, men jag använde en rabattkod på 5o kronor), H&M Home- Jag gillar mest örngottet! Det är sånt där "silktigt" material så det kommer kännas skönt att sova i, men samtidigt ovant. Älskar färgen!


 

Av Linda - 5 december 2012 20:30

Idag har det verkligen vart riktigt SKIT VÄDER!! Det bara snöar, snöar och snöar hela jävla dagen. Det värsta är ju att det kommer att fortsätta hela natten också. Kommer vara lagom glad och pigg imorgon när jag kommer till jobbet. Vintern är inte min årstid helt enkelt!! Speciellt inte när man måste pulsa fram i snön med ett knä som inte är bra. Var nere på ICA en sväng idag för att hämta ut mitt paket från H&M, men jag passa på att handla Ciabattabröd, Diskmedel (var verkligen tvungen att ha detta), Julmust, Lussekatter och Smörgåstårta. Brukar inte köpa sån där 2-bitars Smörgåstårta, men dels var det 3o% rabatt på den och jag kände för lite vardagslyx! Vad passade då bättre än denna som var jättegod. Det var en pärs att pulsa både dit och hem som sagt. Frusen och ont hade jag när jag kom hem..

Har inte gjort så mycket mer idag faktiskt. Det har vart riktigt skönt med en slapp dag på soffan medans det har snöat som faaaaaan utanför fönstrena! Har följt Nyheterna en hel del idag också, och jag säger då det; det var TUR att jag var i Stockholm för två veckor sen - INTE nu!! Men det är inget man kan göra nåt åt - vädrets makter alltså. Synd om dem som sitter strandsatta bara, men även för alla hemlösa. Usch, i Stockholm såg jag en hel del med så..

Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


På ICA handla jag Lussekatter, Smörgåstårta, Julmust, Diskmedel och Ciabattabröd.

 

Av Linda - 5 december 2012 16:15

   

När jag var nere på ICA gick jag förbi Charkdisken där jag såg den här Smörgåstårtan.

Det var första gången som jag köpte en. Jag blev så sugen på denna 2-bitars.

Lite vardagslyx får man allt unna sig ibland!

Det var riktigt gott!

Av Linda - 4 december 2012 22:34

När jag vaknade efter tio för att gå på toa passa jag på att veckla persionnerna i storarummet, och vad ser jag? JO, det SNÖAR!! Jävla skitväder tänkte jag bara och gick och la mig igen. Råka somna om en liten stund innan jag gick upp för att äta frukost. Fixa mat till jobbet med; Makaroner och Köttbullar! Snabbt, smidigt och enkelt fick det bli. Behövde bli av med både Köttbullarna och Makaronerna med så det var bra det. Samtidigt som jag precis hade satt på plattorna ringde E., från jobbet. Det var fel tid som var inskickad, men jag kan inte komma tidigare sa jag då jag höll på med maten. Sen får dem fan se till att det blir rätt från första början när dem skickar in turerna!! Jag kommer när jag ska komma - inte innan. Sånt där gör en riktigt trött när det inte händer första gången. Hade det inte snöat så hade det vart lättare att komma tidigare med. Ibland går det bara inte att komma tidigare.

Hur som helst hade jag först tänkt gå idag, men jag kände att det kanske inte är så bra med mitt knä just nu så jag chansa på att cykla! Medans jag höll på med maten ploga dem utanför mig, och då tänkte jag att det blev lite grönt ljus. HAHA, där tänkte jag ju fel!! Det var skitjobbigt att cykla i snön, men det gick till slut. Tur att man är så jävla envis. Kom fram helt andfådd. Det var i alla fall en bra kväll med M., som bjöd på en del skratt och lite flum.

När jag skulle hem blev det jobbigt. Fick cykla, gå, cykla, gå och så fortsatte det vägen hem. Satte på Runkeeper så jag kunde se hur långt det är till jobbet; 1,77 kilometer, tog 12 minuter och jag förbrände 122 kalorier. Lite kul att se sånt där, tycker jag. Framförallt att se avståndet var jag mest intresserad av idag. Det var i alla fall skönt att komma hem och in i värmen.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 3 december 2012 22:34

   Så här blev det i storarummet. Älskar verkligen mina nya gardiner!

      Vädret utanför stämmer inte riktigt då det är en gammal bild, men det ser exakt likadant ut.

      I sovrummet.

Mina änglar måste jag självklart ha framme. 

     Min Adventsljusstake och en löpare med julkänsla.

  Tycker verkligen om denna Lanternan, och Ljuset passar perfekt nu!


 Så idag fick jag äntligen upp mitt lilla Julpynt som jag har!

Vill ha nåt mer som jag tänkte kolla efter i butiker, men jag vet inte riktigt vad än. Det får i alla fall bli en löpare till, men jag har inte hittat nån än som jag gillat!

Av Linda - 3 december 2012 21:34

Idag har det vart riktigt skönt att ha vart ledig, men ledig är man ju inte heller när man måste tvätta.. Hade tvättid mellan tolv och fem idag, men jag gick ner till tvättstugan efter ett nån gång då jag visste att jag ändå kommer hinna tvätta allt. Det var fan inte bra att springa upp och ner för trapporna idag med mitt knä känner jag nu. Nu värker det rejält. Frågan är om jag kommer stå ut hela denna veckan också, men jag får ge Declofenac en chans. Hade i alla fall jättemycket kläder som skulle tvättas idag; sju maskiner blev det. Handdukar för sig, två 3o graders maskiner och mina tofflor som jag har på jobbet fick jag tvättat också - det behövdes verkligen!! Det är skönt att ha det avklarat för denna gången.


Fick ett samtal efter tio imorse så jag får se vad som händer nu plus att Resursen ringde strax innan ett om jobb imorgon. Har städat toaletten emellan tvättningarna, skönt att ha det avklarat, men det bästa ät att min Cillit Bang med Klor i snart är slut!! Luktar ju faaaan om händerna efteråt. Har äntligen fått upp mina julsaker också, men innan det damma jag av överallt och tog bort mina lampor. Nu börjar det bli lite julstämning här hos mig också. Orkade verkligen inte ta tag i det förra veckan när jag bara jobba kvällar samt att jag var ledig en dag, men då gjorde jag ju annat istället.

Cykla ner till ICA runt halv sex så det var bara att pälsa på sig ordentligt innan jag cykla iväg. Det var väldigt mycket bilar på parkeringen när jag kom ner. Inte så ofta det är så mycket bilar eller folk när jag är där, men det gick snabbt i kassorna i alla fall. Träffade S., där också som jag prata lite med, kul att se honom! På ICA handla jag Baugette Skagenröra, Clementiner, Hushållspapper, Julmust, Ljus i glas, Lussekatter (ÄNTLIGEN), Servette, Tacosås och Toapapper. På Lambis Toa- och Hushållspapper var det bra pris plus att jag har bara en rulle kvar vardera av detta hemma var jag bara tvungen att köpa detta. Blev jätteglad när jag såg att dem säljer Lussekatter med Kardemumma i =) Cykla därifrån nöjd! Köpte det där fina ljuset i glas idag med som jag har kollat på innan för 25 spänn, som hittat!

Hua, det har verkligen vart en kall dag idag, och det verkar som att det kommer hålla i? Värdelöst!! Riktigt skönt med en dusch nu ikväll var det. Aja, ska kolla på Homeland nu. Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


På ICA handla jag Hushållspapper, Lussekatter, Tacosås, Ljus i glas, Julmust, Toapapper, Servetter, Skagenröra Baugette och Clementiner.

 

Utanför köksfönstret idag när det började bli mörkt ute. Kan erkänna att det är väldigt fint när träden är helt vita. Mer snö än så som vi har behöver det i alla fall inte bli!

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards