Alla inlägg under december 2012

Av Linda - 11 december 2012 23:34

Kvällens vackraste var självklart Prinsessan Madeleine i Angel Sanchez.

  Närbild på Madeleine och dem fina Ametist-smyckena.

  Drottning Silvia i en helt okej klänning, men hon kan bättre.

  Gillade inte Kronprinsessan Victorias Elie Saab-klänning.

  Närbild på Victoria under middagen. 

       Kul att hela familjen var samlad på årets Nobelfest!


Igår var ju festernas fest nämligen Nobelfesten!

Det jag tycker är roligast med denna festen är självklart vad Prinsessan Madeleine, Kronprinsessan och Drottning Silvia har på sig. Speciellt Madeleine, tycker jag.

Extra roligt blev det i år när Prinsessan Madeleine var med då hon inte vart med sen 2oo9.

Det jag tyckte var lite tråkigt det var att Madeleine återanvände sin Angel Sanchez-klänning. Hade hellre velat se henne i en helt ny klänning istället, men samtidigt är det bra att hon återanvände klänningen. Dessutom passade Madeleine jättebra i Ametist-smyckena.

Victorias klänning från Elie Saab gillade jag inte! Hon såg ut som en Julgran i den, MEN jag är inget fan av grönt heller så.

Silvia kunde stuckit ut lite mer i en djärvare färg, men jag älskar hennes smycken! Inget större fel på klänningen, men ja, hon har haft bättre klänningar på sig.

Av Linda - 11 december 2012 22:34

Har känt mig riktigt sliten och trött i hela kroppen idag. Gårdagen körde slut på mig lite granna. Hela förmiddagen var jag jättetrött fram tills jag tog min rast och kom ut i friska luften. Då blev jag genast piggare, men då hade ju hela dagen nästan gått typ. Bra att jag blev piggare i alla fall! På eftermiddagen fick jag ett oväntat besök; mensen kom!! Helvete, tänkte jag. Fick en binda av M., det var jättesnällt att jag fick en av henne. Det blir så dumt med oväntade överraskningar, och då är man rätt så jävla desperat. Det var garanterat därför jag var så trött hela förmiddagen. Snacka med Sjuksköterskan om mitt knä också; han tycker att jag ska söka för det samt att det är förmodligen en överansträningning plus att det samlas vätska i knät trodde han. Blir det ingen tid i veckan får jag ta det nästa vecka. Blä, just nu är det jävligt mycket. Till viss del får jag skylla mig själv också...

Hade räknat med en dag hemma idag samma som jag gjorde igår, men så blev det inte alls! Blev inringd halv sju imorse. Hade tänkt ta bort mig igår från Freetime, men jag glömde av det lika fort. Det var bara att bita ihop och gå upp. Blir alltid så stressad när man ska iväg så där. Det gick i alla fall bra att cykla, men där modden är är det jobbigt med cykeln.

När jag kom hem satt jag i köket en liten stund och gjorde lite saker innan jag la mig fem i sängen för att vila. Jag somna efter en stund och gick upp efter halv åtta nån gång. En stund efter det ringde E., då vi prata om fredag DÅ ska vi redovisa/framföra vårat grupparbete!! Det var ta mig faaaan på tiden. Är den ena sjuk då igen tänker jag genomföra det sa jag till henne. Är trött på det där att man glider undan och är "sjuk" då det är E., och jag som gjort allt det praktiska, fixat och donat. Jaja, hoppas bara att det blir av nu.

Duschen efter maten var guld! Nu luktar håret gott och det är fint igen. Yeah yeah, hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 10 december 2012 23:30

Nu är jag verkligen helt slut i kroppen, och framförallt i mitt ben. Händerna ser för jävliga ut med sprickorna så dem måste jag smörja innan jag lägger mig. Har nåt litet jack i ett finger också som svider.

Egentligen var jag inte bokad idag över huvud taget, men chefen ringde kvart i ett och fråga om jag kunde jobba. Det visade sig att en i personalen fått Kräksjuka!! Det där klarar man ju sig verkligen utan. Tackade i alla fall ja till kvällen. Ska jobba på onsdag också, men det var bara några få timmar först, men idag blev det förlängt vilket är jättebra! Så det blir en delad tur den dagen.

Känner mig inte alls i form idag. Sovit dåligt, har ont, mens på väg och allmänt irriterad/grinig. Den där veckan hemma i Göteborg kommer jävligt lägligt om man säger så. Bäst har vart idag när jag prata med C., en bra stund på vägen hem från jobbet och en stund hemma. Har även pratat med mamma på min rast.

Just det, eftersom jag fick veta med så kort varsel att jag skulle jobba hade jag tänkt gå ner till ICA och handla idag, men jag gjorde så att jag tog bussen ner innan jag började istället. Träffa S., på hållplatsen som jag först inte kände igen, haha, vi prata bara lite innan jag fick gå vidare bort till ICA. Där handla jag Aftonbladet, Bearnaisesåser, Gurkor, Hollandaisesås, Lussekatter, Noblesse och Sallad. När jag drog iväg kvart över ett snöade det ute och innan det, men när jag skulle åka med bussen till jobbet sprack det upp och solen kom fram, härligt!

Nä, nu ska den här surkärringen lägga sig och sova förhoppningsvis hela natten. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Aftonbladet, Lussekatter, Hollandaisesås, Gurkor, Noblesse, Bearnaisesåser och Sallad.

 

Av Linda - 9 december 2012 22:34

Idag fick jag tummen ur och cykla ner till Axel & Ebba. Det ligger lite dumt till för mig som inte har bil speciellt nu när det är snö, men är man envis så är man. Hade tänkt cykla dit igår, men jag var osäker på när dem stängde så det blev idag istället. Det var bra längesen jag var där nu, senast i slutet av sommaren typ. Jag var inte på jakt efter nåt speciellt, men jag ville gärna hitta nåt från Vila fast det gjorde jag inte. Istället hittade jag två nya saker till mig; ett plagg och en accessoar samt en julklapp! Vet inte riktigt vem som ska få julklappen än dock, hehe. Det bästa av allt var att man fick rabatt hela helgen! Är nöjd med min lilla shopping,


Detta shoppade jag från Axel & Ebba idag:

* Svarta Handskar med päls inuti, 69 kronor, Axel & Ebba- Dessa är hur jävla varma som helst!! Bäst av allt det är att dessa blev i princip gratis då jag hade 2o% rabatt - 8o kronor totalt.

* Mörkblå Tröja med Stjärna på, 259 kronor, Axel & Ebba- Färgen syns inte på bilden, men den är mer blå. Dessutom var den jätteskön så jag slog till på denna också! Extra plus för rabatten som sagt.


   


Av Linda - 9 december 2012 21:34

Idag har det vart fint väder med sol och lite blå himmel med moln som kommit och gått. När det är sånt väder betyder det att det är kallt ute! Vi har inte haft många minusgrader, men det var kallt ändå i blåsten. Tog inte på mig nån Halsduk idag, och det fick jag ångra bittert..

Jag var vaken imorse vid halv tio då jag var på toa och kolla Fejsbook och Instagram en stund tills jag blev så trött igen så jag somna. Sen när jag hade gått upp tog jag den sista Pizzabiten och kollade på Skidor innan jag cykla iväg vid halv tre. Gjorde nåt mer, men det kommer jag inte ihåg, haha. I alla fall var det riktigt skönt att cykla i det fina men kalla vädret ner till Axel & Ebba. Det var ett bra tag sen jag var där nu! Jag hittade två saker där till mig som jag tyckte om plus en julklapp! Vem som ska få den har jag inte bestämt ännu, hehe. Extra bra var att dem hade 2o% hela denna helgen och då får man ju passa på. Alltid bra med rabatter, tycker jag. Samtidigt som jag var i provrummet ringde C., till mig och vi prata en liten stund. Hon köpte en gemensam julklapp idag vilket kommer bli skitbra, tror vi!

Cykla sen till ÖoB (det ligger ju på samma ställe typ) där jag köpte Duschkräm och Tvål. Kollade på lite annat också, men det fanns inget för mig direkt. Det var en del folk där, men på Axel & Ebba var det jättemycket folk! Kul för dem också då de har riktigt bra priser på deras kläder - bättre än i en vanlig Vila-butik.

När jag väl kom hem var jag jättefrusen om låren så det var bara att ta av sig byxorna, ta på sig mystofflorna och slå in min julklapp. Satte på Swedish House Mafia på typ högsta volym när jag stod och diska innan jag satte mig i soffan med datorn.

En lugn och skön helg som har passat mitt knä jävligt bra! Ska fixa en tid till Vårdcentralen nu i veckan dock. Tabletterna har inte hjälpt ett jävla dugg. Då kan jag utesluta en inflammation. Hoppas på att få röntga benet..

Nä, nu ska jag kolla på Johan Falk tänkte jag. Hoppas att Ni haft en bra dag och helg! Tjing tjong


På ÖoB köpte jag Duschkräm och Tvål.

 

Av Linda - 8 december 2012 22:34

Igår hade jag en trevlig kväll hemma hos N., Det var mysigt att spela lite SkipBo och tjöta lite. Ju mer klockan blev desto tröttare blev jag, men jag var inte hemma förrän kvart över ett. Tur att det inte är långt hem så slapp man gå för länge ute i kylan.

Det var skönt att sova ut idag. Satte mig vid datorn när jag hade gått upp. Hade tänkt cykla till Axel & Ebba, men då var klockan nästan halv tre. Var osäker på när dem stänger idag så det blev inten cykeltur dit. Tänkte ta det imrgon istället om det inte blir för jävla dåligt väder! Vet att dem stänger klocakn fem imorgon. Istället satt jag och skrev en del inlägg som jag ligger efter med, och sen har jag kollat på bloggar om Resor. Man är ju inte LITE sugen på att dra iväg någonstans nu!! Jävla äckelväder ute som det är nu, men först är det ju Jul förstås. Kanske får bli i Februari istället..

Det har inte hänt så mycket idag; hängt in mina kläder i garderoberna och den enda gången jag var ute var när jag kastade soporna, haha. Det räckte då det var jävligt kallt ute ändå! Blev helt plötsligt djävulskt hungrig och illamående så jag beställde hem en Pizza. Det tog 2o minuter med Onlinepizza vilket var jättebra, tyckte jag. "Min" pizzeria har stängt nu så jag beställde från Boden idag, men deras pizzor är ju så jävla goa!! Det där illamåendet fick jag bota med Ipren. Tror att det är mensen som spökar nämligen, och den lär komma nu vilken dag som helst.

Hepp, inget roligt idag har hänt direkt. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong 

Av Linda - 8 december 2012 15:34

   

Så här ser det ut utanför mig just nu!

Alldeles för mycket snö enligt mig..

Okej, det är fint och man får julkänsla, men det kan försvinna sen efter Jul.

Av Linda - 7 december 2012 20:30

Jag somna rätt sent inatt så det blev inte många timmars sömn när telefonen ringde kvart i sju. Det var S., från Resursen som frågade om jag kunde jobba. Brukar alltid låta pigg när dem ringer, men imorse kunde jag knappt prata då jag lät så nyvaken. Sov verkligen jävligt bra just då.. Jag stressa i alla fall inte när jag var hemma utan det tog en stund. Kände inte för att stressa iväg idag samt att det är ju för jävla mycket snö ute så jag fick cykla försiktigt.

Den här dagen börja inte så bra när jag slår i knät i en säng (tur det var höger knät) och sen slår jag i hövvet inom loppet av tio minuter. Sen lite senare höll jag på att kasta handdukar i soporna. Ja, vissa dagar är ju bara sånna.

Det har gått rätt bra idag ändå, men man har haft och göra. När jag sluta tog jag sällskap med N., till stan där hon skulle köpa en sak inne på KappAhl, och där hitta jag en julklapp - min andra! Extra bra var rabatten som man fick. Får mycket sms och sånt nu där kedjorna erbjuder en massa rabatter och liknande erbjudanden. Bra är det ju nu till jul! Efter KappAhl gick vi in på Apoteket där jag köpte Tandborstar och Tvål. Behöver byta ut min Tandborste snart och dem är slut de jag hade innan samt min tvål.


Jag skulle iväg till PA:s och handla så N., gick med mig dit. Där handla jag Bearnaisesås, Gurkor, Kycklingfilé, Potatisklyftor och Toapapper. Nu har jag en jävla massa toapapper vilket bara är bra då jag slipper köpa det på två månader som detta kommer räcka! Det var rätt mycket folk där som det brukar vara på fredagar. Vi såg E., från jobbet i kassorna som vi prata lite snabbt med innan vi skiljdes åt. Det var tur att jag hade min cykel med som jag fick leda förvisso, men den var min packåsna!! Det var riktigt skönt att gå både dit och hem efter en heldag inomhus. Okej, det blev ju mörkt, men att få frisk luft var guld värt. Innan vi skiljdes åt bestämde vi att jag skulle hem till N., lite senare nu ikväll där vi kunde spela lite SkipBo och tjöta lite.

Så när jag kom hem la jag mig halv sex och gick upp halv sju igen. Hoppa då in i duschen direkt, diska efter det och nu fixar jag Potaitklyftor som jag ska äta tillsammans med Kycklingfilé. Bearnaisesås och Sallad till. När jag har ätit klart ska jag gå hem till henne. Det blir en bra fredags kväll det!

Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjing


éPå PA:s handla jag Toapapper, Potatisklyftor, Bearnaisesås, Kycklingfilé och Gurkor.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards