Alla inlägg den 24 april 2012

Av Linda - 24 april 2012 23:34

Även om jag inte kände hur jävla trött jag var igår tog det inte många minuter innan jag somna. Sov som en stock hela natten, men jag vakna upp en halvtimma innan klockan ringde som jag brukar göra faktiskt. Det var UNDERBART imorse när jag såg att det är ju SOL och BLÅ himmel ute!! Jätteskönt vid halv nio på morgonen redan.

Idag hade vi lite diskussioner i validerings-gruppen, och vi gick även igenom lite dem första kurserna som vi ska validera i. När jag är nervös kan jag antingen hålla käft eller prata på.. Jag var inte sån när jag gick i vakren grundskolan/gymnasiet eller på Högskolan, men skillnaden är la nu att man har erfarenheter och man har utvecklats genom åren. Men samtidigt är det svårt att sätta pränt på vad man kan och inte kan. Är rätt så jävla kritisk mot mig själv, men samtidigt lugn. Det kommer ge sig med tiden. Det är bara just nu allting är nervöst. Fick reda på vart jag antagligen kommer vara nånstans, och det blir spännande! Samidigt blev jag glad också då jag känner två jobbarkompisar som är där, men kanske inte just på den avdelningen som jag ska vara på. Nu vet man det och jag hoppas bara att handledaren vill ta emot mig.


När vi var klara tolv var det bara att gå hem och stressa som en jävla idiot, och sen fixa lite mat. Hann sitta i soffan tio minuter innan jag var tvungen att gå igen med andan i halsen tillbaka till jobbet. Som en jojo har jag gått dessa två dagarna. Eftermiddagen och kvällen har gått jättebra, men OJ vad jag har flummat!! Hur trött som helst var jag där ett tag. Jävligt typiskt att man ska vara trött när man är på jobbet, men piggna till lite när man kommit hem. Störande är sånt där. Antagligen kommer jag däcka så fort jag lägger mig ner. Samtidigt har jag sån jävla enerig i mig. Och det, det är verkligen positivt att jag känner energin och viljan. Nu jävlar.

Ja just det, idag fyller S., 25 år!! Haha, nu är hon jävligt gammal, höhö. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong   

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards