Alla inlägg den 11 april 2012

Av Linda - 11 april 2012 23:56

Jag var riktigt trött igårkväll, men egentligen fattar jag inte varför då jag sov så bra natten innan. Det är la efter helgens jobb antagligen. Sov som en klubbad säl nu inatt också. Har haft ont i magen på eftermiddagen då den där skiten äntligen kom. Den kommer lite när den vill, och det går bara längre och längre mellan mensen. NEJ, jag är absolut inte gravid i alla fall!! Har märkt av på senare tid att jag blir hur slö och trött som helst när man har den. Lite jobbigt måste jag säga.

Egentligen var det tänkt att S., och jag skulle gå ut och powerwalka idag, men det var grått och liiite duggregn idag med så vi åkte till Kommungymet istället. Det var första gången båda var där sen dem har gjort om, och det var riktigt fräscht nu måste jag säga! Lokalen låg inte på samma ställe dock, men mitt emot det gamla huset. Man får i alla fall vara ifred där vi har gymet nu, och slippa alla snorungarna utanför dörren. Jättefräscht! Ska ringa och fixa en ny kod till mitt kort bara för det funkar inte. Ska göra det nästa gång jag jobbar (om jag kommer ihåg att ringa, har en tendens att glömma av sånt). Börja med Crosstrainern som vanligt. Jag körde 1o minuter, 3 km och 122 kalorier förbrändes under den tiden. Då har jag inte vart där sen innan sommaren skall tilläggas. Körde liiite hantlar idag också, men mest fokus var på benen. Roddmaskinen fick en omgång också, men där orka jag inte så länge, haha.


När vi var klara på gymet åkte vi ner till ICA där jag handla Aioli, Cosmopolitan, Gurka, Jordnötter, Rostad lök och Sallad. Gjorde Kycklingsallad av den salladen jag köpte på ICA hemma. Så jävla gott med Jordnötter och Rostad lök till som dem har på Adams Café. Sjuktgott var det med mat efter träningen som alltid då man verkligen känner att man har tränat i hela kroppen. Sen blev det duschen och slappa resten av kvällen i soffan.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Gurka, Jordnötter, Sallad, Cosmopolitan, Ailoi och Rostad lök.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards