Alla inlägg den 7 april 2012

Av Linda - 7 april 2012 23:54

 

Jag vill önska Er alla en riktigt GLAD PÅSK   

Lite sent kanske, men bättre än aldrig tänker jag. Jobbar ju i helgen nu med så jag har inte vart hemma mycket.

Hoppas att Ni haft en bra Påskafton, och att Ni får en fortsatt bra Påsk.

Glad Påsk på Er alla läsare

Av Linda - 7 april 2012 23:36

Nu känner jag mig helt slut i kroppen och i hövvet efter tre kvällar i rad. Trött är jag och jag är lite öm på tungan :S Tröttheten beror på att jag sov helt jävla värdelöst nu inatt! Somna riktigt, riktigt sent och sen blev det ingen bra sömn. Lär vara helt slut imorgon, och somna sen när jag kommer hem som jag ALLTID gör när jag jobbar dagtid på helgerna. Lite störande ändå att jag inte kan hålla mig vaken. Är öm på vissa ställen i kroppen över huvud taget, och dels beror det på mensen och sen även efter att jag jobba i torsdags. Det var ingen bra dag för kroppen att jobba på!

När jag kom idag fick jag äta Påsklunch, och det var jättegott. Jag tog Potatis, Köttbullar, Prinskorv, Rödbetssallad och ett halvt Ägg. Det fanns en röra som var helt okej också som jag doppa potatisen i. Vi spara mat tills senare så istället för min middag som jag fica i ordning igår tog jag lite till nu på kvällen, men jag tog min Hollandaisesås till Potatisen istället. Vi har även blivit bjudna på en tårta som var rätt god med Passionsfrukt i. Den var lite syrlig och inte så söt.

Det blev lite för mycket idag för alla, och sen helt plötsligt var det körigt en stund, men det fixade M., och jag så bra. Riktigt kul att jobba med henne igen! Hoppas att det inte dröjer lång tid tills nästa gång bara.

Har inte hänt mer än att man har jobbat idag. Snön som kom igår har smält undan bra på vägarna under dagen, men det finns en hel del på gräsmattorna som är kvar fast det är bara så att gräset täcks. Bara skiten försvinner imorgon för på måndag vill jag INTE se nån jävla snö ute över huvud taget!

Nä, det är dödstråkigt nu så jag ska lägga mig och sova. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards