Alla inlägg den 3 april 2012

Av Linda - 3 april 2012 23:34

I fredags fick jag ÄNTLIGEN det där jävla smset som jag väntat länge på; nämligen min Blus från H&M. Hämta ut mitt paket idag på ICA. Gjorde beställningen på blusen i början av januari, och den kommer i slutet av mars.. La in ytterligare en grej i min beställning under tiden medans jag vänta på den. Men jag har inte väntat för gäves för jag är riktigt nöjd med beställningen, och det är ju tur det!


Detta beställde jag från H&M:

* 3-pack Armband "Paris, London och New York, 49, 5o kronor, H&M- Jag tyckte att dessa armbanden var snygga! Dem fanns i färgglada färger också, men jag körde på svart och vitt istället. Billiga!

* Vir Blus, 149 kronor, H&M- I LOVE IT! Den är jättefin och jätteskön! Har verkligen väntat på denna jävla blusen hur länge som helst nu, och jag är jättenöjd över att jag beställde den.


     

Av Linda - 3 april 2012 21:34

Inatt var det underbart att få sova i sin egna säng igen. Jag sov verkligen som en jävla klubbad säl. Känner mig som en nu med för övrigt när man är så här uppsvälld inför skitmensen.

Har verkligen känt av att jag ånga på som ett ånglok på stan igår efter mina skor. Fast det är ju lätt värt det också! Hade egentligen velat powerwalka mer idag än den där kvarten som jag har gått idag, men det kan jag ju göra imorgon istället. Ska lämna in cykeln imorgon så då kommer det ta en stund till Racerdepån och powerwalka hem igen!


Skickade ett sms till T., för att fråga om jag kunde åka med henne till Skövde när hon slutade jobbet. Hon bor där och jobbade här i stan idag, och då fick jag åka med henne. Det blev ett kärt återseende   Fick se hennes sons dagis, och det var riktigt jävla fräscht faktiskt! Sen åkte vi den korta biten till Elins Esplanad. Jag bytte byxor till en annan storlek, och sen var vi inne på ICA MAXI en kort sväng också. Följde med hem till T., en jättekort stund, åt en fralla och vi prata lite innan jag drog ner till bussen. Det roligaste var när vi skulle skiljas åt och frispråkig som jag är pratar om lite privata saker, och då kommer brevbäraren. Sa det två gånger också det vi prata om, hahaha. Jag blev nog jävligt generad för jag sprang nerför trapporna. Hoppas att han fick sig ett skratt också! Såg att jag har ju vart i närheten av där hon bor för måååååånga år sen. Slapp vänta länge på tåget också vilket var jättebra, tyckte jag.


När jag hoppa av tåget gick jag till ICA där jag skulle hämta ut mitt paket från H&M som ÄNTLIGEN kom i fredags!! Det tog bara 3 jävla månader att få hem min blus. Värdelöst. Hann vara hemma nästan en och en halv timme innan jag blev hämtad av S., då vi skulle åka och handla. Fick följa med henne till PA:s så jag kunde få storhandla, och det var verkligen jättesnällt av henne att jag fick åka med.   Nu har man fyllt på med mat igen. Blev inte riktigt lika dyrt som förra gången utan summan hamna strax under 7oo kronor. Det är ändå helt okej för jag fick mycket för pengarna!

Resten av kvällen har jag spenderat i min kära soffa. Vi har inte umgåtts mycket dem senaste dagarna. Hoppas att Ni haft en fin dag! Tjing tjong


Köpte Solo och VeckoRevyn på PA:s utöver maten.

 

Av Linda - 3 april 2012 18:06

 

Idag har det vart jättefint väder, men inte speciellt varmt!


* Skjorta, H&M Herr, NY- Love it!

* Topp, H&M.

* Jeansleggings, Cubus.

* Converse-skor, Stadium, NYA- Favoriter!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards