Direktlänk till inlägg 27 maj 2011

LÖNING

Av Linda - 27 maj 2011 17:34

Denna dagen är lätt månadens bästa när lönen trillar in på kontot.. Däremot kunde lönen vart liiiite fetare än den jag fick idag, men det kommer nästa månad istället, och sen efter sommaren då man jobbat sjuktmycket.

Som vanligt denna dagen cyklar jag iväg till PA:s för att storhandla. Var lika nojig som vanligt att påsarna skulle gå sönder så att all mat skulle hamna på marken, men det gjorde den inte idag heller   Handlade lite över 65o kronor idag. Trodde att det skulle bli mindre först, men det plockar på ändå i slutändan. Hade däremot en jävla massa rabatter genom ICA kortet bland annat, pant och två kuponger på 25 kronor vardera så det blev över 1oo spänn billigare tack vare dem - vilket jag tycker är skitbra! Just det ja, träffade på S., idag som jag såg för inte så längesen på PA:s.

Har även vart en sväng på ÖoB där jag handla bara några få saker Bläckpennor, Handlarlista, Markeringspennor och Wc-grej. I kassan såg jag C., den andra som jag möter i kassan antingen före eller efter mig - alltid lika kul att se någon som man känner, tycker jag!


Sovit kasst inatt också då jag somnat först på morgonen vilket sög rejält. Hade bara lust att sova vidare, men jag vill gärna handla så tidigt som möjligt även om man får trängas med alla pensionärer... Jag får nog ta igen den sömnen lite i helgen då jag INTE ska jobba!! Behöver ha en helg i månaden då de inte kan ringa på morgonen, och fråga om man kan jobba.. Men det där kan ändras då jag kanske lägger in mig på schemat ändå då jag inte har något att göra i helgen ändå så. FAAAAAAN, nu när jag kollar mina bokningar vem jag ska jobba med snart - HELVETE!!!!! Där drogs mitt humör ner - kommer fan inte palla det. Fuck också säger jag bara. Vissa vill man bara absolut inte jobba med.. Dem flesta är jättebra att jobba med så det är inte många som man känner så där med faktiskt.

Helvete, nu blev jag skitirriterad på det där. Känns som att jag ska få lite hövvevärk också. När jag hade gått upp idag hade jag jätteont i halsen så det kan mycket väl vara nåt på gång.

Hoppas att Ni haft en bra dag och ha en fortsatt bra kväll! Tjing tjong


När jag var på PA:s köpte jag med mig Glaze, Solo och VeckoRevyn hem.

 

Var även nere på ÖoB där jag köpte Markeringspennor, Bläckpennor och en sån där Handlarlista.

  

 
 
johanna lee

johanna lee

28 maj 2011 18:57

Nu har jag jobbat mina 3 dagar, men det var slitigt jobb :/ haha.

Ja det känns ju bra! Nej precis, dom vart bara glada över att jag ringde och sa att jag inte kunde komma.

Ja det kan jag förstå. Vad är det du får göra på jobbet då? mår dom så pass dåligt att du måste mata dom och sånt?

Jaha okej, varför bor du där nu då? :)

Åh jag vill också köpa tidningar, skönt att läsa lite :)

http://jlee.bloggplatsen.se

 
hanna

hanna

28 maj 2011 19:33

fin blogg ! :)

http://hansoo.blogg.se

 
johanna lee

johanna lee

28 maj 2011 21:41

jag vet inte ännu hur det gick, men känner nog inte att jag vill ha det i vilket fall haha :P Ja väldigt slitigt och stressigt..

har du jobbat med nåt annat innan? :)

Ja okej, absolut! Åh tack, ni får ha det så roligt ikväll då :D

http://jlee.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

28 maj 2011 23:37

svar : ja hehe

http://hansoo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards