Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Linda - 13 maj 2011 21:34

Jag var hemma hos Linda igår på kvällen. Vi möttes upp utanför Chili där vi köpte varsinn Kebabtallrik som vi tog med, och sen åkte hem till henne där vi käkade. Det var faktiskt jättegott! Vi kollade lite på Eurovision också mest för att se hur det gick för Saade, och han gick ju vidare! Hann ju nästan bli förbannad på Europa som inte kan rösta, men han kom ju med.. Vi spelade två omgångar Skip-bo också - det gillar jag det kortleksspelet! Det var en jättetrevlig kväll som sagt. Jag kom hem strax efter tolv.


När jag kom hem la jag mig i sängen direkt, men jag kunde inte somna. Jag var trött det gick bara inte. Halvsov i alla fall vet jag. Imorse var det inga problem att gå upp, och sen var det bara att cykla iväg i blåsten - det var inte varmt på morgonen alls!! De få timmarna gick jättebra, men man känner ju lite att man inte gör jättestor nytta. Innan jag gick hem hade vi ett litet skrattanfall så mina tårar rann, haha, det var fan härligt! Jag stanna kvar till tolv och tjöta sen hem.
Väl hemma fick jag lägga mig och sova jävlar vad jag sov också! Chefen ringde dock tio i två om jobb imorgon, men sen somna jag om igen, och jag gick inte upp förrän halv fyra.

Resten av dagen har vart för jävla slapp! På kvällen cyklade jag iväg till PA:s där jag köpte Chilinötter, Godis, Gurkor, Rostbiff, Sallad och VeckoRevyn. Sen cykla jag hem igen, åt och tog en dusch efteråt.

Det roligaste som hänt ikväll det är att Sverige möter Finland på söndag i Hockey VM   Det är en drömfinal som ALLTID då man är halvfinne, men jag håller självklart på Sverige när dem möter Finland, men annars är det Finland också så länge det är andra länder.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


Detta köpte jag på PA:s idag Sallad, Chilinötter, VeckoRevyn, Rostbiff, Godis och Gurkor.

    

Av Linda - 13 maj 2011 19:34


Denna låten är så jävla skön att dansa till =)

Denna kommer jag skaka rumpa till i sommar helt klart!

Vad tycker Du om låten?


Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards