Alla inlägg den 10 maj 2011

Av Linda - 10 maj 2011 23:34

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 21 (3o September) 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om Liley Cyrus. Jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Miley Cyrus liv i rampljuset har kantats av såväl succéer som skandaler. Elaka tungor menar att Miley är på väg att bli en av Hollywoods värsta bad girls medan hon själv anser sig vara en positiv förebild. VR har träffar den dubbelaktuella stjärnan för att snacka om rykten, självförtoende och uppbrottet från pojkvännen Liam Hemsworth.

Artikeln är skriven av Johanna Juntunen.

 

Miley Cyrus har tröttnat på att vara pappas lilla flicka. Hannah Montana-peruken är slängd i soptunnan och för att framhäva sitt nya, vuxnare jag gör Miley allt hon kan för att chockera. I videon till Can´t be tamed var hon utklädd till en slags sexig, läderbeklädd, fjäderprydd fågel. Dessutom lär hon, enligt elaka rykten, festa en hel del.

Men det är inte alla som verkar gilla att Miley entrar vuxenvärlden. Många av hennes trogna fans oroar sig för att Miley går samma öde till mötes som skandalkollegorna Lindsay Lohan och Britney Spears. Samtidigt slickar sig gamarna otåligt om läpparna i förhoppningen att Miley ska deka ner sig och bli nästa kändisoffer.

- Jag är inte dum i huvudet, säöger Miley argt när VeckoRevyn träffar henne i Los Angeles. Jag blev inte kändis över en natt. Jag har inga illusioner om kändislivet och jag klarar av den uppmärksamhet jag får. Jag är inte typen som faller för grupptryck och jag frestas inte av droger och dåligt leverne. Men jag tänker för den skull inte fastna i ett fack som barnstjärna. Jag tror att de flesta fattar att jag inte kan göra musik och filmer som endast tilltalar åttaåringar hur länge som helst. Jag måste också få bli vuxen och göra musik och filmer som tilltalar vuxna, eller hur?

Miley låter väldigt övertygande.

 

Hon ser äldre ut än 17 år i sin självsäkra framtoning och attityd. Hon säger att hon vill bli av med Hannah Montana-imagen men att karaktären hon spelat under en lång tid ändå kommer att ha en speciell plats i hennes hjärta.

- Jag är på många sätt ganska lik Hannah Montana. Liksom Hannah är jag en tjej som är en person när jag står på scen och uppträder och en helt annan person när jag är hemma tillsammans med mina kompisar och min familj. Dessutom spelade ju min riktiga pappa min pappa i tv-serien, så det fanns även paralleller där. Jag kommer aldrig att glömma Hannah, men hon är ett passerat kapitel i mitt liv.

 

Du har fått kritik för videon till Can´t be tamed. Vad tycker du om det?

- Jag gör knäppa grejer ibland, men det är väl inte förbjudet? Lite galen får man väl vara? Det var min idé att vara utklädd till fågelm ha gigantiska vingar och vara instängd i en bur med ett tjugotal dansare. Jag tycker att vidoen är jättecool. Vad andra tycker? Det struntar jag faktiskt i.

 

Du jämförs ofta med Britney Spears, hur känns det?

- Det är smickrande när jag tänker på alla bra saker som Britney har gjort. Jag ser på allt i mitt liv som något positivt. Jag väljer att inte jämföra mig med de dåliga sakerna Britney har gjort, så därför är det enligt mig enbart en komplimang att bli jämförd med henne.

 

Önskar du ibland att du vad okänd och anonym?

- Ja, det skulle vara skönt. Ibland i alla fall. Om jag fick vara osynlig för en dag så skulle jag gå på en shoppingrunda. Jag älskar att shoppa men det är svårt att gå i affärer utan att bli förföljd av en massa småtjejer. Så om jag var osynlig skulle jag sticka ut och shoppa på ett gigantiskt shoppingcenter. Kanske skulle jag ta med lillsyrran också, hon är lika shoppinggalen som jag.

Du är med i Sex and the City 2. Hur fick du rollen?

- Jag älskar både tv-serien och den första filmen. När jag fick reda på att det planerades en uppföljare bad jag mitt managementteam och min agent att ligga på stenhårt för att jag skulle få en roll i filmen. Jag är superglad att jag fick vara med! Det var grymt roligt att träffa Sarah Jessica Parker och de andra skådespelarna och jag älskade alla härliga kläder i filmen. 

 

Att Miley älskar kläder avspeglas i hennes egen vardag och hon varierar gärna sin egen klädstil.

- Jag tror att du måste känna dig självsäker för att kunna se trendig ut. Om du sätter på dig joggingbrallor så måste du bära huvudet högt och inte skämmas. Då ser du cool ut. Fast med mina bruna tofflor går kanske gränsen för vad som är coolt, haha.

Hur skaffar man sig en egen stil?

- Du provar dig fram. Jag tycker att det är snyggt när tjejkompisar i ett gäng har varsin stil och inte ser ut som om de är stöpta i samma form. Jag menar, självklart kan du låta dig inspireras till exempel av hur andra är klädda, men det är kul att hitta sina egna prylar på loppis till exempel med sina vanliga plagg. Du kan göra dina egna kläder också, eller sy om något du redan har. Det gäller att använda fantasin för att hitta din egen stil.

Är du rädd för att hamna på listor över de sämst klädda kändisarna?

- Nej. Någon sa en gång till mig att om du hamnar på den sämst-klädda-listan är du officiellt en fashionista. Om folk tycker att det man har på sig är fult så handlar det om att de inte förstår hur cool man är. En sann fashionista har en unikt egen stil. När jag nyligen blev klassad som "sämst klädda kändis" kände jag mig enbart stolt, haha!

 

Har du några skönhetstips?

- Ja, jag är noga med att sköta om min hud. Jag tvättar mig med vanlig Dove-tvål. Det är billigt, men det är inte det som är grejen: Dove är bra, mycket bättre än alla andra svindyra skönhetsprodukter. Hudvårdsspecialister har lärt mig att huden mår bäst av produkter som inte innehåller en massa farliga kemikalier. Jag har även fått många bra tips från makeup-artister jag känner. De brukar säga att den snyggaste makeupen på en tonårstjej är en lätt makeup som inte täcker för mycket.

 

Är du en bra förebild?

- Jag hoppas det. Jag försöker att vara en bra och snäll människa och om det gör mig till en bra förebild för andra tjejer så är det en bra sak. Jag är en bra och pålitlig kompis. Jag finns alltid där när en kompis behöver mig. En annan god egenskap är att jag är rolig och kan få folk att skratta. Jag är en positiv person och det vill jag gärna förmedla till andra människor, genom min musik och rollerna jag spelar.

Hur skulle du beskriva dig själv för någon som inte känner dig?

- Utåtriktad, helt klart. Jag är rätt självsäker, det är något jag är väldigt stolt över. Bekymmerslös. Positiv. Kärleksfull. jag önskar att jag kunde fylla folk med positiv energi. När jag får frågab om vilken religion jag tror på så brukar jag svara "Kärlek". Det är kärlek som får jorden att gå runt och det är därför som det är det viktigaste och det som jag grundar mitt liv på, så jag skulle säga att jag är en kärleksfull person.

 

Ditt ex Liam har berättat att han inte hade en aning om att du var superkändis när ni först träffades på inspelningen av filmen The last song. Var det bra eller dåligt?

- Bra. Han sa inte skeptiskt "Åh toppen, här kommer hon som är en disney-franchise och försöker slå som riktig skådespelerska, okej, vi får väl se hur det går". Han tänkte inte heller "Åh toppen, här kommer den där högljudda bruden som ska ge sig på att spela i ett drama". Liam hade inga förutfattade meningar om mig över huvud taget. Han lät mig göra mitt jobb och vi lärde känna varandra långsamt. Efter ett tag växte det till kärlek.

Vad tyckte du bäst om Liam?

- Jag tycker om att han är snällm ärlig och jordnära. Jag är inte så lätt att vara ihop med. Det händer så mycket i mitt liv hela tiden och jag är ständigt förföljd av folk med kameror. Det är ingen perfekt situation när man är ihop med någon.


Kanske förutspådde Miley vad som komma skulle, när VeckoRevyn träffade henne. I skrivande stund har världen nåtts av rapporter om parets uppbrott. Det var Liams presstalesman som gjorde nyheten offentlig och nu har även gemensamma vänner till paret bekräftat uppgifterna.


Under tiden Miley och Liam var tillsammans pratades det mycket om såväl förlovning som giftermål, trots deras ringa ålder. kanske blev förhållandes för seriöst för fort, för blott 17-åriga Miley? Eller kanske beter hon sig bara som en alldeles normal tonåring gör.

- Jag vill gifta mig i framtiden men det är inte aktuellt för mig än. Jag är fortfarande för ung för det...


   

  

Av Linda - 10 maj 2011 22:34

Idag har vi haft lika UNDERBART väder som igår   

När jag hade gått upp idag fixade jag mat tills imorgon då jag inte vill stressa med det innan jag börjar. Gjorde lite annat innan jag gick ut på F-berget, men där hann jag bara ligga i en halvtimme innan en argsint jävla geting började jaga mig!! Den stack mig inte - TUR för den jäveln, men jag fick nog då, och gick hem där jag satte mig på balkongen istället.

Satt ute på balkongen i över en timme innan det var dags för en powerwalk med S., - vi gick Hälsoslingan som vanligt. Den rundan är lättast och smidigast att gå, tycker jag. Dessutom träffar man alltid på en massa olika människor på vägen.

Sen när jag kom hem fick jag äta lite och sen tog jag en skön dusch - det var riktigt härligt faktiskt! Sitter och kollar på Big brother nu innan det är dags att lägga sig och sova snart! Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 10 maj 2011 00:34

 

 

 

 

 


Nu har jag suttit och kollat igenom Plaza Kvinnas Oktober nummer 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat en del produkter, och det är lite blandat.


Detta hittade jag i Plaza Kvinnas Oktober nummer 2o1o:

* Narciso Rodriguez Pink Collection by Lindex Klänning, 599 kronor- VILL HA! Gillar modellen på klänningen, och färgen är fin!

* Narciso Rodriguez Pink Collection by Lindex Klänning, 699 kronor- VILL HA! En snygg, klassisk klänning! Funkar till allt!

* Mössa Bik Bok, 129 kronor- Fin mössa, och den ser varm ut!

* Guerlain 68 Champs Elysées Écrin 6 Colours Ögonskugga, 79o kronor- VILL HA! Lite väl dyr, tycker jag! Guerlains höstkollektion heter 68 Champs Elysés (adressen till House of Guerlain) och är inspirerad av den franska kvinnligheten - feminint, elegant och intelligent. Det är en magiskt vacker kollektion, och allra finast är ögonskuggan Écrin 6 Colours med mönstrad förpackning i vitguld. Finns i 5 färgpaletter, alla uppkallade efter olika parisiska gator!

* Guerlain Lingerie de Peau Invisible Skin-Fusion Foundation, 52o kronor- För dig som vill ha en extra tunn foundation som ger ett vackert och lätt täckande resultat. Det vill säga inget för dig med problemhy, utan mer för dig som är ute efter att se fräscht osminkad ut. Ger ett skydd upp till SPF 2o vilket är perfekt både i blåsten och i den värmande höstsolen. 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards