Alla inlägg den 29 maj 2011

Av Linda - 29 maj 2011 21:34

Igår var en ren jävla PISSDAG!!! Inte på humör för nånting på dagen över huvudtaget!! Man har sånna dagar ibland, och min dag var igår - helt klart.

På kvällen var humöret lite bättre när jag hade fått mat i mig Tacos. Efter åtta skrev L., till mig på chatten på Faceook, hon frågade om jag inte festade ikväll, vilket jag inte gjorde då. Det har vart jävligt lugnt på den fronten det senaste på grund av flera olika anledningar. I alla fall, när jag hade sagt Ja, diskade jag, duschade och sminkade mig - det gjorde jag på en och en halv timme! Jag blev imponerad av mig själv, men när man har eld i röven då går det fort!

Jag hann inte vara hos L., så länge innan taxin kom för att köra oss till Stationen. Vi bestämde oss för att gå till Husaren. Det var första gången jag var där då jag bara vart på Bogréns innan. Vi träffade C., och D., - hans kompisar!! Det var jättekul att träffa dem igen, och jag snackade en del med C., Ville att han skulle hälsa till Honom, och det lovade han göra också.. Det var nog kvällens höjdpunkt faktiskt. Det var riktigt kul faktiskt, men det hände lite grejer också som inte var så roliga. En lite omtumlande kväll, men jag uppskattade den ändå när L., fråga om jag ville festa med dem! Det uppskattade jag jättemycket. 

 

Idag har jag inte gjort många knop alls. Har vart och hämtat min cykel tidigare idag, och sen har jag bara slappat. Det var helt okej väder tidigare på dagen, men sen kom de där jävla molnen igen - plus regnet kom på kvällen.

Tydligen ska det bli fint väder i veckan i alla fall OCH varmt! Härligt det. Nu hoppas jag bara att jag kan sova inatt inför morgondagen... Men det ska bli skönt att få skiten gjort!

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 29 maj 2011 21:06

 

 

Sitter och kollar på första säsongen av Solsidan nu då jag inte sett den innan.

"Han stoppar inte in sin kontakt i uttaget, kan man säga". Hahahaha, så jävla klockrena kommentarer!

Hoppas att Ni haft en bra söndag! Tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards