Alla inlägg den 11 maj 2011

Av Linda - 11 maj 2011 23:34

 

 

 

 

 

 

 

  


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 21 (3o September) 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat en hel del produkter, men det är nästan bara skönhetsprodukter denna gången.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 21 (3o September) 2o1o:

* Dermalogica Total Eye Care Ögoncreme, 49o kronor- VILL HA! Ljusreflekterande ögoncreme som känns dryg och faktiskt dämpar de mörka ringarna något. Går snabbt och smidigt in i huden. Pluspoäng för hög solskyddsfaktor (Spf 15).

* L´Oréal Tech Volume Architext 13 Thickening Lotion, 154 kronor- VILL HA! Cremen luktar fantastiskt gott och känns dryg. Formulan går lätt in i håret och förvandlar även det plattaste burr till en volymsaga. Nästa dag håller volymen fortfarande i sig. Drömprodukt är bara förnamnet.

* Dr Hauschka Läppbalsam, 1oo kronor- Drygt balsam som känns oljigt på läpparna. Gör läpparna mjuka, men två appliceringar om dagen räcker, annars blir munnen för kladdig. lite dum förpackning, en tub hade fungerat bättre.

* Clarins Beaty Flash Balm Askungecreme, 365 kronor- VILL HA! Ger fin lyster och suddar bort trötthetstecken som fina linjer och mörka ringar. Men känns inte särskilt uppstramande. Den fina lystern håller dock i sig hela dagen, utan att kännas flottig.

* Lumene Revitalizing Cleansing Oil rengöringsolja, 13o kronor- Trots kraftig makeup är ansiktet fritt från sminkrester efter tvätten. Om du är extremt hårt sminkad kan det hända att du får skölja ansiktet två gånger. Lumenes olja är väldigt dryg. Huden känns väldigt mjuk och återfuktad efter tvätt och framför allt - ren!

* Max Factor Mastertouch Concealer, 11o kronor- Använder denna själv, och jag tycker att den är helt okej! Skumapplikatorn känns lite konstig i början, men fungerar med lite övning superbra tillsammans med concealern. Produkten är lätt att applicera och lägger sig som ett pudrigt, tunt lager på huden. Fungerar bra på både finnar och mörka ringar och sitter fint under hela dagen. Ett fynd!

* Oriflame The Babes Passion Berry EdT, Crazy Kiwi EdT och Sweet Peach EdT Parfymer, 22o kronor/styck- Lite roliga flaskor, och dessa ser inte ut som parfymflaskor, tycker inte jag! Oriflames doftserie The Babes är inte bara en fröjd för ögat, de doftar dessutom härligt gott från bland annat kiwi, fresia, och persika. Lanseras i tre versioner.

* Spetstopp Cubus, 179 kronor- Fin topp! Billig är den också! 

Av Linda - 11 maj 2011 22:34

Idag var det dags för ett jävla pass, och det blev ett jävligt jobbigt pass rent ut sagt när jag fick skallebanken från HELVETET!! Dem tre första timmarna hade vi lite att göra också, och det var så kvavt i luften så då tog jag två Alvedon för att kunna orka med hela kvällen. Det tog två timmar innan den försvann, och så lång tid brukar det inte ta om jag tar Alvedon. Hövvet var som en tickande bomb!

Sen efter sex då brakade det loss, men så mycket som jag hade velat - det hade kunnat åska MER! Det var skönt sen när man skulle hem även om det var liite kyligt att cykla hem i klänning förstås.

Denna dagen har bara bestått av jobb i princip! Det var skönt att komma hem och slappna av efter jobbet. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards