Alla inlägg under september 2011

Av Linda - 12 september 2011 21:36

Denna dagen har jag vart mer förbannad och så jävla besviken också!! Men mest förbannad.

Blev väckt imorse och då blev jag jävligt arg på grannarna, och gick här och svor lite. NÖTTER som spela musik tidigt. Men som tur var så blev det tyst efter en halvtimme ungefär. Jag är inget fan av att bli väckt alltså.

Det har vart en kall och seg måndag idag. Inget vidare väder med sjuktmycket blåst. Hade tänkt att gå ut och gå annars, men nä, det var inte riktigt läge för det. Cyklade dock ner till ICA där jag handla Champinjoner, Frallor, Grillad Kycklingfilé och Gurka. Åt den ena Kycklingfilén idag till middag, och den andra tar jag imorgon. Träffade J., och hennes lilla son utanför ICA också som jag pratade lite med innan vi gick vidare åt varsitt håll.

Annars en jävligt händelselös dag faktiskt. Tråkig - som måndagar brukar vara. Har tränat idag också i tjugo minuter då jag gjorde en del övningar. Nu gäller det bara att fortsätta göra dem.

Nä, dags att fortsätta se på Svenska Hollywoodfruar. Natti och tjing tjong


Köpte Frallor, Gurka, Champinjoner och Grillad Kycklingfilé på ICA tidigare idag.

 

Av Linda - 11 september 2011 21:34

Jag är på sånt jävla pissigt humör idag!! Det är jävligt mycket som är PISS idag om man säger så.

Det enda som har vart bra idag det är att jag fick sova hela natten, och det tog mig inte lång tid innan jag väl somnade. Däcka typ direkt efter att jag hade stängt av datorn.

Är det en sak som gör mig på dåligt humör så är det KRÅNGEL! För det är det kan man lugn säga! 

Ingen rolig dag alls, och det har inte hänt nåt speciellt förutom att mitt humör är rejält pissigt och uppretad till tusen är jag också. Imorgon kommer det ändras till viss del i alla fall.

Av Linda - 11 september 2011 16:16

 

SHIT, tänk att det idag har gått tio år sen den där hemska dagen då världen förändrades..

Det är en dag som man ALDRIG kommer att glömma, och jag vet än idag hur den dagen var.

Det är verkligen helt sjukt. Har kollat på minnescermonin idag från New York.

May you forever rest in peace.

Av Linda - 10 september 2011 23:14

När jag ska jobba har jag eller min kropp rättare sagt svårt att slappna av - vilket är skit!! Försökte och försökte sova natten igenom, men inget hände ALLS! Klockan den tickade på så jävla bra som den bara kan göra när man inte vill att den ska gå. Det var inte ens lönt att försöka egentligen.

Timmarna har ändå gått jävligt bra och riktigt fort har det gått också. Har blivit en hel del prat om viktiga saker också vilket känns skönt att man har lättat lite på "trycket" så att säga.

Däremot har jag haft världens träningsvärk idag också!! Tog ut mig rätt så bra i torsdags ändå.. Hoppas att det har gått över tills imorgon då jag kan köra mina övningar igen i en halvtimme! Annars får jag vänta till måndag det är inte mer med det. Det blir lugnt imorgon hur som helst.

När jag kom hem satte jag mig lite vid datorn innan jag la mig sex för att sova lite, och jag vakna inte förrän åtta igen!! Helt sjukt att jag sov tills dess egentligen, men jag var helt död i kroppen. Hoppas bara att jag kan somna sen.

Nä, ska se på teven nu lite. Natti och tjing tjong


Dagens middag; Fläskfilé, Potatisgratäng, Färska Champinjoner och Sallad

 

Av Linda - 10 september 2011 21:34

  

Sitter och kollar på denna filmen på TV4, och den är perfekt denna lördagskväll!
Vet inte riktigt vad jag tycker om den ännu, men det lär ju visa sig om inte annat.

Känner att en sån här film är perfekt ikväll då jag är helt slut!

Vad tycker Du om filmen? Har Du sett den innan?

Av Linda - 9 september 2011 21:34

Shit, vilken jävla träningsvärk jag har idag!! Ont som fan i benen, men det är inte så konstigt så jag körde igår =) Skönt också att det känns för det känns verkligen att man lever. Har fått ta det lite lugnare idag, även om jag ville köra övningarna igen fast mina ben hade inte fixat det..

Har inte sovit ett jävla skit inatt förrän jag gick på toa strax efter nio. Först efter det kunde jag somna. Blev inringd om jobb imorgon också - jättebra då mina timmar ökar på mer =) Sen ger det ju alltid mer också på helgen. Blir ingen kväll i alla fall så det får bli lugnt ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon.

Har kollat på lite saker idag, wiiiiie kan jag bara säga just nu!! Är på jävligt bra humör, men mer kan jag inte säga... ÄN. Fint väder har det vart idag också, men det är verkligen ingen värme när det blåser. Var ute nyss och kasta soporna, och jag snacka lite med min granne - då kände jag hur kallt det var! Hua, det blir den nya jackan imorgon bitti.

En lugn fredag med massa kul saker och ja, lite sånt där. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong och natti natti

Av Linda - 8 september 2011 21:34

Var nere på stan idag där jag kollade lite. Haha, inte för att det är så många affärer då men.. Skulle kolla på Vero Moda efter ett linne som dem hade där som var jävligt billigt, men självklart var det linnet slut nu! Jag var inne en sväng på Lindex där jag kollade lite, och jag hittade faktiskt något som jag inte har så jävla mycket av; nämligen byxor! Jag är verkligen jättenöjd med min shopping från tidigare idag!


Detta shoppade jag på Lindex:

* Svarta Byxor, 299 kronor, Lindex- Jättesköna och fina byxor! Detta är verkligen något som jag inte har alltför mycket av!

 

  

Av Linda - 8 september 2011 19:45

Igår tog det inte så lång tid innan jag väl somna. Jag var så jälva trött verkligen. Sov jättebra hela natten utan att vakna upp mycket. Nätter som denna är dem bästa - helt klart!

Idag är det lite moln med blå himmel och det blåser inte vilket är det bästa =) När jag hade gått upp diska jag min tallrik, hängde in mina kläder i garderoben. Cykla ner till stan fyra då jag ville kolla i buktikerna lite. Var inne på Vero Moda då jag var på jakt efter ett Linne med spets nertill, men det där Linnet var självklart slut! Synd, för jag gillade det, men det är klart att de linnena var slut för det priset! Hittade ett par Byxor istället inne på Lindex   Är det något jag inte har mycket av så är det just Byxor faktiskt. Var väldigt nöjd när jag hade betalat och gick därifrån.

Såg O., utanför Lindex också fast vi vinka bara till varandra. Cyklade en sväng när jag skulle hem; ner för Trädgårdsgatan, runt Mejerier och Bangatan fram till Industrierna och upp till mig. Satte mig vid datorn sen när jag kom hem och vid halv åtta gjorde jag övningar i trettio minuter innan jag fixa maten. Dessa övningar kände jag av efteråt kan jag lova.

Blir lugnt resten av kvällen nu och det är dags att fixa mat! Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards