Alla inlägg under september 2011

Av Linda - 27 september 2011 21:34

Det var riktigt skönt att sova i min nybäddade säng, och under duntäcket inatt. Sov som prinsessan på ärten, haha. Nä, skämt åsido, det var jätteskönt och jag sov mycket bra. Vakna upp när jag fick ett sms strax innan nio (fast jag orka inte kolla på det) så jag somna om igen. När jag vaknade till nästa gång kolla jag på smset och det var från DHL - vilket innebar att mina gardiner har kommit   

Cyklade iväg till PA:s ett där jag skulle storhandla som jag alltid gör när lönen kommer. Trodde inte att jag behövde så mycket, men det var lite sånt som jag inte köper ofta som snart är slut. Det blev inte så värst mycket ändå då jag knappt köper nån mat till frysen eftersom den måste frostas av. Summan hamna på lite mer än 5oo. Nu har jag massa mat och sånt så jag klarar mig ett tag.

Då när jag cyklade till PA:s och hem var det jättesskönt ute i solen! Det blåste lite granna fast det var ändå skönt! När jag kom hem plocka jag in maten och gjorde lite annat. Sen vid fem bytte jag ut gardinerna i sovrummet till storarummet, och det blev rätt vra ändå! Det får duga så länge i alla fall. Putsa även mitt fönster i sovrummet plus fönstret i köket. Nu är dem rena och det var på tiden att jag tog hand om dem.. Dem andra fönstrena i storarummet tar jag en annan dag! Skönt att ha det gjort.


Cykla ner till ICA runt kvart i sex där jag skulle köpa Hushållspapper (som inte fick plats på cykeln) och Kycklingiflé. Sen cykla jag den lilla vägen till Pressbyrån där jag skulle hämta ut mitt paket! Mycket cyklande har det blivit idag.. Fixa med gardinerna sen när jag kom hem, och jag är bara så jävla nöjd. Däremot behöver jag fixa en slags pinne så gardinen är rak, men det gör jag imorgon.

Idag har man hunnit med en del i alla fall. Har inte vart så slö och trött i hövvet idag vilket var skönt det! Är verkligen på hugget nu när det gäller saker till lägenheten, och jag vet så väl vad jag vill ha och vad jag är ute efter. Bara hoppas att jag får tag på det om jag vill och behöver!

Nä, dags att se lite på teven. Hoppas att N haft en bra dag! Tjing tjong


Så här blev det nu i storarummet när jag bytte ut gardinerna från sovrummet och dit in.

 

Köpte SOLO, Glaze och CHIC på PA:s tidigare idag med ja!

 

Av Linda - 27 september 2011 19:34

   


Idag har vi haft jättefint väder och då passar jag på att ha klänning på mig. Senare på eftermiddagen var det dock kyligt ute så det var nästan för kallt med mina Ballerina då..


* Lappa, H&M- Mycket bra köp och billig var den också!

* Klänning, Ginatricot- Skön!

* Tights, Ginatricot.

* Hudstrumpor, Lindex.

* Esprit Ballerinaskor, Johanssons Skor- En aningens kallt med dem på eftermiddagen fast då var det bra med strumporna!

Av Linda - 26 september 2011 22:36

Sov bra hela natten, men det tog en liten stund innan jag somna fast sen sov jag jättebra. Gick ner till tvättstugan vid tjugo över tolv där jag slängde i dem två första maskinerna. Har hållt på med tvätten hela dagen idag. Har sprungit upp och ner för trapporna, bäddat rent i sängen och vädrat mitt duntäcke. Bytte till det täcket idag då jag kände att det var dags att ha ett varmare täcke på nätterna =) Snacka med grannen i över en timme därute också. Klockan den bara gick och gick, och helt plötsligt fick jag jävligt bråttom ner till tvätten igen. Fast jag hann tvätta en hel del maskiner, men det var lite konstigt bara när jag hade tvättat sängkläderna så hade det kommit tvättmedel som var utspätt med vatten i centrifugen (eller vad fan det heter där man lägger in tvätten) så mitt påslakan och lakan fick jag tvätta en gång till! Blev försenad med en maskin där, men det kom ingen på den stunden som jag var i tvättstugan i alla fall. Brukar inte bli sen i vanliga fall när jag tvättar. Fan, för mycket tvätt nu, sorry.


Det är grått och disigt ute idag, men det är rätt varmt! Kände av det när jag stod ute på balkongen att det var riktigt skönt. Skulle ut på powerwalk med S., så hon ringde på innan halv sex, och det var bra att hon gjorde det. Höll på med mitt täcke då. TUR att jag tog in täcket och stolarna för det skulle visa sig att dem där jävla molnen släppte ifrån sig regn!! Vi var borta vid PA:s då när det börja regna, och det är en liten bit så det var lika bra att fortsätta gå. Hade ingen jacka på mig eftersom jag tvättade min Everest. Bra tänkt av mig att ta med ett Paraply! Det var jobbigt i början med regnet, sen lugna det sig lite när vi kom till Ranten, men sen börja det vräka ner när vi gick ovanför villorna. Som tur var så såg jag mitt hus då, och S., har inte så långt kvar hem heller. JOBBIGT att gå när det pissar ute!! Blöta som fan var vi eller mest S., och hennes lilla söta hund! Tog av mig de våta byxorna och strumporna när jag kom hem så jag inte skulle frysa mer..

Efter att jag hade käkat hoppa jag in i en varm dusch, och den duschen var jävligt efterlängtad när man hade gått i regnet. Blir en lugn kväll. Jag känner mig helt slö och trött i hela kroppen nu. Orkar inte tänka heller..

Natti på Er och tjing tjong


Fick min Plaza Kvinna med posten idag =)

 

Av Linda - 25 september 2011 21:34

 

 

Sitter och kollar på denna filmen nu. Finns ju inte så mycket annat att se på ikväll.

Jag har sett den några gånger innan, och jag har den på datorn bland annat.

Perfekt film denna söndagskvällen!

Patrick Dempsey är ju knappast FY SKAM, hehe =)

Av Linda - 25 september 2011 19:34

Det har nästan vart konstigt att inte ha jobbat denna helgen då jag har jobbat tre helger i rad denna månaden minst en dag i alla fall. Samtidigt är det ju skönt också att man bara har fått vara. Har dock inte blivit något jobb alls denna veckan, och det har vart riktigt drygt. Hade velat jobba nu i helgen med eftersom man ändå inte har några pengar just nu. Jaja, både bra och dåligt! Är i alla fall glad att det har blivit lika mycket OB-timmar nu i September som i somras =)

Inatt fick jag i alla fall sova då jag däcka direkt då jag stängde av datorn. La mig på andra sidan av sängen istället för att ligga närmast dörren. Inte för att det kanske gör såååå stor skillnad, men jag ska prova det nästa gång när jag inte kan somna. Värt att pröva, tycker jag.

Har skrivit lite inlägg, diskat tallriken och besticken från igår, gjort lite situps och bara varit hela denna dagen. Tänkte gå ut på en powerwalk, men sen kände jag bara nej.. En slö söndag med andra ord.

Det har vart lite disigt idag fast rätt så skönt ändå. Har vart ute på balkongen nu på kvällen och det var fortfarande rätt skönt ute. Blåser gör det inte heller som tidigare i veckan.


Apropå nåt helt annat. Såg en rubrik på text tv tidigare idag som jag kände mig jävligt träffad av. Det var det här om att gnissla tänder. Den där idioten till tandläkare klagade på det när jag var där sist. Tänker fan inte ha nån jävla bettskena!! Har ändå slutat göra det när han fråga mig i februari, och det var först då jag kom på mig själv att jag har gjort det.. Hade inte ens tänkt på det innan. Jaja, så är det.

Ha en fortsatt bra kväll! Tjing tjong

Av Linda - 24 september 2011 23:34

Inatt har jag inte sovit nåt alls. Det är rätt konstigt att jag sover så dåligt på helgerna, men inte på veckorna - egentligen. Tror att det har och göra med ifall jag blir inringd på morgonen, att det sitter psykiskt att jag inte kan sova - det är samma när jag jobbar, men då vill jag inte försova mig istället..

Har inte gjort nåt speciellt idag alls. Satt och kollade på gardiner igår innan jag stängde av datorn, och jag hittade ett par som jag VERKLIGEN VILL HA! Då ska Ni veta att jag är jävligt kräsen när det gäller gardiner. Men jag har funderat på liknande ett tag fast jag har bara inte slått till på ett par! Ser verkligen fram emot att få dem här i veckan, och att få sätta upp dem i sovrummet =) Det kommer bli så jävla bra verkligen!! Innan jag beställde dem gick jag ner till grannen där vi mätte i hans sovrum så jag fick veta vilket mått jag skulle ta. Blev att man tjöta lite innan gick upp och klicka hem dem!

Sen har det inte hänt så mycket mer idag. Har fixat med inlägg idag med typ.

Hoppas att Ni haft en bra lördag i alla fall. Natti och tjing tjong


Just det ja, åt den andra halvan av GB Gräddglass Nogger idag, och jag måste säga att jag tycker att den är go!

 

Av Linda - 24 september 2011 21:36

 

 

Tänkte se på denna filmen om den är nåt att ha!

Det brukar ju inte vara så många bra filmer på helgerna, men denna blir nog bra idag ändå.

Känner inte för att se en djup film heller så.

Har Du sett denna innan?

Matthews kropp går ju inte av för hackor direkt, hehe!

Av Linda - 23 september 2011 21:34

Denna veckan har vart lite dryg.. Tycker oftast att veckan innan lönen kommer är det för det mesta av nån anledning. Ser i alla fall fram emot nästa helg, och jag hoppas att det blir bra väder då!

Sov jättebra inatt också - vad härligt flyt jag har nu! Även om jag var för jävla övertrött och bara flamsa hela kvällen så tog det ändå en liiiiten stund innan jag väl somnade. Hade totalt hjärnsläpp igår!! När jag hade gått upp (somnade om så det blev lite väl sent) tog jag tag i disken direkt, satte mig sen vid datorn och teven litenn stund.

Cyklade till Coop runt kvart över fyra där jag skulle köpa Glass! Lite långt och onödigt bara för att köpa glass kan tyckas, men jag ville ha lite sol och D-vitaminer och njuta av solen! Däremot blåste det så det var lite jobbigt. Är inte så mycket folk där heller som det är på Willys eller PA:s en fredagseftermiddag. Annars en väldigt lugn och slapp fredag. Håller på lite med bloggen fortarande, små saker som jag håller på med. Snackat med grannen lite också. Man märker att det är sjuktkallt på kvällarna nu alltså. Shit, dags att ta fram vinter jackan snart..

Just det ja, gjorde Africana idag och FY HELVETE vad mycket Curry jag hade i såsen!! Det var inte gott med så jävla mycket Curry för min mun. Vissa gillar ju stark mat och det är inte min favorit direkt..

Nä, ska fortsätta se på teven och äta en sån där halva av glassen som mitt fredagsmys! Natti och tjing tjong


  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards