Alla inlägg under september 2011

Av Linda - 18 september 2011 23:36

Ibland blir man riktigt jävla trött när folk är alldeles för nyfikna. Ge fan i att skriva till folk Du inte känner!!


Sovit helt okej inatt, men det tog en bra stund innan jag väl somna. Som tur är när man gjort det så kan man alltid sova igen lite timmar sen när man kommer hem klockan tolv, och det gjorde jag idag. Gick inte upp förrän kvart i tre och då la jag mig tjugo över tolv. Det var jätteskönt att sova en stund. Fick fixa mat till ikväll med. Gjorde Wok och Nudlar idag och nu var det bra längesen jag åt den maten..

Morgonen var rätt trög vill jag säga - inte tiden men annat. Nästan liiiite väl trög och då kan mitt tålamod sina lite, men jag höll det inom mig. Då gick eftermiddagen och kvällen mycket bättre =) Vi hade väldigt trevlig S., och jag där en stund. Men sen fick jag ju reda på en grej som reta mig rätt så mycket ja.

Har inte hänt så mycket mer än att jag har jobbat. Pissväder har det vart idag också. Regnet kom rätt lagom till att jag skulle cykla hem tolv - SKIT! Fick erbjudande om skjuts hem, men jag sa att mina byxor var ändå lite blöta så då kunde jag likaväl cykla hem. Jättesnällt erbjudande fast jag tyckte att det gör inte så mycket om de blir blöta.

Något jobbigt däremot som jag känt av idag det är att jag är en aningens svullen i halsen. Då får det bryta ut, tycker jag!

Nä, dags att sova. Natti och tjing tjong

Av Linda - 17 september 2011 23:54

Jag var hur trött som helst igårkväll då jag somna med datorn på i sängen. Hade först tänkt se på film, men haha, så långt kom jag inte. Vakna dock upp runt halv ett typ då jag var pissenödig, och då fick jag stänga av datorn med. Däremot dröjde det en stund innan jag somna sen igen faktiskt. Sov bra sen till morgonen, vakna och somna - så där höll det på. En gång vaknade jag av att jag drömde att jag var tillbaka i Oslo hos Olas familj. Det var en rätt jobbig dröm och jag kände verkligen att jag var där på riktigt, men miljön såg helt annorlunda ut (som vanligt). Men allting annat var verkligen så jävla verkligt. Hua, jag grät mycket i drömmen minns jag. Kan fortfarande inte förstå att han verkligen är borta...


När jag hade gått upp idag fick jag ett städryck så jag dammsuga hela lägenheten! Skönt att det är gjort. Har bara tvätta golvet kvar som jag tänkte ta på måndag. Fixat med lite annat också och slappat en stund vid datorn. Det var rätt så skönt mitt på dagen då jag satt ute på balkongen i Cykelbyxor, men sen när molnen kom och solen försvann då blev det genast lite kallare ute. Har pratat med grannen som har en sån himla fin hund, och då sakna jag verkligen Akelia..

Stack ut och cykla Slingan vid sex, och det var faktiskt jävligt gött att cykla den svängen. Tjöta med G., som hade lämnat sin Hoj i stt garage och sen en annan granne. Fick ett nytt lås av honom med så det var jävligt schysst!

Annars en lugn kväll - som vanligt ungefär. Har käkat, duschat och glott lite på teven. Nu dags att sova lite. Natti och tjing tjong 


Åt Grillat Kycklingspett, Potatisklyftor, Bearnaisesås och Sallad till middag idag =)

 

Av Linda - 17 september 2011 21:34

   

Tidigare idag var det rätt skönt ute, men när molnen kom blev det kallt direkt.


* Cardigan, Vero Moda- Detta är nog min favorit då jag haft den i några år!

* Topp, H&M, NY- Skön är denna och praktisk att ha sånna toppar!

* Byxor, Lindex, NYA- Jättesköna! Lär bli nya favoriter i höst!

* Strumpor, H&M.

Av Linda - 16 september 2011 20:15

Inatt sov jag inte alls bra, det är ju så svårt att sova när man har jobbat en natt. Så jag har bara halvsovit natten igenom. Skulle ju på ett möte idag klockan tio imorse och jag var ju lite spänd på grund av det också. Hade svårt att koppla av helt enkelt, speceillt tankarna var svåra att koppla bort..

När jag hade gått upp åt jag och drack innan det var dags att cykla iväg. Det gick bra! Väntade på fel ställe bara så jag fick bli upphämtad, och där försvann fem minuter.. Drog över några minuter på den stunden - förlora ju fem där med så.

När vi var klara cykla jag och gjorde ett litet snabbt ärende, men först till den lilla Kiosken vid stan där jag köpte Expressen, och sen cykla jag hem igen. Var hemma till elva typ, la mig då i sängen tolv för jag ville sova lite. Brukar inte ha problem så att slappna av när jag lägger mig, men det gick inte. Det blev en vila till halv tre istället! Satt med datorn i sängen först en bra stund - till fem rättare sagt. Sen satte jag mig på balkongen och njöt av eftermiddagssolen =) Det var hur underbart som helst att sitta ute med datorn där medans solen gick ned bakom bergen! Vi har haft jättefint väder idag; sol och blå himmel. Plus att det har knappt blåst! Nu på kvällen har det vart riktigt skönt och varmt till skillnad från imorse då var det inte lika skönt ute..

Har nyss kommit hem från PA:s där jag handla Bearnaisesås, Godis och Nudlar! Sen var det bara att cykla hem igen. Denna kvällen blir lugn med lite fredagsmys med godis! Känner mig rätt trött nu med så det blir en lugn kväll.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 15 september 2011 23:54

   

Idag har jag nästan bara haft nya klader på mig =) Tycker verkligen om mina nya byxor, men även linnet gillar jag!


* Kappa, H&M, NY- ÄLSKAR denna kappan faktiskt! Bra köp det där.

* Linne, H&M, NYTT- Gillar detta också! Akkurat min stil!

* Byxor, Lindex, NYA- Dessa byxorna var ett riktigt bra köp, och jag gillar dem verkligen!

* Strumpor, Lindex.

* Mc-Boots, H&M- Favoriterna! Underbart sköna och snygga.

Av Linda - 15 september 2011 21:34

Att misstolka är så jävla lätt att göra på nätet idag, speciellt på sociala medier. Folk tar åt sig för mycket ibland helt enkelt. De tror det värsta när dem läser något, men TÄNK att det handlar inte om dig alla gånger utan annat runt omkring. Eller, tro inte det värsta kanske jag ska säga istället. Man kan inte vara på sitt bästa humör jämt. Jag är spontan och ärlig vilket alla inte kan ta alla gånger. Saker kan låta fel i text även om man inte menar illa! Ta en som man är eller skit i det. Kanske är man okänslig emellanåt, men ofta menar man inget illa (mycket illa - sorry) även om det låter så. Vill jag inte prata så vill jag inte och det är bara att respektera det. Vet med mig att jag är inte så öppen alla gånger, men det är bara sån jag är. Det är vanligt för oss som är spontana fick jag höra - man håller mycket inom sig själv. Bra eller dåligt? Ibland bra ibland dåligt - beroende på vad det handlar om. Jag öppnar mig när jag känner att jag vill och kan lita på Dig eller den det gäller. Man har svårt att lita på folk helt enkelt. När jag är upprörd behöver jag oftast lugna ner mig för annars blir saker jävligt fel, och då kan jag låta ännu mer hård. Man har ju bra med temperament i sig som halvfinne, och det kan jag lova ER att det ligger i hela min mammas släkt! Nu är det utrett i alla fall så det är bra det. Aja, nog om detta. Ville bara skriva ner detta först.


Tyvärr sover man inte speciellt bra när man har jobbat natt, det gjorde jag inte denna natten. Det tog en bra stund innan jag väl somnade och sen sov jag så där. Blev väckt imorse med och då passa jag på att gå på toa och dra upp persiennerna. La mig sen igen för att sova lite till och det tog en stund men till slut gick det.

Något jag har känt av idag det är att jag har haft ont i halsen på båda sidorna. Hel knäppt verkligen, tycker jag. Kände mest när jag hade gått upp inte så mycket under övriga dagen i alla fall.

Fy helvete vad ont i magen jag fick helt plötsligt. Den jävla mensen säger jag bara, hoppas att skiten kommer nu!!


Har dammat av här hemma idag och gett mina stackars blommor vatten! Skönt att ha gjort den skiten. Gick ut på en powerwalk med S., också och vi gick slingan som vanligt. Det var lite tetigt väder märkte vi när vi kom till PA:s då det hade regnat där, men inte hos mig. Sen kom det lite droppar på oss fast då hade vi gått nästan hela vägen. Skönt var det inte ute i alla fall - då var det bättre när solen sken. Det var riktigt skönt att vara ute och gå vill jag säga.

Cykla ner till Stationen för att köpa en biljett till Göteborg och sen var jag inne på ICA där jag handla Creme fraiche, Grillade Kycklingklubbor, Gurka, Potatisklyftor, Sallad, Tvättmedel, Tv-tidningen och VeckoRevyn. När jag var ute och cykla då sken solen och det var blå himmel ute, men ja, vädret kan ju ändras lika snabbt som ens humör ibland. 

När jag kom hem sen har jag bara glott på teven samtidigt som jag känt mig lite frusen efter rundan. Hoppas att jag kan sova bra inatt i alla fall. Imorgon gäller det att tänka klart.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


På ICA köpte jag Sallad, Potatisklyftor, VeckoRevyn, Tvättmedel, Creme fraiche, Grillade Kycklingspett och Gurka.

 

Av Linda - 14 september 2011 21:34

När jag har jobbat natt blir jag oftast jävligt seg dagen efter. Samma har det vart idag. Det tog inte så jättelång tid innan jag somnade, men jag vaknade halv nio då jag var tvungen gå på toa. Sen blev jag väckt vid halv ett av musik, och då blev jag så jävla förbannad så då gick jag och sa till den det gällde att; kan du sänka musiken, jag har jobbat natt och jag måste sova. Personen lyssnade så det var bra det! Såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig fast det sket jag i då jag måste få sova. Sen tog det en stund innan jag somnade om igen. Gick upp fem i tre - lite sent kanske, men jag kände mig ändå inte riktigt utvilad då jag la mig i sängen mellan halv sex och halv sju för att vila lite.. Efteråt kände jag mig piggare!


Natten var hur lugn som helst, och det måste jag säga att det var skönt då det var första natten sen mars-april. Den gick rätt fort också plus att jag jobbade med en ny person, och det är alltid lika kul att jobba med nya människor.

Såg en grej som jag ska börja med nu i höst; nämligen Zumba   Ska får köpa en DVD av en kompis också så jag kan börja lite hemma innan jag ger mig på pass. Har hört att det ska vara jävligt kul med Zumba. Är det nån av Er som har provat? Ser i alla fall fram emot att gå på lite pass nu under hösten!

Hoppas att Ni haft en bra dag i blåsten. Natti och tjing tjong


 

Av Linda - 13 september 2011 20:36

Strax innan nio ringde V., från Resursen och fråga om jag kunde jobba inatt så jag tackade Ja. Det är skitbra då ökar timmarna denna månaden ännu mer. Det är väldigt mycket OB-timmar som jag samlat på mig också =) Ännu bättre!

Kunde somna om en stund efter samtalet i alla fall. Stängde av datorn elva igår och jag kollade klart på Sex and the City innan jag la mig i sängen, men det tog en liten stund innan jag väl somnade. Sov rätt bra på natten sen.

Idag BLÅSER DET SOM FAAAAAAN!! Har inte vart ute idag mer än att jag satte en påse på min sadel på cykeln, haha! Har vart och kollat efter i förrådet också hur det såg ut där, men annars har jag bara hållt mig inomhus idag.

Har vilat mellan tjugo i sju och åtta med, och jag hoppas att det räcker fast det brukar gå bra. Ser INTE fram emot att cykla i den här jävla blåsten bara!! Hoppas att natten går bra utan några större problem.

Sov gärna för mig, tack! Natti och tjing tjong


Åt Grillar Kycklingfilé, Potatisklyftor. Bearnaisesås och Sallad som middag idag.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards