Direktlänk till inlägg 12 september 2011

FÖRBANNAD

Av Linda - 12 september 2011 21:36

Denna dagen har jag vart mer förbannad och så jävla besviken också!! Men mest förbannad.

Blev väckt imorse och då blev jag jävligt arg på grannarna, och gick här och svor lite. NÖTTER som spela musik tidigt. Men som tur var så blev det tyst efter en halvtimme ungefär. Jag är inget fan av att bli väckt alltså.

Det har vart en kall och seg måndag idag. Inget vidare väder med sjuktmycket blåst. Hade tänkt att gå ut och gå annars, men nä, det var inte riktigt läge för det. Cyklade dock ner till ICA där jag handla Champinjoner, Frallor, Grillad Kycklingfilé och Gurka. Åt den ena Kycklingfilén idag till middag, och den andra tar jag imorgon. Träffade J., och hennes lilla son utanför ICA också som jag pratade lite med innan vi gick vidare åt varsitt håll.

Annars en jävligt händelselös dag faktiskt. Tråkig - som måndagar brukar vara. Har tränat idag också i tjugo minuter då jag gjorde en del övningar. Nu gäller det bara att fortsätta göra dem.

Nä, dags att fortsätta se på Svenska Hollywoodfruar. Natti och tjing tjong


Köpte Frallor, Gurka, Champinjoner och Grillad Kycklingfilé på ICA tidigare idag.

 

 
 
neli

neli

13 september 2011 13:42

ja jag håller verkligen med dig =) hon är verkligen finare utan smink! men ibland är hon sminkad riktigt snyggt.. och hennes kläder ska vi inte ens snacka om haha.

haha ja ryssen är riktigt härlig.. dock tror jag inte att han kommer komma så långt i tävlingen haha. ja jag har också en hel del favoriter.. andre, olle, linnea, zyntia.. och några mer som jag inte kommer ihåg namnet på! riktigt duktiga är dem allihopa.

ja, dem här närmaste dagarna har jag inte kunnat vara mig själv alls! fortfarande känns allt som en jävla mardröm.. man hör ständigt från alla håll vilken fin, varm, godhjärtad och omtänksam människa han var <3 fina stefan liv! fan vad jag hatar den är världen som vi lever i. alldeles för orättvis!
hoppas du får en bra tisdag tjejen!
kram

http://iamsofashion.blogg.se

 
neli

neli

13 september 2011 15:06

ja verkligen =) alltid kul med förändring hihi.

haha nej fyfan, aldrig i livet att jag skulle kunna tänka mig bära något av hennes kläder.. hade dock velat prova dem där alexander mcqueen skorna som hon hade i bad romance videon tror jag det var? haha.

nej oleg är ju lååångt ifrån en idol så han lär verkligen inte komma långt haha. härlig snubbe är han iaf =) tråkigt att du missade där, men du kan ju alltid titta på tv4 play! dem har lagt upp alla =)

ja det är verkligen så.. jag har tänkt mycket på det här som hänt och jag börjar fan tappa min tro på Gud asså! jag har alltid trott på Gud och har alltid vetat att det finns något, men efter det här.. jag vet inte längre. det är fan för jävligt!

ja det är skitväder här idag också. så himla tråkigt =( och jag som ville gå på min promenad. blir att sitta inne hela dagen, men det kan vara skönt det också =)

kram

http://iamsofashion.blogg.se

 
Erika

Erika

13 september 2011 18:57

Nystartad blogg, kika gärna in!
kram Erika

http://www.fashionbyerika.blogg.se

 
neli

neli

14 september 2011 18:17

ja boots is the shit! älskar boots =) måste verkligen skaffa mig ett par bruna snart..

HAHA, dem här är det; http://3.bp.blogspot.com/_E5f9_9pj6qA/TAZYeK5iLKI/AAAAAAAAAtY/Y58sEq4HRvY/s1600/lady_gaga_bad_romance_mcqueen2.jpg skulle vara coolt att prova ett par haha. är ju ändå alexander mcqueen också =)

ja, det återstår att se vad som händer med han oleg haha. och vad folket kommer tycka om honom i fortsättningen! blir spännande att se vilka låtar han kommer sjunga haha. jaha? =S funkar det inte? jag tittade där sist igår tror jag och då gick det =) haha jaså... hmm, tror jag missade henne faktiskt!

jag har alltid trott på gud och mina föräldrar också, men så religiösa är vi inte att vi går till kyrkan och sånt där.. men som du säger. det händer allt för jävliga saker här i världen som får mig att tappa tron på gud! jag vet bara inte.. är fortfarande tom på ord efter det som hänt. idag är det en vecka sedan och det är fan ofattbart!

jo tack, min dag har varit helt okej.. fick min promenad så det är viktigast haha =) hoppas du också haft en bra dag tjejen!
kram

http://iamsofashion.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards