Alla inlägg under februari 2009

Av Linda - 11 februari 2009 20:32


Idag fyller Jennifer aniston 4o år. Det kan man ändå inte tro.

Jag hittade en snygg klänning som hon har haft under åren.

Jag gillar den här guldfärgade klänningen - SJUKT SNYGG!

Av Linda - 11 februari 2009 19:48

Snart börjar det roliga programmet Semestersvenskar på TV4. Jag tycker att detta program är så roligt att se på :)

Att se; värme, sol och bad får en att längta till våren och sommaren ännu mera dock! Men kan vara kul att se på något fint när det bara har snöat hela dagen idag :(

Dessutom finns det inget bättre program idag, men snart skulle Grey´s Anatomy börja igen. Var det förra veckan? Den serien gillar jag!


Idag har jag inte lagat någon mat till mig själv har nog vart för chockad och arg idag eller jag har helt enkelt inte känt någon hunger. Så jag åt två skivor Skogaholmslimpa med Skinka på och en Yoggi Vanilj Yoghurt!

Den yoghurten var ritkigt god måste jag säga! Så den kommer jag köpa fler gånger tror jag.

Ha Ni haft en bra dag då? Har det snöat hos Er? Ni får hur som helst ha en trevlig onsdags kväll folks! Ciao!


Av Linda - 11 februari 2009 18:00

 

 

   

 

    


Jag har nu suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 2 (8 Januari) 2oo9, för att se om det fanns något som jag ville ha. Jag hittade mest skönhestprodukter, och ett armband den här gången.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 2 (8 Januari) 2oo9:

* Shiseido Cinnamon Shimmer Läppstift, 215 kronor- VILL HA! Fin färg och detta vill jag ha i den här färgen!

* Goldwell Glansspary, 173 kronor- Vill ha en glansspary, och den här vore inte dum!

* Dr Hauschka Hand Creme, 1o3 kronor- Luktar lite annorlunda, ungefär som ett riktigt starkt örtte. Men om du kan bortse från en frän doft är detta ett kanonval. Lättjobbad creme till ett bra pris. Händerna blir jättemjuka och lena. Toppen helt enkelt!

* Clarins Vibrant Violet Ögonskugga, 16o kronor- Perfekt färg till mina gröna ögon!

* Vitt Rachel Leigh-armband med rosett, 599 kronor- Vill ha detta armbandet, men i en rosa färg!

Av Linda - 11 februari 2009 12:05

Idag är jag inte på humör efter igår!!

Det har tagit mig ett halvår att säga att jag är ARG på DIG! NU JÄVLAR ÄR JAG ARG! Det är bara DU och JAG som vet hur allting är, hur det ligger till...


Det snöar som fan här just nu också, och det gör ju inte mitt humör bättre! Ska ner till ICA i snöovädret och köpa CHIC, Apelsinjuice och Mjölk.

Ha en bra onsdag folks i söoväder eller inte! Ciao!

Av Linda - 10 februari 2009 19:38

Nu är jag riktigt, riktigt chockad alltså!

FUCK FUCK FUCK, skulle inte, skulle inte fått veta!

FUCK FUCK FUCK säger jag bara inget mera!

Faaaan och nu mår jag lite illa också efter maten. De var inte så gott med Wok och Nudlar idag :(

Av Linda - 10 februari 2009 16:56

Jag har läst ut VeckoRevyn nummer 2 (8 Januari) 2oo9, idag och jag kom till en intervju med Magdalena Graaf. Jag tyckte att det var en bra intervju med henne. Sen måste jag bara säga att det var riktigt, riktigt tråkigt att hon inte är med i Let´s Dance längre då hon var min favorit! Kommer skriva ner lite om vad jag kunde läsa.


Från livet som firad popstjärna, lyxomgärdad fotbollsfru och uppmärksammad författare till en betydligt lugnare tillvaro på landsbygden. För VeckoRevyn berättar Magdalena Graaf, 33, om livet som ensamstående mamma och jakten på kärleken.

Artikeln är skriven av Therése Andersson.


Åh, vad skönt att få sätta på sig klackar och åka in till stan, utbrister Magdalena Graaf när hon slår sig ner i den stimmiga restaurangen i centrala Stockholm. Nog för att det är ett skönt tempo på landet, men ibland saknar jag verkligen pulsen och spontaniteten här.


Efter den uppmärksammade skilsmässan från fotbollsmålvakten Magnus Hedman bor hon i lilla Sigtuna utanför Stockholm tillsammans med sina tre söner, en häst, två hundar och en hamster. Mamma Linda bor i krokarna, liksom lillasyster Hannah som precis har flyttat in i ett nybyggt hus i närheten tillsammans med sin man och sina två barn.

Också exmaken Magnus Hedman har valt att bo kvar i Sigtuna.

 - Magnus och jag tyckte att det var bättre för killarna att växa upp i en tryggare miljö än centrala Stockholm, säger Magdalena.

- Jag trivs verkligen, men det är ju fortfarande landet. Och jag hatar min trädgård, den lever sitt eget liv och växer igen hela tiden. 


Magdalena ser långt ifrån ut som en lantis. Det nyfärgade bruna håret är uppsatt i en slarvig tofs, hon luktar fantastiskt gott och är insvept i en färgglad, storstickad kofta. De dyra solglasögonen sitter ett tag uppe på hjässan innan de försvinner ner i Pradaväskan. Lantlolla? Definitivt inte!


Om några dagar drar den nya säsongen av Let´s Dance igång. Magdalena är med och tävlar. Kanske lite oväntat, eftersom hon tidigare tackat nej till att vara med i programmet.

- Nu tänkte jag att det kunde vara en kul utmaning, säger Magdalena. En chans att lära sig något nytt, komma i form och kanske till och med sluta röka.

- Jag tror dessutom att programmet behöver en kvinnlig clown efter Lasse Brandeby och Uffe Larsson. Jag kan verkligen inte dansa, för jag har ingen som helst rytmkänsla. Förhoppningsvis gör jag inte bort mig alldeles för mycket.


Nåja, lite scenvana måste du väl ändå ha efter turnerandet med Graaf sisters?

- Det är Hannah som är bäst på att sjunga och dansa av oss två, jag hängde liksom bara med. Det var en galen tid, då folk bokstavligen låg i buskarna för att få en bild. Men Hannah och jag märkte inte så mycket av hysterin, vi satt på hotellrummen med utväxter i håret, åt potatischips och skrattade åt varandras skämt.


Det känns som att Hannah och du har följt varandra genom livet, ni har båda gjort plastikoperationer och fått barn tidigt. Nu är ni brunetter båda två och bor i Sigtuna. Vem härmar vem egentligen?

- Det var jag som härmade Hannah med att färga håret mörkare, det var för att mitt hår gick av när jag skulle slinga om det. Magdalena löser upp knuten och visar det superkorta håret i nacken.

- Det är okej, fortsätter hon med lugn röst och rycker lite på axlarna. Jag hade praktiskt taget stubb tills jag fyllde 2o. Och det växer ju ut igen, eller hur? Tack och lov för löshår, haha!


Tycker du att Hannah och du är lika?

- Nej, vi är faktiskt väldigt olika. Hon är blyg och konsekvent, jag är social och tar mer risker. Men Hannah är min bästa vän och vi står varandra otroligt nära. Vi pratar samma språk och har samma sorts humor.


Hur är det att leva som ensamstående mamma?

- Ensamt, svarar Magdalena efter att ha suttit tyst en lång stund. Man har ju ingen att dela vardagen med. Magnus och jag har en fungerande relation, men jag hoppas att vi kan hitta tillbaka till ett mer harmoniskt förhållande till varandra, där vi kan prata utan att låta anklagande.


Hoppas du hitta kärleken igen?

- Jag har funderat fram och tillbaka på det där, men jag tror att jag får hoppa över. Det är alldeles för svårt att få allting att gå ihop, både med Let´s Dance och min överfulla kalender i övrigt...


Av Linda - 10 februari 2009 11:50

Förut vaknade jag med hövvevärk, och det är ju ingen höjdare direkt eller att det kliar i halsen. Sånt är jobbigt!

Ska strax äta lite så den försvinner förhoppningsvis då - hövvevärken. Ska ut och cykla när jag har ätit kommer bli bra med luft! Idag får jag ta mig till Polisen istället blev inte av igår.

Annars kommer la detta vara en seg tisdag tror jag både dagen, och i min kropp efter att jag jobbade i söndags + att jag var ute i lördags. Slappis dag med andra ord!

Ni får ha en bra dag folks! Ciao!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards