Alla inlägg under februari 2009

Av Linda - 2 februari 2009 17:10

Nu jävlar har de gått för långt dem där JÄVLA IDIOTERNA! Speciellt dem som bor under mig, och dem som har sitt sovrum vägg i vägg med mitt! Så länge dem där jävla idoterna bott här i huset har dem stört mig varenda jävla natt! Så nu inatt stod de och HOPPAR i golvet - efter klockan 4! Jag menar, vad fan är det för jävla respektlöshet?! Det är vardag, och folk ska upp och jobba även om dem inte gör det! JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD PÅ DEM NU! I veckan tänker jag gå, och snacka med mitt hyresbolag. Tänker fan inte ha det så här varje jävla natt längre!!!

Mycket svordomar nu, men dem har gått över gränsen för längesedan, och jag är TVÄR förbannad på dem nu!!!!!


Pallar inte med sån här skit alltså, jag gör inte det! Om gårdagen inte var min dag så kan jag ju säga att den här är inte det heller!

Nu ska jag värma Kotlett, Spaghetti och Béarnaisesåsen, detta får bli dagens mat då jag inte fått många timmars sömn inatt!

Av Linda - 2 februari 2009 12:55

Vad roligt - igår hade jag haft 87 besökare :) Sånt är alltid roligt när man får massa besökare! Men fattigt på kommentarer, men det gör inte så mycket! Kul att folk läser den här bloggen. TACK TACK till Er!


Idag är det helt underbart väder ute :) Solen skiner och fin blå himmel är det också, blåser lite granna så det blir lite kyligt, men ändå helt Underbart!

Jag har redan vart ute och gått i 4o minuter idag. Skulle gå och prata med min chef, men jag var lite för seg så hon hade redan gått på lunch när jag kom. Imorgon ska jag dit igen, men då ska jag dit mycket tidigare och prata med henne lite! Efter att ha vart på jobbet gick jag Bangatan, upp på Eriksgatan och hem!

Nu ska jag läsa ut min Glaze, Ni får ha en trevlig måndag folks i solen! Ciao!

Av Linda - 1 februari 2009 22:00


Ligger på soffan och tittar på Beck- Skarpt läge. Jag tycker faktiskt att filmen är riktigt bra. Jävla idiot till snut bara som inte har alla hästar inne! Blir förbannad på honom. Okej, det är en film, men det finns ju så många snutar som är som honom i verkliga livet! Det gör mig arg.. 


Jag kan inte annat än att hålla med en kompis: Bara lägga ner skiten! Får nog göra det alltså fixar inte detta är för sårbar fortfarande!

Passar även på att säga Godnatt och sov så gott folks! Ciao!

Av Linda - 1 februari 2009 18:26

Sitter och kollar på Summe Catch som går på Kanal5. En av mina tonårsfavoriter Freddie Prince Jr är med :) SÅ JÄVLA HET! Jag fick se hans snygga kropp också - vilken mage, hihi! Filmen har jag dock sett förut, och Jessica Biel och Brittany Murphy är med i filmen också! Kommer inte ihåg om filmen var bra för tillfället, det var ett tag sedan jag såg filmen nu.

  

Igår var jag på fest hos Linda, men jag var nykter! Pallade inte att dricka den här helgen så dåligt som jag mådde förra söndagen, hehe. Eftersom jag var nykter kom jag ner senare kom till nio. Åt Tacopaj i lugn och ro innan duschningen! Stressade inte med att göra i ordning mig, tog mascara och ögonskugga sen var jag klar! Satt och tänkte på någon igår om han hade det bra. Hoppas att han hade det :)


Idag har jag inte gjort så mycket idag suttit och läst i Glaze och tjatat med folk på MSN. Ringde och beställde en Kebab Pizza för cirka en timme sedan. Var så himla hungrig och som jag var sugen på Pizza :) OH MY GOD, den har jag väntat på lääänge nu.

Har Ni haft en bra helg folks? Ciao!


Av Linda - 1 februari 2009 16:00

 

Jag är fortfarande för sårbar för det här!

Av Linda - 1 februari 2009 12:38

Jag är inte på humör idag alls! Ska inte göra något speciellt idag heller, och det har jag inte ens lust med.

Hur hade Ni det igår? Festade Ni kanske?

Ha en bra söndag folks! Ciao!


UPDATE: Den här dagen kunde jävlar i mig gett mig en hjärtattack också! Kolla saldot på banken nyss; trodde inte att min hyra hade blivit dragen, och jag undrade vart alla jävla pengar tagit vägen så mycket har jag inte spenderat i veckan liksom, men så såg jag att den drogs i fredags :) Då är det lugnt! Fick rejäl panik där!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards