Alla inlägg under februari 2009

Av Linda - 16 februari 2009 12:04

Nu klockan tolv började min tvättid för den här gången. Jag har inte vart nere ännu ska strax gå ner till tvättstugan, och slänga in dem två första maskinerna. Jag har sjuktmycket kläder som ska tvättas idag - SHIT! Ändå är det ingen maskin med Sängkläder som ska tvättas den här gången, men en maskin med handdukar blir det ju som alltid. Får boka en ny tid i slutet av nästa vecka då har jag bytt mina sängkläder den här veckan. Dem tar ju så mycket plats i min tvättkorg. Vilket intressant inlägg?

Aja, tvätta måste ju alla göra så :p Nu ska jag ner till tvättstugan, och sedan ut och cykla en sväng. Sedan hem igen lagom till att maskinerna är klara för att slänga in två nya.

Ni får ha en bra måndag ute i Sverige folks! Tjing tjong på Er!

Av Linda - 15 februari 2009 23:16

 

   

    


Jag har nu suttit och kollat igenom Glamours Februari nummer 2oo9, för att se om det fanns något som jag ville ha ur tidningen. Jag har hittat lite, men det är inte så mycket som jag hittade i tidningen över huvud taget. Men några skönhetsprodukter fann jag, och ett par koppar.


Detta hittade jag i Glamours Februari nummer 2oo9:

* Gröna och blåa Tekoppar/muggar "Electric", Indiska, 49,5o kronor/styck- Snygga muggar i läckra färger, och dem är billiga!

* Chloë Parfym 5o ml EdP, 635 kronor- En väldigt omtalad parfym, som jag vill ha! Flaskan är dessutom snygg!

* Shiseido Body Creator Anti-Cellulite, 55o kronor- VILL HA! Vore inte dum att äga!

* Diorshow Iconic Mascara, 25o kronor- Deras Diorshow är bra. Undrar om denna är bra också?

Av Linda - 15 februari 2009 20:32

Nu sitter jag på jobbet. Rätt go´ tid idag; 17.3o-22. Är hur lugnt som helst är det här =) Vilket är jättebra då jag inte vart just på den här avdelningen sen i november.

Det var tur att jag hade rester i kylskåpet Strimlat Kött, Wokgrönsaker med Nudlar till - det var gott!

Men snart, snart får jag gå hem =) Kommer få ta mig hem mitt i BECK idag igen bara eller om jag väntar tills pausen får se hur jag gör idag.

Men men skriver mer när jag kommit hem sen! Tjing tjong på Er folks!

Av Linda - 15 februari 2009 16:50

Nu har jag läst ut Glamours Februari nummer 2oo9, fastnade jag för den här artikeln Naturlig hälsotopp. Jag kan känna igen mig en del i de symptom som dem hade med. Tänkte dela med mig av det jag läste till andra som kanske har samma problem nu i vinter.


Torr hy och ständigt förkyld? Lär känna dina krämpor och hjälp din kropp att få ny energi i vintermörkret på naturlig väg.

Artikeln är skriven av Ebba Lövenskiold.


Med en ekotrend som inte alls verkar devalveras söker sig allt fler till naturligare sätt att bota sina krämpor och åkommor. Är du också sugen på att testa ett nytt sätt att bli piggare och friskare? De här tipsen kan du börja med bums.


VINTERTRÖTT?

De allra flesta i vårt land har brist på D-vitamin under vintern. En timme och dagen i dagsljus räcker för att motverka detta, så tänk på att vara ute!

- D-vitamin får du också i dig genom animaler, alltså kött, fisk och ägg, säger Maria Karlsson, som ha en fil. kand i näringsterapi från University of Westminster. Det är också viktigt att du ser till att få i dig zink genom frön, nötter och skaldjur, för att ge bränsle åt de vita blodkropparna. Den gamla tumregeln gäller: Två stora tallrikar dagligen bör fyllas till hälften med grönskar som innehåller tre olika färger.


TORRA NAGELBAND OCH LÄPPAR?

Ringblomma har en läkande effekt på torra nagelband och läppar.

- Ringblommssalvan är fantastisk, jag önskar fler upptäcker den, säger Maria. I övrigt gäller det att få i dig bra råvaror.


TORR VINTERHY?

Omegafetter är den bästa kuren mor torr och trött vinterhy.

- Fettsyrorna hjälper kroppen att återfetta huden inifrån, säger Maria. Det här är ännu en anledning att frossa i god fisk. Ät fet fisk som lax, strömming, tonfisk och pilgrimsmusslor. Köp en påse goda nötter för en dos Omega 6.

Vill du ha créme? Ur Manukkahonung som kommer från Nya Zeeland framställs en mineralrik créme som också fungerar mot herpeskänningar.


FÖRKYLD?

Rinnande näsa och ständigt småhängig? Drick dig frisk med det immunförstärkande Pau Dárco, ett sydamerikanskt barkte.

- Drick fem till sju deciliter per dag och smaksätt med ingefära som har cirkulationsökande effekt. Andra immunstärkande örter är välkända echinacea, men också astragalus. Te på fläder, pepparmynta, kanel, timjan, citronmeliss och ingefära hjälper vid förkylning. Och visste du också att vissa kryddor är bakteriedödande? Bland dessa finns rosmarin, salvia, oregano och kamomill.


HUVUDVÄRK OCH MIGRÄN?

Choklad, ost, kaffe och citron är typiska huvudvärksbovar. Men visste du att var åttonde svensk har haft migrän minst en gång i livet, och att det tros uppstå på grund av att blodkärlen i hjärnan drar ihop sig?

- Mot migrän rekommenderar jag att testa örten mattram som drar ner överaktivitet i hjärnan, säger Maria.


Av Linda - 15 februari 2009 14:12

Vilken jävla skidskandal detta VM har vart för Sveriges del.

Jag sitter nu och kollar på herranas slalom. Alltså det är SJUKT många som har åkt ut i andra åket. Johan Brolenius låg tvåa till andra åket, men han körde ur FAN, FAN, FAN! SYND, men han var ju inte ensam direkt om att köra ur och ramla. Mattias Hargin blev bäste svensk på hela VM (!) på en femte plats. Skandal-VM vill jag säga :p

Men GÖTT att vi fick ett guld i Skidskytte-VM borta i Japan.

Av Linda - 15 februari 2009 13:46

Igår var jag på fest hos J., och M., :) Det var en trevlig fest är ju inte allt för ofta man är på samma fest med det killgänget nu för tiden det har vart mer förut. Dem bjöd en på en massa skratt emellanåt, hehe, vissa har ju skratt som smittar av sig - som M., till exempel!

Jag var lite seg i början där, men jag var riktigt trött runt sju-åtta tiden, och jag var varm som fan där ett tag - svettades som bara den. Jag tror att det beror på min mens eller det är mest den som spelar in att jag var så seg igår. Men även mina IDIOTER till grannar som förstör min sömn jämt och ständigt varje jävla natt!

När jag väl hade fått i mig lite sprit så kom jag ju igång, och jag slutade vara varm också - SKÖNT! Vill inte bli sjuk har känt mig liite krasslig här i veckan.


Dem ringde från jobbet för en stund sedan, och det är tydligen kris. Dem har ringt runt på hela Timvikarie-listan och ingen kan jobba. Detta är en helg som jag inte valt att jobba, men får dem inte in någon, och jag har inte planerat något superviktigt idag så jag hoppar in och jobbar 17.3o-22 Dessutom är det min favoritavdelning, och jag har inte vart där och jobbat sen november någon gång.

Linda och J., vi får ta den där filmkvällen en annan dag SORRY! Jag hoppas att det går bra? Jeg trenger litt pengar! Hade Ni en bra dag igår folks? Ni kanske firade med Era respektive?

Ni får i alla fall ha en bra söndag folks! Ciao!

Av Linda - 14 februari 2009 18:50

Nu är jag mätt efter att ha ätit Schnitzel, Kroketter, Béarnaisesås och Sallad till!

Nu ska jag iväg på fest hos J., tillsammans med Linda, och sen kommer det säkert fler personer.

Men Ni får ha en trevlig Alla Hjärtans Dag kväll folks! Ciao!

Av Linda - 14 februari 2009 13:42


Igår strax innan halv sex på eftermiddagen gick jag till Linda där hon och jag åt Tacos bara hon och jag, och det var jättemysigt och trevligt!

När vi hade ätit färdigt hann vi med att spela en omgång Skip-Bo. Jag vann igår igen och jag blev jättenöjd. Börjar bli bra på att spela det spelet nu :) Efter det skjutsade vi killarna och åkte vidare till O., Linda och jag, men lite senare kom även J., Kvällen blev väldigt lyckad, och vi spelade en omgång Buzz när vi kom hem till Linda efter ha sett filmen.


Vi hade bestämt att vi skulle se filmen Seven Pounds.  

Jag måste säga att jag hade nog förväntat mig lite mer av filmen faktiskt. Den var inte riktigt som jag trodde att den skulle vara. Visst, historian är la fin så. Jag började fatta efter en stund att det är något som inte stämde. Jag tror att man kanske får se filmen en gång till eller fler gånger för att uppskatta den mer.

Nja, besviken blev jag, men smaken är ju som baken.

Jag ger Seven Pounds ***** 2,5-3 av 5 stjärnor får den.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards