Alla inlägg den 21 mars 2012

Av Linda - 21 mars 2012 21:34

Jag är så jävla FÖRBANNAD!! Har suttit och kollat på Hockeyn ikväll, och det var så jävla spännande och hetsigt som slutspelet ska vara. MEN det gick ju åt Helvete för Frölunda i år!! VI ägde spelet i första och andra perioden, men det var jävligt hetsigt med mycket bråk. Det är mest Brynäs jävla mål i sudden som gör mig vansinnig!! Brynäs var på målvakten och de var allmänt störda idag, och den jävla Boork kan ju bara dra åt helvete han med!!


Har sån jävla hövvevärk efter matchen nu, och jag är bra tung i hövvet känner jag. Det tog på krafterna att gapa och skrika, haha. Är verkligen helt slut! Har känt mig aningens tung i hövvet hela dagen faktiskt..

Har tagit det lugnt på dagen då jag skrev mitt personliga brev som jag ska lämna till Lärcenter imorgon, har även läst och kollat lite på datorn. Sen vid en kvart över fem kom S., och då gick vi ut och powerwalka Hälsoslingan! Jätteskönt var det att gå ut och röra på sig igen! Är riktigt jävla nöjd med mina promenader nu i mars, och det är peppande!

Sov som en stock hela natten, med undantag den där jävla hunden som bara stod och skällde ett bra tag. Sjuktstörande var det där, sen blev den tyst och fortsatte sen igen. Efter halv elva ringde M., från Resursen också så jag ska jobba imorgon, och då blir det dagtid! Underbart ska det bli att jobba dag mitt i veckan som alla andra gör.

Måste lugna mig efter matchen nu, och det är bäst att folk ska hålla käft just nu! Är knappast på bra humör. Hoppas att morgondagens väder ska bli lika underbart som idag fast blåsa mindre. Natti och tjing tjong


Fick en trevlig överraskning idag med posten nämligen min Plaza Kvinna! Hade inte räknat med den nu, men det var jättekul att den kom. Gillar verkligen omslaget och dem blåa färgerna.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards