Alla inlägg den 6 mars 2012

Av Linda - 6 mars 2012 23:54

Idag har jag vart ledig, och det har vart skönt måste jag säga. Då har man hunnit med att göra en del saker när man har hela dagen och kvällen hemma. Det var skönt att ligga och dra sig idag med innan jag gick upp. Gick ner till Återvinningsrummet och återvann direkt när jag hade gått upp, och jag kolla upp ett nummer på däcket på cykeln.

Strax efter två gick jag ut då jag hade ett ärende hos Facket som jag ville ha hjälp med. När jag kom bort till Odenbadet såg jag S., bil så jag gick och prata med henne lite snabbt innan jag fortsatte. Det var faktiskt riktigt bra att ha gått till Facket, och jag var nöjd med hjälpen och svaren jag fick. Det var ju en jävla tur att jag gick med förra veckan! Jag var där en stund innan jag gick till jobbet och låna toan där plus att jag kopiera papper.

När jag var klar gick jag mot ÖoB där jag skulle ha en Cykelslang, men först skulle jag kolla om dem verkligen fanns - YES, det gjorde det! Fyrtio spänn betala jag för en till min cykel istället för 15o spänn på Racerdepån respektive 17o Holgers för ny slang, och för arbetet som dem tar betalt för. Så det var verkligen bra att jag gick dit idag. Hade ingen tanke på att dem säljer slangar där, men nu vet jag till en annan gång. Köpte även Aftonbladet och Baugetter där innan jag fortsatte promenaden hemåt. Sammanlagt har jag powerwalkat 1 timme idag!


Det var riktigt skönt när molnen försvann och solen visade sig mer och mer, MEN det har vart kallt! Jag ser på mina händer att dem har inte mått så bra i kylan idag då jag faktiskt sket i att ta på mig vantarna när jag gick ut, och det var ju ett misstag jag gjorde som jag ångrade sen. Får ju skylla mig själv. Den där våren har knappast kommit än, men alla har inte fattat det att man ska inte ta ut det i förskott - inte riktigt än i alla fall. Men den är verkligen på gång nu det kan man inte säga annat om. Såg idag att de har börjat sopa bort gruset mer och mer nu, och en bra bit av Hälsoslingan.  

Var hemma en stund och värmde mig plus att jag tog en Macka innan jag gick till jobbarkompisen S., Han hade lovat att hjälpa mig med min cykel, och jag var verkligen jättetacksam när han var klar! Nu funkar den igen och jag hittade ett hål i slangen som var rätt stort.. Jag bara hoppades att däcket hade klarat sig vilket det hade gjort.

När han var klar cykla jag ner till Stationen där jag löste ut en biljett inför min helg i Göteborg i slutet av månaden, och sen gick jag till ICA en snabbis. Där handla jag Potatisklyftor och Skinka innan jag drog hem. Såg H., från jobbet där med som jag bara hälsa på.


Ska bli spännande och se vad som sägs imorgon, men jag är en aning nervös faktiskt. Jag har samlat ihop alla papper som behövs också så jag slipper tänka på det imorgon. Återstår att se om man kan somna nu inför imorgon. Jag hoppas bara att det går bra, men jag kommer antagligen få vänta lite innan cirkusen drar igång.

Nä, nu ska jag försöka sova då ja. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


På ÖoB köpte jag Baugetterna, och på ICA Skinkan och Potatisklyftorna.

 

Av Linda - 6 mars 2012 21:34

 

ÄNTLIGEN började Desperate Housewives igen! Som jag har längtat sen i höstas   

Jag brukar tröttna på serier när de har hållt på för länge, men DH och SATC är undantagen!

Det är så jävla synd att det är sista säsongen nu, och senare i vår är serien slut. Men man ska inte hålla på hur länge som helst för det är då man tröttnar.

DH har verkligen haft allt möjligt, och det är därför jag verkligen har fastnat för den.

Vad tycker Du om DH?

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards