Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Linda - 18 mars 2012 23:34

Idag har vart en speciell dag. Har nästan blivit rörd till tårar - på ett positivt sätt. Det är en sån där dag man aldrig kommer att glömma, men mer än så kan jag inte gå in på det.

Det har gått bara bra i helgen med ett litet undantag igårkväll när jag fick avreagera mig lite. Annars har det vart en lugn och skön helg. Lördagarna och söndagarna brukar vara lugna, men denna har vart lite väl lugn emellanåt, och då kan man bli aningens rastlös. Blir det bara varmare och bättre väder kan man gå ut mer på promenader, och sitta på utegården. Tyvärr, har det vart grått och lite mulet idag med som övriga helgen. Lite tråkigt är det faktiskt, tycker jag. Det är många i personalen som är sjuka nu som man får hoppa in för. Har känt mig liiite hängig idag, men jag tror att det beror på att jag har vart så trött på grund av dålig sömn. Veckan vet jag inte hur den ser ut än, men det kommer ju förstås ändra sig under veckans gång. Är tillgänglig nästa helg också ifall det är mer folk som är sjuka eller som vill ha semester i sista stunden - sånt vet man ju aldrig.  


Jag var trött igår när jag la mig, men det tog en liiiten stund innan jag somna, och klockan hann bli mycket. Sen vakna jag halv fyra av nån jävla anledning och låg vaken till halv fem nåt sånt. Då hörde jag nån komma hem och personen gick med sina klackar - sånt där hör man sjuktbra då det är så jävla lyhört här. Somna efter det nån gång, och när klockan ringde tänkte jag bara; nej, det är inte morgon än. Har jag bara gått upp känns det bättre och då vaknar man till. På morgonen är det riktigt skönt att ta en powerwalk till jobbet fast det blir lite stressigt, tycker jag. Har powerwalkat 3o minuter idag och det var detsamma igår! Så jävla gött är det att gå va!! Ännu bättre var det när jag skulle hem då jag hade sällskap av V., hem och vi gick och prata.

När jag kom till gården sen var grannen ute och rökte och det blev att man stod där och snacka en bra stund. Skönt att få luft och få se lite dagsljus utomhus, blev inget igår mer än när man går till jobbet. När jag kom hem la jag mig fem i sex och jag gick upp halv nio igen. Riktigt gött att sova!

Bara hoppas att jag somnar nu, men det lär jag göra. Hoppas att Ni haft en bra helg. natti och tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards