Alla inlägg den 5 mars 2012

Av Linda - 5 mars 2012 23:34

Så, nu var den sista kvällen gjord, och jag måste säga att det var skönt att jobba några timmar idag då det blev många i helgen. Har inte vart så trött idag som man kan vara när man kört fem dagar i streck vilket var bra! Det är mer nu när jag är hemma som jag känner att man är trött i hela kroppen. Mycket tack vare mina jävla benhinnor!! Eller vad det nu är som gör att jag får så ont i dem. Det har inte vart några problem alls idag på jobbet, och vi har sjungit en stund tillsammans. Det tycker jag om när vi sjunger med Maria. Hon är jätteduktig och hyfsat ung, så det blir lite roligare då. Det blev en del vårsånger och vi avslutade med Kostervalsen. Mycket bra start när jag kom och sen har det rullat på bra.

Det bästa har vart att jag fick sova ut idag, men jag tyckte inte att jag sov så bra imorse då jag har kolalt en del på klockan. Men det var riktigt skönt att ligga och dra sig. Innan jag drog iväg satt jag lite vid datorn. Hade ingen lust att fixa mat idag så jag stanna bara till på Willys där jag köpte sån där Findusrätt, och sen gick jag vidare igen. Har powerwalkat 4o minuter sammanlagt idag - skönt att jag har gått så många dagar i sträck ändå =) Är väldigt nöjd över det!

Har kollat på Big Brother nu när jag kom hem och jag tänkte lägga mig och sova nu. Skriver lite osammanhängande när jag har jobbat, och man orkar inte tänka klart på kvällarna heller. Vet med mig att det blir nog lite konstigt ibland, men jag skyller lite på det faktiskt, speciellt efter passen i helgen. Ska sluta skriva mer nu i alla fall.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Dagens gastronomiska middag.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards