Alla inlägg under januari 2011

Av Linda - 5 januari 2011 22:06

Kärlek vad är det? - ja, det är en jävligt bra fråga faktiskt.

Det finns olika sorters kärlek som man kan känna; för sin pojkvän/flickvän, syskonkärlek, kärlek till sin hund/husdjur över huvud taget eller kärlek till sina skor, bara för att nämna några. Man kan ju även känna kärlek till sina barn som är det bästa som finns! Fast de flesta förknippar nog kärlek till en kille/tjej.


Men för mig är kärleken till en kille det finaste som finns. Det är så jävla mysigt att vara nykär! Man är glad jämt, får fjärilar i magen, hjärtat dunkar på som en tok bara man ser honom, man blir knäsvag, och man vill vara med killen jämt. I alla fall till en början. Man går runt med ett leende hela tiden, och bara är jävligt lycklig i allmänhet!


Ååå, jag kan verkligen sakna det där att vara kär alltså. Det är ju bara för jävla mysigt! Man pussas, kramas, myser och kelar som faaaaaan i början, och allt är bara så underbart. Att få vakna upp brevid någon är kärlek, att ha ett par muskulösa armar kring sig är också kärlek - för mig. Det är den där tryggheten som man som tjej vill ha, och känna sig omhändertagen! Japp, I MISS IT   

 

Det där med kärlek till sitt husdjur måste jag bara skriva lite om också. Vi har haft marsvin i familjen nämligen fyra stycken fast inte samtidigt - två åt gången har det vart. En av dem som betytt allra, allra mest för mig är lilla Mysan! Ååå, denna lilla bebisen älskade jag verkligen! Hon var som mig - ett yrväder - bara i mindre storlek, hihi. Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg henne på Zoo. När min lilla bebis dog blev jag riktigt, riktigt ledsen. Än idag kan jag sakna mitt lilla yrväder!

Något som är jävligt roligt det är att brorsan har skaffat sig en hund - nämligen en blandning mellan Alaska- och Siberian Husky =) Hon är bäst denna, lilla söta Akelia! Nu är det hon som är min bebis istället. Keligare hund finns inte, eller finare hund. Henne saknar jag sjukt mycket nu då hon bor i Göteborg...

Ja, det var la lite min syn på kärlek. 


 

Av Linda - 4 januari 2011 22:16

Idag har jag inte ätit speciellt bra kan jag inte påstå. Har lämnat Göteborg idag också så jag skyller mycket på det.

När jag kom till min lägenhet orkade jag inte cykla iväg och handla då den energin inte fanns, så jag fick ta det som fanns hemma. Huvudsaken var att maten gick hyfsat snabbt, och det gjorde det också!

Magen blev i alla fall nöjd! Det blev Chicken Nuggets, Pommes Frites och Sallad till det.


  

Av Linda - 3 januari 2011 19:16

Jag är ju halvfinne, och det är mamma som är ifrån Finland. Hon föddes utanför Tammerfors, Finland. Så det är ifrån henne mina finska gener kommer ifrån. Hon heter R., och pappa heter B., Pappa är dock helsvensk!


Mamma har vart ensamstående med syskonen och mig sen jag var fem år. Och sen dess har pappa inte vart välkommen, på grund av flera anledningar som jag inte drar upp här! Så han har jag inte speciellt mycket kontakt med.

I tonåren var det siså där med mamma, men så är det för de flesta tonåringar. Den kontakten är dock bättre idag i alla fall.

Ja, tänker inte säga mer om detta ämnet faktiskt. Det får räcka för denna dagen! 

Av Linda - 2 januari 2011 22:16

När man var liten så fråga man ju chans på killarna, och då var man så kär, haha! Jag har alltid vart en kill-tjusare faktiskt.. Så jag har haft en hel del barndomskärlekar, men då visste man ju inte vad kärlek egentligen var!! Inte på samma sätt som man gör idag...


Sen när man kom upp i tonåren fanns det en hel del olyckliga kärlekar som man hade också. På den tiden hade jag jävligt dåligt självförtroende, och självkänsla! Plus att jag var så jävla blyg så jag vågade liksom inte öppna käften för de killarna som var intressanta i mina ögon. Det var mest min blyghet som satte käppar i hjulet på mig. Med killarnas kompisar kunde jag snacka med, men inte med den jag var intresserad av..


Så, jag har vart "kär" jävligt många gånger innan jag hittade min riktiga kärlek, den första.. Det var första gången det verkligen var på riktigt också, aldrig tidigare känt så för någon! När jag bodde i Norge för sex år sedan, hösten 2oo4, det var då jag träffade Honom!

Vi träffades på Nyår (i den stan jag bor i nu, men då var jag bara där på besök). Ååh, dra åt HELVETE - det var kärlek vid första ögonkastet!! Han var så jävla snygg och sexig med sitt bruna hår, bredaxlad och i sin vita skjorta! Man kan lugnt säga att F,. tog mig med storm den kvällen! Sen att behöva åka hem till Göteborg dagen efter, men framförallt åka tillbaka till Oslo igen det sög ju FET PUNG!! 


Jag såg till att vi bytte nummer när vi skiljdes åt där på natten då jag vägrade att låta allting bara passera, utan att ses igen. Kontakten höll i sig medans jag var däruppe och jobbade. Saknaden blev bara större och större efter honom när jag bodde i Oslo. Men så hände det en grej som gjorde att jag flyttade till Göteborg igen i början på februari. Vi fortsatte att ses medans jag bodde i Göteborg även om det inte var speciellt ofta på grund av avståndet.

I Augusti 2oo6 flyttade jag upp till hans stad på grund av att jag skulle börja plugga..


Två år senare, en vecka innan hans födelsedag satte han kniven i hjärtat på mig!! FY HELVETE, vad sårad jag blev!! Jag blev fan helt jävla knäckt alltså!! Jag fick panikångest, och jag hade svårt att andas. Ville bara skrika över hela jävla stan då det var så jävla oväntat. Den kniven alltså, den satte han rejält in i hjärtat på mig   Han visste precis vilka knappar han skulle trycka på för att få mig att må så jävla dåligt alltså..  

Jag blev verkligen så jävla, jävla bränd och sårad så jag vette faaaaaan om jag kommer känna så igen. Eller om jag ens vill tillåta mig själv att känna så igen... Är rädd för att känna så.

Det kan kännas än idag när jag tänker på honom hur allting var på den tiden, och hur bra vi hade det! Men men, shit happens... 


  

Av Linda - 2 januari 2011 16:56

 

 Vad tycker Ni om denna låten?

Av Linda - 1 januari 2011 22:56

Det är jag som är Linda I,. (Mitt efternamn vill jag hålla hemligt då det är så jävla ovanligt). Jag är dessutom halvfinne därav mitt ovanliga efternamn här i Sverige! Jag är en Göteborgare ända ut i fingertopparna, och tårna också för den delen! Fast just nu bor jag i Skaraborg. Jag föddes på Sahlgrenska den 9:e April, 1984, så jag blir 27 år i år. Haha, det kan man inte tro då jag är så jävla kort!


Just nu jobbar jag som Vårdbiträde på ett Demensboende, och där jag jag vart i 2 ½ år nu. Däremot vill jag inte läsa till Undersköterska, men jag kan jobbet, och jag trivs med mina arbetskamrater. Jag har läst Lärarprogrammet, och Media- och Kommunikationsvetenskap på Högskolan i Jönköping - ett år på vardera utbildning. Jag vill jobba inom mediavärlden helst, men det är bara så jävla svårt att komma in, och sen få arbeta som Journalist som jag verkligen vill göra. Tiden får utvisa lite granna känner jag just nu vad som sker.


Man kan säga att jag är en tjej med skinn på näsan! Jag är sjukt envis när jag sätter den sidan till, jag vet vad jag vill och inte vill, även vad jag vill ha och inte vill ha. Ärlig, envis, bestämd, säger vad jag tycker och tänker utan att tänka på konsekvenserna (ibland), snäll, omtänksam och humor är några egenskaper som jag har. Tycker att det är jättesvårt att skriva ner hur man är liksom. Det är ju upp till andra att få sin uppfattning om mig. Tidsoptimist är jag verkligen, och det är absolut inte till min fördel alla gånger!! Eller optimist över huvud taget är jag, men när folk är negativa blir jag också negativ. Humör människa är något som passar in rätt bra hur jag är, men jag vet att det många som är sådana. Något vi inte ska snacka om det är mitt finska temperament, haha! Mammas smeknamn på mig som liten var; Hoppetossa! Det stämmer fortfarande, haha. Kan ha jävligt svårt att sitta still faktiskt, men samtidigt är det skönt att slappa med en tidning eller en bok.


Något jag älskar att göra det är; SHOPPA! Shopping är ett av mina allra största intressen faktiskt. Gillar självklart att umgås med kompisar, festa och mysa också! Se på film och laga mat tillsammans med någon är alltid bättre än när man gör det ensam! Tränar även på gymmet och jag är ofta ute antingen och powerwalkar eller cyklar. Detta gör jag oavsett årstid. Här kommer min rastlösa sida in då jag har svårt att sitta still! Att röra på sig är jätteviktigt för mig. Sjunga älskar jag att göra, men även lyssna på musik! Är en liten Hardstyler, hihi!


Ja, detta får duga som presentation faktiskt. Lilla yrvädret tackar och bockar för denna gång!

  

Av Linda - 1 januari 2011 22:22

Månadslistor är något som figurerar bland bloggare just nu. När jag såg dessa listorna för några veckor sedan bestämde jag mig för att börja med denna listan idag, den 1 januari 2o11. Dessa är kategorierna/ämnena som jag ska skriva om nu varje dag.

 

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek. 
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag. 
Dag 5 – Vad är kärlek. 
Dag 6 – Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards