Alla inlägg under januari 2011

Av Linda - 14 januari 2011 23:06

     


Jag måste säga att Hannah var helt klart bäst idag av allihopa!

Gillade hennes rosa klänning som hon hade på sig.

Nu har jag fått favoriter i Hannah, Andreas och Anders. De två sistnämnda gillar jag för att de är så jävla sköna - speciellt Anders!

Vem har Du som favorit i Let´s Dance då?

Av Linda - 14 januari 2011 22:22

Inatt kunde inte jag sova ett jävla skit, och det är nog tack vare att jag gick upp kvart i fyra igår.. Jag bara låg och vred på mig hela jävla natten.. Det är sjukt jobbigt när man inte får ro så man kan somna.. Tänkte gå upp vid halv nio imorse, men jag låg kvar ett tag till i hopp om att jag kanske kunde få sova liiite granna.. Aja, blir nog bättre inatt.

Det har vart en rätt slö dag för hövvet. Har kollat upp lite saker på datorn, diskat, vart nere på ICA och handlat, och sen däcka jag i sängen en timme.. Sen var det dags att fixa mat så jag åt medans jag tittade på Let´s Dance.

Roligare än så har det inte vart idag. Skönt med lite fredagsmys-  Chilinötter och Pepsi. De där jävla Chilinötterna är riktigt farligt goda alltså!

Hoppas att Ni haft en bra fredag! Tjing tjong


Detta består mitt fredagsmys av; Chilinötter och Pepsi.

  

Av Linda - 13 januari 2011 21:34

Måndag 1o:e: Årets första arbetsdag! Skönt att dra igång och jobba igen - nu slut på det roliga.. Denna dagen bestod av kvällsjobb - 16-22. Jag blev inringd om jobb efter elva så innan dess visste jag inte hur dagen skulle te sig. Dessutom var jag på en avdelning som jag inte jobbat på tidigare fast det gick bra ändå. Hon jag jobbade med är jättesnäll och så himla lugn så det var inga konstigheter alls..

Jag hade ju en tvätt tid idag så jag hann tvätta mina fem maskiner som jag hade tänkt ta - Gött det! Det var ingen slappning idag alls innan jobbat. Fick även fixa mat medans jag tvättade som jag kunde ta med mig till jobbet ikväll.


Tisdag 11:e: Haha, detta var en jävligt värdelös dag. Har bara sovit och sovit hela dagen i princip.. Hade en jävla massa sömn att ta igen så.. Det är ju helt stört vad halt ute det är också. Inte så att man blir peppad av att gå ut direkt. Har inte gjort ett skit mer än skön dusch på kvällen, och jag har läst lite i min SOLO.


Onsdag 12:e: Först var det ju tänkt att jag skulle jobba i 3,75 timme, men det fattades folk på natten så jag fick hoppa in och ta natten - GÖTT det! Då kändes det genast bättre att ha jobbat så få timmar då det blir en hel del.. Dagen gick bra på jobbet, och det var skönt att powerwalka till och från jobbet idag - speciellt hemvägen då jag hade sällskap! När jag kom hem var det bara till att lägga sig och sova i två timmar så man orkar med natten.. Cyklade ner till ICA en snabbis på kvällen innan jag fick cykla iväg till jobbet igen..


Torsdag 13:e: Idag har jag fått sova riktigt, jävla bra! Något jag sällan gör när jag jobbar natt, men idag sov jag till kvart i fyra. Fast jag somnade la runt nio någon gång. Jätteskönt att sova ända tills dess. Jag var uppe vid halv ett på toaletten, och jag gick som ett jävla fyllo då. Såg dessutom att det var världens jävla tjocka ute, och då var det sjukt mycket lättare att lägga sig och fortsätta sova igen. Har inte haft någon ork sen till att göra något speciellt.

Har pratat med syrran C., i lite mer än en timme på eftermiddagen =) Alltid lika trevligt!


Fredag 14:e: Vad som händer imorgon det vet jag faktiskt inte. Denna dagen är oplanerad.. Men jag hoppas, hoppas på lite mys i helgen =) 


Lördag 15:e: Blir det inte mys igår fredag kanske det blir det idag istället.. Eller jobb kan det bli dessa två dagar också då jag är tillgänglig på mitt schema.


Söndag 15:e: Denna natten kommer jag jobba! Så mycket vet jag denna dagen i alla fall. Lär behöva vila på eftermiddagen så man orkar med natten.


Ja, detta är la min vecka det.. Håller helgen öppen ifall något dyker upp   Inte så jävla rolig kanske då den mest består av jobb, jobb.. 

       

Av Linda - 12 januari 2011 20:00

Idag var det dags för att jobba sånna där värdelösa timmar när de har APT. Tyvärr, är det inte ett dugg roligt att gå och jobba då, MEN det ger mig mer timmar i det totala i alla fall. Så det är bra för någonting... Det gick bra hur som helst! Vi hade lite sångunderhållning via DVD - det var faktiskt kul för nu kände jag igen låtarna för en gångs skull, haha. Det blev lite Cornelis och Lasse Berghagen bland annat, plus några visor som jag absolut INTE hört innan! Kul var det i alla fall, och jag vet att detta uppskattas!

Strax efter tre ringde de från Resursen så jag fick jobb inatt också - PERFEKT! Jag vill ju ha mera timmar så detta gör mycket att få dubbla pass på en och samma dag. Då kändes det mer värt att jobba de få timmarna på dagen faktiskt. Blev då på lite bättre humör. När jag hade slutat såg jag att V., inte hade gått hem än så jag fråga om hon kunde vänta medans jag bytte om, och det gjorde hon. Alltid lika trevligt med sällskap då vi ändå bor sjukt nära varandra.


Eftersom jag ska jobba inatt fick jag lägga mig och sova nu på eftermiddagen. Jag la mig klockan fem

och jag gick upp sju igen. Jätteskönt att få sova såpass bra som jag gjorde ändå, då detta var bälbehövligt inför nattens jobb. Hade däremot ingen vidare lust att gå upp vid sju bara, haha, ville ligga kvar i sängen.. Var dock tvungen att fixa mat så jag inte hungrar ihjäl inatt..

Update: Cyklade ner till ICA strax innan halv nio i hopp om att köpa lite billiga saker som de hade med i sitt reklamblad. Det var slut det mesta som jag hade tänkt så jag får cykla dit på fredag igen. Jag köpte Blandfärs, Chis, Gurkor, Risifrutti (som jag kan äta inatt), Tonfisk och VeckoRevyn!

Nej, nu ska jag göra annat innan jag ska iväg och jobba. TJing tjong

Av Linda - 12 januari 2011 00:54

  

  

  

  


I förra veckan - den 5:e Januari närmare bestämt - drog Äntligen galasäsongen igång. Först ut var People´s Choice Awards som ägde rum på Nokia Theatre i Los Angeles. Det är fansen som röstar fram sina favoriter inom tv, film och musik. Här är de som jag tyckte klädde sig snyggast på galan.


Bilder från People´s Choice Awards:

* Ashley Tisdale- Jag tycker att hennes klänning var fin! Dessutom gillar jag den mörka hårfärgen!

* Leighton Meester- Snygga skor och snygg klänning!

* Malin Åkerman- Jag gillar hennes klänning! Den är lite väl "påklädd" kan jag tycka! Snyggt att hon bryter av med de röda skorna ochden röda väskan, tycker jag!

* Taylor Swift- VILL HA hennes klänning! Hon hade den snyggaste klänningen, tycker jag! Dessutom gillar jag hennes skor också!    

Av Linda - 11 januari 2011 21:34

Jag har fyra syskon, och alla är yngre än mig - så jag är äldst i familjen! Av dem är det två bröder K., och St., och två systrar Su., och C., Mellan dem är det ett år vardera, men mellan mig och brorsan K., skiljer det två år.. Dessutom är vi allhopa helsyskon. Jag är van vid att ha full rulle runt omkring mig vilket både är positivt och negativt förstås. Men för det mesta har det vart positivt faktiskt.

Jag har svårt att sätta mig in i det att inte ha några syskon - samma för dem att sätta sig in i min sits...


Jag är en riktig hönsmamma har jag fått höra, men det har ju och göra med att jag ändå är äldst av mina syskon, och sen är jag jävligt van vid att ta ansvar. För Ansvar - det har jag jävlar i mig fått ta! Det har gjort att jag har växt som människa, och inte vart så jävla bortsämd. Fast man kan ju vara bortskämd på helt olika sätt. Jag vill gärna hjälpa till, och jag bryr mig väldigt mycket.. Ibland är det inte till min fördel heller.


Det jag tyckte var jobbigt som tonåring; det var att syrrorna skulle hänga med mig överallt när jag var med mina kompisar. Det ville INTE jag!   

Jag kan ju säga att det har gått hett till hemma hos oss när vi har bråkat. Herrejävlar, säger jag bara. Det är inte klokt vad vi har bråkat, och tjafsat emellanåt. Men det har mest vart småtjafs med syrrorna, men det där kunde man göra flera gånger om, typ.. Allvarligare än så brukade det inte vara mellan oss, och sen blev vi sams igen.


Jag kan känna att nu i efterhand har det vart jävligt kul att ha många syskon trots våra duster som barn. Men ju äldre man har blivit uppskattar man dem bara mer och mer! Man har ju aldrig vart ensam liksom. Syrrorna och jag är ju lite som kompisar idag istället. För vad det än som händer så ställer jag ALLTID upp för dem! Oavsett vad det än gäller   Har någon haft problem så har man kommit och skällt ut de där snorungarna som har jävlats med någon av syskonen.


Det har mest blivit att man har umgåtts mest med syrrorna, men även brorsan K., när de andra var för små. De tre yngsta lekte mycket ihop som barn faktiskt. Dessutom var de tre jävligt lika varandra då de hade väldigt ljust hår. Man har lekt alla sorters olika lekar med dem. Bland annat med Bilbanor, Bilar och Lego för att nämna några främst med brorsan då.


Syrrorna och jag har lekt med Barbies, Dockor, haft danstävlingar, kört Småstjärnorna, klätt upp oss, och en massa andra lekar. Minns knappt allting nu, haha. Men KUL har vi haft i alla fall!

Säga vad man vill alltså, men är det något som händer så; FINNS VI ALLTID DÄR!!  Detta har visats prov på ett flertalet gånger när något hänt inom familjen. Det är så det ska vara syskon emellan.

Ja, jag är jävligt glad över att ha så många syskon idag för vi har haft riktigt roligt, och självklart jobbigt tillsammans också, men vi reser oss starkare än någonsin ur varje "kris"...


  

Av Linda - 10 januari 2011 23:04

Idag var det dags för verkligheten att  dra igång igen nämligen - back to work!

Känns bra också att börja jobba igen så man får lite rutiner igen för de har ju inte existerat nu när jag inte jobbat.. Ville dock jobba förra veckan efter att jag hade kommit hem på tisdagen, men det var ingen rom ringde om jobb.. Huvudsaken är att jag har dragit igång igen! Så nu är det slut på det roliga.


Blev inringd om jobbet vid kvart över elva någon gång, och då frågade jag typ direkt vilken tid det är eftersom jag hade satt upp en tvätt tid mellan tolv och fem. Jag hann tvätta det som jag hade, och det blev fem maskiner fram till tre. Det var en jävla massa kläder som jag haft med mig när jag var hemma i Göteborg. Så jag fixade hemma innan jag började plus att jag fick slänga ihop en middag som jag kunde ta med mig.

Det är helt jävla glashalt ute!! Jag gick till och från jobbet idag. Kan ju fan inte cykla när det är isgata överallt... MEN jag höll mig på benen i alla fall. Det är inte kul med bara is överallt - inte snö heller för den delen. Det ska vara fint väder och gröna gräsmattor istället! Då trivs jag som allra bäst.

Nä, jag är fan helt jävla slut nu så jag tänkte att jag skulle ge mig på att sova nu! God natt på Er! Hoppas att Ni haft en bra måndag. Tjing tjong

Av Linda - 9 januari 2011 20:06

Haha, detta inlägget blir ju inte långvarigt kan jag ju säga direkt.

Jag tror inte på någonting! Ingen jävla Gud eller så. Är feeeeeet ateist jag. Men de som tror på honom får göra det, och det respekterar jag. Då ska man respektera mig också. Så om detta har jag inte så mycket mer att säga faktiskt.


Däremot tror jag på skyddsänglar. Jag tror att min mormor är min skyddsängel, och att hon vakar över mig. Som ibland när man inte ser sig för riktigt, och man är nära på att krocka..

Tråkigt inlägg, men så blir det när man inte har någon tro, haha.


  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards