Direktlänk till inlägg 2 januari 2011

Dag 2 - Min första kärlek

Av Linda - 2 januari 2011 22:16

När man var liten så fråga man ju chans på killarna, och då var man så kär, haha! Jag har alltid vart en kill-tjusare faktiskt.. Så jag har haft en hel del barndomskärlekar, men då visste man ju inte vad kärlek egentligen var!! Inte på samma sätt som man gör idag...


Sen när man kom upp i tonåren fanns det en hel del olyckliga kärlekar som man hade också. På den tiden hade jag jävligt dåligt självförtroende, och självkänsla! Plus att jag var så jävla blyg så jag vågade liksom inte öppna käften för de killarna som var intressanta i mina ögon. Det var mest min blyghet som satte käppar i hjulet på mig. Med killarnas kompisar kunde jag snacka med, men inte med den jag var intresserad av..


Så, jag har vart "kär" jävligt många gånger innan jag hittade min riktiga kärlek, den första.. Det var första gången det verkligen var på riktigt också, aldrig tidigare känt så för någon! När jag bodde i Norge för sex år sedan, hösten 2oo4, det var då jag träffade Honom!

Vi träffades på Nyår (i den stan jag bor i nu, men då var jag bara där på besök). Ååh, dra åt HELVETE - det var kärlek vid första ögonkastet!! Han var så jävla snygg och sexig med sitt bruna hår, bredaxlad och i sin vita skjorta! Man kan lugnt säga att F,. tog mig med storm den kvällen! Sen att behöva åka hem till Göteborg dagen efter, men framförallt åka tillbaka till Oslo igen det sög ju FET PUNG!! 


Jag såg till att vi bytte nummer när vi skiljdes åt där på natten då jag vägrade att låta allting bara passera, utan att ses igen. Kontakten höll i sig medans jag var däruppe och jobbade. Saknaden blev bara större och större efter honom när jag bodde i Oslo. Men så hände det en grej som gjorde att jag flyttade till Göteborg igen i början på februari. Vi fortsatte att ses medans jag bodde i Göteborg även om det inte var speciellt ofta på grund av avståndet.

I Augusti 2oo6 flyttade jag upp till hans stad på grund av att jag skulle börja plugga..


Två år senare, en vecka innan hans födelsedag satte han kniven i hjärtat på mig!! FY HELVETE, vad sårad jag blev!! Jag blev fan helt jävla knäckt alltså!! Jag fick panikångest, och jag hade svårt att andas. Ville bara skrika över hela jävla stan då det var så jävla oväntat. Den kniven alltså, den satte han rejält in i hjärtat på mig   Han visste precis vilka knappar han skulle trycka på för att få mig att må så jävla dåligt alltså..  

Jag blev verkligen så jävla, jävla bränd och sårad så jag vette faaaaaan om jag kommer känna så igen. Eller om jag ens vill tillåta mig själv att känna så igen... Är rädd för att känna så.

Det kan kännas än idag när jag tänker på honom hur allting var på den tiden, och hur bra vi hade det! Men men, shit happens... 


  

 
 
neli

neli

3 januari 2011 01:53

hej tjejen =)
åh förlåt för sent svar, har vart väldigt off från bloggen nu under jul och nyår haha. men nu är jag back on track igen haha. ser att du börjat med den där listan.. shit, din första kärlek, han va inte så trevlig han. stackare =( killar är såna idioter ibland asså. världen är full med konstiga typer! äsch, du förtjänar bättre tjejen.

hoppas att du haft en bra nyår gumman. min blev inte så värst lyckad då jag var och är fortfarande sjuk haha =/ och sen fick jag världens mensvärk också haha. inte alls trevligt, men jag var med killen. det va viktigast =) hoppas allt är bra med dig tjejen hihi.

och ja, förresten.. jag är inne på säsong 2 på o.c nu haha =D spännande som fan =D
kram kram tjejen

http://simplyneli.blogg.se

 
Ingen bild

Tony

3 januari 2011 16:11

Why do you use 'o' instead of '0'?
''I Augusti 2oo6''

 
neli

neli

3 januari 2011 18:02

hej tjejen =)

hehe okej. tråkigt och höra. då är vi två haha. mitt nyår blev ju inte heller så värst lyckat, men men.. inget att sura över nu =) förresten, har du några nyårslöften? =) ååh, fan va surt det där med sladden. inte kul =/ jag hade fått panik haha.

jo, första säsongen på o.c va riktigt bra =D sjukt spännande. oh my god.. kommer du ihåg han oliver som marissa träffade? FAN VILKEN JOBBIG MÄNNISKA hahaha. usch, jag störde mig så mycket på honom haha. sen saknar jag också anna i säsong 2 =( hon var cool haha.
hoppas allt är bra med dig idag tjejen!
kram kram

http://simplyneli.blogg.se

 
Miss0 - svensk tjej i Oslo

Miss0 - svensk tjej i Oslo

3 januari 2011 21:15

Har varit rätt kass på att kommentera bloggar under decembermånad när jag haft min julkalender och sen kom julhelgen. Haft en bra julhelg? Fina julklappar?

Tråkigt att läsa om din första kärlek. Vet hur smärtsamt det kan vara att bli bränd av sin första stora kärlek. I know, har också varit där. Men som man inte tror men oftast får höra.. Mister du en så så står det tusen åter ^^ Och jag tror helt klart att det är sant :) I sånna fall ska man bara glömma personen i fråga (fast det är svårt) och gå vidare. Man lever bara en gång och dumt att tänka tillbaka på en person som fick dig att må så dåligt!

Kram!

http://www.miss0.blogg.no

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards