Alla inlägg under januari 2011

Av Linda - 8 januari 2011 18:16

  

 

Ikväll blir det fest med tjejerna!
Det var riktigt längesen nu sen jag festade med dem.

Det blir nog kul tror jag =) Är på rätt humör nu också!

Bara jag inte åker på en karatefylla som jag gjorde sist för det orkar jag inte med!

Ni får ha en bra lördag folks! Tjing tjong

Av Linda - 8 januari 2011 18:00

Oj, det finns många bra och dåliga saker som man vart med om som man alltid kommer att minnas. Men detta ser jag som något positivt - ett ögonblick, och jag vet precis vilket jag vill dela med mig av...


Det var i slutet på Maj, 2oo4 en vacker dag med sol och blå himmel som jag fick ett sms av C., där han skev att han skulle gå på Metallica konserten på Nya Ullevi på kvällen med sin pappa. Eftersom han bodde i Onsala på den tiden var det inte så ofta vi sågs, och dessutom utan hans tjej (som jag hade svårt för). Vi bestämde i alla fall att vi skulle träffas inne i stan innan konserten när han ändå var där..

När jag satt på vagnen in till stan kände jag också att jag vill ju gå på konserten jag med!! Vädret var ju helt jävla perfekt också så varför inte liksom?! När vi tre möttes upp utanför Nya Ullevi sa jag det att jag ska försöka få tag på en biljett till koserten då jag också vill se bandet! Vi skiljdes åt, och jag lovade att jag skulle höra av mig om jag fick tag på en biljett.


Fast besluten om att få en biljett gick jag till ett ställe där de har Biljettförsäljning, Först och främst ville jag veta vad biljetten kostade, och om det fanns några platser kvar. Jag fick veta att de kostade 4oo kronor och att jag skulle få sitta på höger sida om scenen rätt så långt upp på läktaren.. Men eftersom jag inte hade några pengar på mig fick jag gå till Korsvägen och in på ICA Focus där de hade automat. Sen var det bara att skynda tillbaka till Ullevi igen i hopp om att bijetterna inte var slut. Den promenaden dit kändes som en evighet faktiskt...


När jag kom tillbaka till Biljettförsäljningen fick jag min biljett på sektion F - YEAH! Det var samma sektion som C., och pappa J., satt på! Bara att jag satt några rader längre upp än dem.. Dessutom var detta på vänster sida om scenen, och närmast planen dessutom så jag fick jag i en GULD biljett cirka två timmar innan konserten... Helt grymt nöjd var jag är jag skickade ett sms och sa att jag fick tag på en biljett på samma sektion som dem.


Jag kom in på arenan när Slipknot spelade - USCH!! Skit band enligt mig, Men som tur var såg jag inte alla deras låtar utan bara några få. Sen när de var klara ringde jag till C., som satt på rad två och frågade om platserna brevid dem var upptagna. Det var dem inte så jag gick ner till dem, och där satt jag med dem hela konserten =)

Jag såg bandet hur jävla bra som helst, men framförallt ALLA killar som var där! Detta ögonblicket glömmer jag aldrig, och konserten var sjukt jävla grym faktisk!

Magiskt ögonblick helt klart..


  

Av Linda - 7 januari 2011 23:36

När jag var yngre var det viktigare för mig att ha en bästa vän. Så var det typ hela skoltiden igenom. Jag har haft en del "bästa kompisar" under dessa åren, men den som var allra, allra viktigast då det var T., VI gjorde ALLT tillsammans! Vi har så oerhört många fina och roliga minnen tillsammans som ingen kan ta ifrån oss - vi var nästan lite som oskiljaktiga när vi gick på högstadiet. Vi stöttade varandra, festade, drack, skrattade och gjorde en jävla massa roliga saker. Sen skrev vi brev till varandra också, haha! Dessa breven har jag kvar fortfarande.. Herregud, säger jag bara; vilka jävla bekymmer vi har haft, haha!

Sen när vi började gymnasiet började hon på Burgården inne i stan, och jag gick på Frölundagrymnasiet istället. Tyvärr, blev det så att vi gled ifrån varandra   


Jag har två barndomskompisar som än idag betyder sjukt mycket för mig, och det är J., och S., som är från Laxå. Speciellt J., betyder sjukt mycket - trots avståndet. Vi brervväxlade i många, många år, och jag måste säga att jag saknar det. Tänk vad kul det var att få ett brev från bästa J., när man kom hem från skolan. Även S., och jag brevväxlade, men det var inte lika ihärdigt brevväxlande som med J,. VI har också haft underbara minnen tillsammans, och idag är hon mamma. Ååh, dessa två saknar jag oerhört mycket   


När jag bodde i Oslo lärde jag känna en tjej där, och vi blev också bästa kompisar. MEN idag existerar inte den vänskapen längre. Vi sårade varandra för mycket, och jag vet inte om jag kan förlåta henne. Fast det var ändå synd att det blev som det blev då vi hade jävligt kul ihop! Det kan jag inte säga annat om...

Jag känner det där med att sätta "etikett" på någon, och säga att du är min bästa kompis är lite, jag vet inte.. Jag har en del tjejkompisar och killkompisar som står mig nära på olika sätt - vissa mer andra mindre. För mig är det nästan viktigare än att säga att DU är min bästa kompis! Jag är ändå jävligt nöjd med de kompisarna som jag har både gamla som nya. Sen att man har olika minnen med olika kompisar - så är det ju bara. Man delar ju minnen och liknande med olika personer vilket är jävligt värdefullt också!


Jag har två systrar som nästan är som kompisar för mig idag, och dessa två betyder sjukt mycket för mig!! Jag ställer alltid upp för dem! I vått och torrt - oavsett vad som händer så är de viktigast   Även om vi kan ha onödiga tjafs emellanåt så är det dem som känner en allra bäst...


  

Av Linda - 7 januari 2011 19:34

Fredag idag då ja fast det känns ju som en lördag istället. Är dock skönt att det bara är fredag idag ändå, hihi!

Ikväll blir det bara mys med Let´s dance, och jag har nyss käkat en Kebab Pizza också, men endast halva. Äter inte en hel på en gång.. Kommer ta ett tag innan jag äter det nästa gång känner jag..

Jaja, vart en lugn dag idag också. Cyklade ner till ÖoB där jag köpte Ta Bort och Tvål. Ville egentligen ha Ajax rengöringsspray till toaletten och köket, men dem fanns inte där får fixa det en annan dag på Willys istället.

Det var jätteskönt att komma ut och cykla lite! Vi har haft jättefint väder idag, men det är nu senare på eftermiddagen/kvällen som molnen har dykt upp. Det skulle tydligen vara plusgrader i helgen också hörde jag - SKÖNT!! Då kanske lite av den jävla snön kan börja smälta lite granna...

Jaja, en lugn hemmakväll it is idag! Hoppas att Ni haft en bra fredag! Tjing tjong


Dagens middag

  

Av Linda - 7 januari 2011 18:18

  

 

Idag drar Let´s dance igång igen för det här året!

Jag tyucker att det är ett bra program att se på fredagar om man inte har annat att göra, vill säga.

Jag vette faaaaaan vem jag har som favorit i år!? Det kommer under programmets gång annars.

Vem har Du som favorit? Vad tycker Du om programmet?

Av Linda - 6 januari 2011 23:44

Oj, vilken meningslös dag detta har vart för min del! Jag sov inte bra inatt på grund av mina idioter till grannar så jag sov rätt länge idag. Ville bara få sova igårkväll, men när de väsnas som de gjorde gick det inte..

Så jag har bara vilat hela dagen idag - vart allmänt seg. Dessutom blir jag sån här när mensen börjar komma..  

Jag har lyssnat på lite Metallica, Coldplay och Sade under kvällen. Känt mig lite deppig faktiskt. Känner en sån saknad inom mig till mycket just nu! Humöret blev bättre senare på kvällen i alla fall.

Har inte haft någon lust att fixa mat så jag åt bara en Ciabatta med Gurka, Sallad och Skinka på. Slö kollat lite på teven också har jag gjort. Såg på 24 Timmar igen då en gick i repris idag, men det var för att jag ville se Marcus Schenkenberg, hihi!

Nä, mer än så har det inte hänt idag. Meningslös torsdag fast det har känts som en fredag hela dagen...


Dagens höjdpunkt; Marcus Schenkenberg på teven

  

Av Linda - 6 januari 2011 21:04

 Hörde denna låten nyss på teven, och jag tycker att den är så himla fin =)

Saknar brorsans lilla Akelia. Önskar att hon var by my side   

Av Linda - 6 januari 2011 18:18

"Come up to meet you

Tell you I´m sorry

You don´t know how 

Lovely you are"...   

Fy faaaaaan vad jag älskar denna låten!!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards