Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

Dag 13 - Den här veckan

Av Linda - 13 januari 2011 21:34

Måndag 1o:e: Årets första arbetsdag! Skönt att dra igång och jobba igen - nu slut på det roliga.. Denna dagen bestod av kvällsjobb - 16-22. Jag blev inringd om jobb efter elva så innan dess visste jag inte hur dagen skulle te sig. Dessutom var jag på en avdelning som jag inte jobbat på tidigare fast det gick bra ändå. Hon jag jobbade med är jättesnäll och så himla lugn så det var inga konstigheter alls..

Jag hade ju en tvätt tid idag så jag hann tvätta mina fem maskiner som jag hade tänkt ta - Gött det! Det var ingen slappning idag alls innan jobbat. Fick även fixa mat medans jag tvättade som jag kunde ta med mig till jobbet ikväll.


Tisdag 11:e: Haha, detta var en jävligt värdelös dag. Har bara sovit och sovit hela dagen i princip.. Hade en jävla massa sömn att ta igen så.. Det är ju helt stört vad halt ute det är också. Inte så att man blir peppad av att gå ut direkt. Har inte gjort ett skit mer än skön dusch på kvällen, och jag har läst lite i min SOLO.


Onsdag 12:e: Först var det ju tänkt att jag skulle jobba i 3,75 timme, men det fattades folk på natten så jag fick hoppa in och ta natten - GÖTT det! Då kändes det genast bättre att ha jobbat så få timmar då det blir en hel del.. Dagen gick bra på jobbet, och det var skönt att powerwalka till och från jobbet idag - speciellt hemvägen då jag hade sällskap! När jag kom hem var det bara till att lägga sig och sova i två timmar så man orkar med natten.. Cyklade ner till ICA en snabbis på kvällen innan jag fick cykla iväg till jobbet igen..


Torsdag 13:e: Idag har jag fått sova riktigt, jävla bra! Något jag sällan gör när jag jobbar natt, men idag sov jag till kvart i fyra. Fast jag somnade la runt nio någon gång. Jätteskönt att sova ända tills dess. Jag var uppe vid halv ett på toaletten, och jag gick som ett jävla fyllo då. Såg dessutom att det var världens jävla tjocka ute, och då var det sjukt mycket lättare att lägga sig och fortsätta sova igen. Har inte haft någon ork sen till att göra något speciellt.

Har pratat med syrran C., i lite mer än en timme på eftermiddagen =) Alltid lika trevligt!


Fredag 14:e: Vad som händer imorgon det vet jag faktiskt inte. Denna dagen är oplanerad.. Men jag hoppas, hoppas på lite mys i helgen =) 


Lördag 15:e: Blir det inte mys igår fredag kanske det blir det idag istället.. Eller jobb kan det bli dessa två dagar också då jag är tillgänglig på mitt schema.


Söndag 15:e: Denna natten kommer jag jobba! Så mycket vet jag denna dagen i alla fall. Lär behöva vila på eftermiddagen så man orkar med natten.


Ja, detta är la min vecka det.. Håller helgen öppen ifall något dyker upp   Inte så jävla rolig kanske då den mest består av jobb, jobb.. 

       

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards