Alla inlägg den 19 april 2010

Av Linda - 19 april 2010 22:54

  


Detta är dagens outfit mellan mina träningskläder =)


* Skjorta, H&M.

* Linne, H&M.

* Chinos, Ginatricot- NYA! Har aldrig använt den innan eftersom jag köpte de i höstas och då var det för kallt att använda dem!
* strumpor, Lindex- NYA!

Av Linda - 19 april 2010 22:14

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom Glamours Mars nummer 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat några få produkter denna gången.


Detta hittade jag i Glamours Mars nummer 2o1o:

* Paul & Joe Sister Byxdress finns hos www.netaporter.com, 22oo kronor- Fin byxress i silkesblandning!

* Yves saint laurent Skor finns hos www.brownsfashion.com, 75oo kronor- VILL HA! SNYGGA SKOR!

* Skor H&M, 299 kronor- Snygga skor och de är ju betydligt mycket billigare än YSL-skorna...

* L´Oréal Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer, 225 kronor- VILL HA! Primer som jämnar ut linjer och stora porer! 

Av Linda - 19 april 2010 20:16

Nu när jag har läst ut Glamours mars nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln med Katy Perry. Jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln, hon var rätt frispråkig måste jag säga.


Hon är en pinuppa för vår tid, utrustad med hjärna - och en rejäl käft! Glamour frågade sångerskan allt vi kunde komma på om sex och män, och hon var inte sen att öppna sig. Träffa vår sexuellt mest självsäkra stjärna just nu . och för anteckningar!

Artikeln är skriven av Amy Spencer.

 

I verkliga livet är hon en rådjursögd brunett sweatpants - ingen retroaktig pinuppklänning, ingen Bettie Page-frisyr. Inte alls den Katy Perry jag förväntat mig. Faktum är att när jag intervjuar den Grammynominerade sångerskan för Glampor så börjar jag nästan undra om inte hennes sexstämpel bara är ett spel. I alla fall tills hon slår sig ner i sin stol och börjar prata på ett sätt som vi inte är vana att höra kändisar - om sex, om relationer (hennes pojkvän Russell Brand sågs nyligen inhandla vad som kan ha varit en förlovningsring) och om att kyssa flickor. Det visar sig snart att hon vet ovanligt mucket om män för att bara vara 25 år - och att man kan lära sig en hel del av henne när det gäller självförtroende.

 

Den där Katy vi ser strutta runt på prisutdelningsgalor iklädd hotpants och behå då? Tja, hennes supersexiga scenpersona verkar delvis ha fötts som ett uppror; hon växte upp som mellanvarnet i en prästfamilj. Hon lämnade sitt Santa Barbara.hem vid 17 års ålder och hankade sig sedan fram i Los Angeles på egen hand på olika småjobb och skaffade sig en del skulder innan hon lyckades kamma hem ett kontrakt med Capitol Records och släppte sitt galet framgångsrika album "One of the boys". "Jag är väldigt driven", erkänner hon stolt. Läs och lär!

 

Med tanke på din religiösa bakgrund låter det som att din barndom var litei stil med filmen "Footloose".

Jag såg aldrig "Footloose".

Inte?

Nä, jag fick inte! (Skrattar) Alla i min omgivning var på något sätt knutna till kyrkan: det var kyrkakompisar, söndagsskolan och olika kyrkoaktiviteter. Mina kompisar fick inte titta på MTV eller se barnförbjudna filmer eller lyssna på radio, så jag kände egentligen inte till något annat. Det var så jag växte upp.

Men du hoppade ändå av skolan när du var 15.

Ja, jag klarade mitt GED (ett slags prov som visar att man har high school-kompetens reds anm).

Sedan flyttade du till L.A, Var det en tuff tid?

Jag fick två bilar beslagtagna, var skuldsatt upp över öronen och hade ett hemskt jobb (bedömde musikdemos) som urholkade min själv. Efter att ha varit på tre olika skivbolag hade jag träffat allla, hört alla "Ja", "Nej", "You´re it" eller "You´re shit!" och var rätt deppig. Men jag accepterade aldrig ett nej och slutade inte tro på mig själv.

Var kommer den målmedvetenheten ifrån?

Jag är nog en tävlingsmänniska. Jag känner att jag har fått en gåva och att "Hallå, kom och öppna den då!" Den drivkraften går inte att förtrycka. Jag är väldigt ambitiös.

 

Låt oss prata om låten "I kissed a girl". Jag har läst någonstans att du kom på texten i sömnen och att du aldrig kysst en tjej. Stämmer det?

När låten slog igenom visste jag inte riktigt hur jag skulle hantera det. Jag har upplevt det låten handlar om - många gånger - men ville inte bli för specifik. Jag ville inte att killar skulle runka till låten. För mig handlar sången om magin och mystiken hos en kvinna som alla män - och en del kvinnor - blir tokiga i.

Så du har alltså kysst en och annan tjej?

Ja, och Gud vet vad mer jag gjort. Jag har en svaghet för kvinnor - och det är inget jag är rädd för. En del kvinnor är så fantastiskt vackra och när du ser dem komma in i ett rum blir man bara helt "Åh, vad du ser ut att lukta gott!" (Skrattar.) Jag har några tjejkompisar som är några av de vackraste, mest änglalika varelser man kan tänka sig. Om någon pojkvän sviker mig kan jag alltid vända mig till dem!

 

Men du gillar fortfarande killar, så låt oss tala om dem! Vad är det bästa med män?

Deras humor. Jag gillar en tramsig kille.

Och vad är det för fel på coola, snygga killar?

Jag gillar inte deras skrytiga stil - det är för svårt att hålla jämna steg med dem. Jag har ingen typ utseendemässigt, men de måste respektera min familj och min bakgrund. De måste fatta vad de ska bidra med. jag vill aldrig mer vara mamman i ett förhållande. Jag älskar visserligen att rädda folk, men det är väldigt utmattande.

Brukar du vara den som ör slut eller den man gör slut med?

Tja, jag brukar försöka göra slut, men mina ex har aldrig accepterat det. (Skrattar.)

 

Är du en krävande flickvän?

Det kan nog se så ut för en utomstående. Men jag försöker alltid att bjuda till. Jag har vara älskat ett fåtal personer och jag är inte den som säger "Jag älskar dig" till höger och vänster, men en gång sade jag det med flygreklam.

Är det sant?

Jag gillar att ta i! Det var värt varenda penny. När jag verkligen blir kär slutar det med att jag skriver låtar om den personen. Jag tycker att det är fantastiskt att hitta en partner där man känner att man spelar i samma lag. Och det måste finnas respekt. Det är svårt för mig, eftersom jag gärna försöker köra över killarna. Jag behöver en man som talar om för mig när festen är slut, att nu är det dags att gå hem för att vi ska jobba imorgon.

Vad finner du mest attraktivt hos killar?

Droger. Missbruk. Brist på ambitioner. Jag står inte ut med någon som bara flyter med i livet. Man måste ha driv - det är så sexigt. Jag bryr mig inte om ifall någon fiser eller petar sig i näsan, sådant händer ändå förr eller senare.

Det handlar om de stora sakerna.

Som min frihet. Om jag känner att någon försöker kontrollera mig blir jag tokig. Jag vet ju att jag kommit så här långt genom att följa min intuition. Jag tror att folk gillar den jag är och jag gillar den jag är, och jag försöker bli en bättre version av mig själv varje dag så sluta kontrollera mig!

 

Du har också sagt att du inte är speciellt bra på tillfälliga förbindelser.

Det stämmer. Jag är en känslosam person, Jag älskar musik som berör och får håret på armarna att resa sig. Och jag vill ha samma sak i förhållanden. Antingen hänger du med eller inte.

Du måste ha haft en del märkliga möten med killar genom åren.

När jag dejtade i L.A trodde killar alltid att om de betalade för middagen så hade de gjort sig förtjänta av en avsugning. Men rent allmänt kan jag säga - och det säger jag med stolthet - så kan jag inte ligga med någon om jag inte känner ett verkligt band mellan oss.

Vad brukar killar mer göra för dumma saker?

Att spela spel är inte riktigt min grej ... även om det funkar. (Skrattar.) Jag tycker om när killen ringe. Jag gillar inte den där tredagarsregeln.

Fysiskt då`Vad ska han ha på sig och hur ska han se ut?

Tänderna! Ah, herregud. jag bryr mig inte om ifall de är sneda. Men håll dem rena. Använd tandtråd! Jag uppskattar en man med god hygien.

 

Berätta om Russell Brand. En av sakerna Russell sade efter att han träffat dig var "Katy Perry är underbar. Hon är en sådan tjej som glatt skuttar nerför en trappa".

När han filmade "Get him to the Greek" gjorde jag en cameo med honom. Min scen krävde att jag hånglade med honom. När jag filmat klart scenen skuttade jag som en kanin på väg nerför trapporna. Jag gör det när jag är glad - jag blir lite barnslig. (Skrattar.) Han får mig att känna mig som en liten flicka på julafton.

Vad har Russell som andra killar saknar?

Ett ordförråd! (Skrattar.) Han kan slå ner folk mrf hjälp av sina ord. Han behöver inte ens sina nävar.

 

Du sade en gång att du ville vänta fem år till innan du gifte dig. Vad kan få dig att bli redo att slå till?

När jag hittar en partner som är min lagkamrat. Jag tänker inte följa några regler, bara gå dit mitt hjärta leder mig. Varför vänta? Jag skrev nyss en låt som går så här: "They say it´s hard to meet your match, gotta find my other half so we can make a perfect shape..."

 

  

Av Linda - 19 april 2010 19:10

Idag var det dags att besöka gymmet igen med E. =)  FAN VAD SKÖNT!! Körde mycket hårdare idag än vad jag gjorde i fredags och jag stretchade ordentligt efteråt också så det borde inte göra sååå ont imorgon.

Träningsvärken som jag trodde att jag skulle få i lördags var inte alls så farlig, inte jämfört med min kompis.. Hade ju bara ont i armarna men inte mer än så, UNDERBART!!

Vi var där strax vid kvart över två och körde en timme och under nästan hela tiden var vi ensamma där, det kom en strax efter tre, men då var ju vi nästan klara.. Körde rodden de sista fem minutrarna och det kändes gott efteråt =)

JAG ÄR FIT FORT FIGHT   


Tidigare idag ringde de om jobb också så imorgon ska jag in och jobba några timmar fan vad skönt! Behöver dock ännu mer timmar denna månaden och jag är nu tillgänglig varje dag fram till den tjugoåttonde. Schemat för Maj och Juni lade jag i fredags eftermiddag, men juni har jag inte lagt hela månaden bara fram till semestern. Väntar ju på mitt schema från chefen om hur jag ska jobba i sommar, men även om jag får ledigt när jag vill ha ledigt!

Dagen har vart fin, men det kom lite stackmoln efter ett någon gång, de har kommit och försvunnit hela dagen, men solen den har skymtat fram ändå. Allra bäst har nog vart att det inte har blåst så mycket idag =)

Nu ska jag ta en snabb dusch och sen bara fortsätta njuta av denna måndags kvällen! Ni får ha en fortsatt fin kväll folks! Tjing tjong!

Av Linda - 19 april 2010 12:12

Nu när jag har läst ut Glamours Mars nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln med Leonardo DiCaprio. Han var ju mångas favorit efter Titanic och jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Han älskar när adrenalinet pumpar, men vill samtidigt ha kontroll. Det är bara en av många motsatser som ryms inom Leonardo DiCaprio, och vi fullkomligen älskar mixen.

Artikeln är skriven av Vincent Clarke/The Interview People.

 

Ditt mål var att bli karaktärsskådespelarem inte Hollywoodstjärna. Det där gick rätt dåligt, inte sant?

Det är sant, och även om det kanske låter konstigt så gäller det fortfarande. Tidigare trodde jag kanske att du var tvungen att tillhöra en speciell klubb för att bli en "riktig skådespelare". Med tanke på att jag växte upp i Hollywood, så är det ganska ironiskt (skratt). Som tonåring tyckte jag att "Hollywoodstjärnor" var hemska. Och den åsikten har faktiskt inte förändrats.

Succén med "Titanic" gjorde att du själv blev just en Hollywoodstjärna.

Galet, eller hur? "Titanic" vände upp och ner på min värld. Efter det så var jag inte "jag", jag var "Leonardo DiCaprio - produkten". Jag har aldrig någonsin känt mig så obekväm i min egen kropp. "Posterboy Leo" - från Helsingfors till Tokyo. Ibland kände jag ren och skär skräck.

Men du har den filmen att tacka för en hel del.

Naturligtvis. Jag är fortfarande stolt över att ha fått vara med och göra en sådan bra film. Och den gjorde mig ekonomiskt oberoende, så efter det har jag kunnat välja att tacka ja bara till de jobb jag vill ha.

 

"Tjejtjusaren Leo" har inte synts till så mycket i kändispressen den senaste tiden?

Tack gode gud för det! Jag hopppas att jag lyckats skaka av mig den titeln. Nu är det "skådespelaren Leo" igen. men därmed inte sagt att jag har stannat hemma och pysslat med ingenting de senaste åren...

 

Vilka lyxiga saker kostar en Hollywoodmiljonär som du på dig själv?

Jag gillar inte bergreppet Hollywoodmiljonör. Vad förväntas man vara då?

Väldigt, väldigt rik? Någon som kan köpa i stort sett allt han vill ha?

Lyx betyder i princip ingenting för mig. Okej, jag har köpt en riktigt dyr klocka och några hus här och där, men vad mer? Du kan göra massor av bra saker med pengar. Till exempel producera fantastiska filmer eller engagera dig i klimatfrågan. Du kanske inte tror mig, men det finns faktiskt människor i Hollywood som använder sina pengar till att hjälpa andra - och inte för att tillfredsställa sina egna behov.

Du låter som om du står med fötterna på jorden. Har du aldrig haft problem med att inte spåra ur?

Så klart. Absolut. Jag hade en vild period som tonåring och i tjugoårsåldern. Jag spårade ur då. Men aldrig på ett destruktivt sätt. Det är mer för dem som sysslar med rock´n´roll, är det inte?

 

Hur vill du beskriva dig själv?

(Tänker länge) Jag är en rationell person som tänker mycket och som inte blir känslomässigt involverad speciellt ofta. Jag gillar att ha kontroll.

Kan du kontrollera ditt liv?

Nej, självklart inte helt och fullt, men till en viss grad kan jag det. "Att leva" är för mig att göra det jag vill - på mitt sätt. Jag är inte religiös, så jag trir att när jag dör så är jag död. Konsekvensen är att jag vill leva varje sekund av den tid jag har.

 

Stämmer det att du är en adrenalin-junkie?

Kanske. I alla fall när det handlar om vissa sporter. jag älskar forsränning, dykning och fallskärmshoppning.

Det sägs att din fallskärm öppnade sig först i sista sekunden en gång.

Ja, det där var en rätt tuff greg för psyket. Jag föll som en sten från himlen. Linorna hade trasslat ihop sig. Tack gode gud gör att reservfallskärmen fick ner mig säkert till slut. Det konstiga var att jag inte var rädd, jag blev bara väldigt ledsen.

 

Tycker du att skådespeleriet gör det lättare att förstå livet?

Ja, absolut. Det betyder givetvis inte att jag kan lösa alla problem som uppstår i relationer. Men att sätta sig själv i någon annans kropp och hjärna breddar dina horisonter väldigt mycket.

Men är priset för att vara Hollywoodstjärna för högt?

Jag är medveten om att jag lever väldigt privilegierat. Många lever i rädsla.Det gör inte jag. Så vem är jag att klaga på publiciteten? Mitt liv är fantastiskt. Men att bli bevakad dag som natt gör livet svårare.

 

Du har rötter i Italien och Tyskland. Vilka "tyska" personlighetsdrag har du? Tyskar sägs ha hög arbetsmoral, ha ordning och reda men sakna humor...

... Vilket inte är sant. Jag tycker att tyskar har en väldigt rolig humor. Mamma, liksom mormor som tyvärr dog nyligen, skrattar mycket. Och att jobba hårt är ju något bra! Utan hårt jobb skulle mamma och jag aldrig överlevt Hollywood. Jag är säker på att jag ärvt min arbetsmoral från henne. I fråga om ordningsamhet så lutar jag mer åt pappas hpll.

Stämmer det att din pappa brukade festa med kultförfattaren Charles Bukowski när du var barn?

Ja. Men jag var väldigt liten och minns det inte direkt. Trots att mina föräldrar är skilda så har jag ett väldigt nära förhållande till båda två, och jag hade en bra barndom. Jag växte i princip upp som hippie. Förmodligen är det därför jag är pacifist. Jag drack "fred på jorden" redan från mammas bröst.

 

Din pappa härstammar från Italien...

... Nära Neapel. Mitt namn var förresten det första folk försökte ändra på när jag började jobba i Hollywood. Leonardo DiCaprio - det lät alldeles för etniskt för filmcheferna.

Vad tyckte de att du skulle heta då?

(Skrattar) Lenny Williams!

Hur fick du ditt namn?

Det fick jag i mammas mage. Mina föräldrar var i Florens på Uffizierna och när mamma stod och tillade på Leonardo Da Vincis "Bebådelsen" så blev jag helt vild inne i hennes mage. Så det blev Leonardo. Resten är historia...

 

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards