Direktlänk till inlägg 19 april 2010

KATY PERRY

Av Linda - 19 april 2010 20:16

Nu när jag har läst ut Glamours mars nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln med Katy Perry. Jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln, hon var rätt frispråkig måste jag säga.


Hon är en pinuppa för vår tid, utrustad med hjärna - och en rejäl käft! Glamour frågade sångerskan allt vi kunde komma på om sex och män, och hon var inte sen att öppna sig. Träffa vår sexuellt mest självsäkra stjärna just nu . och för anteckningar!

Artikeln är skriven av Amy Spencer.

 

I verkliga livet är hon en rådjursögd brunett sweatpants - ingen retroaktig pinuppklänning, ingen Bettie Page-frisyr. Inte alls den Katy Perry jag förväntat mig. Faktum är att när jag intervjuar den Grammynominerade sångerskan för Glampor så börjar jag nästan undra om inte hennes sexstämpel bara är ett spel. I alla fall tills hon slår sig ner i sin stol och börjar prata på ett sätt som vi inte är vana att höra kändisar - om sex, om relationer (hennes pojkvän Russell Brand sågs nyligen inhandla vad som kan ha varit en förlovningsring) och om att kyssa flickor. Det visar sig snart att hon vet ovanligt mucket om män för att bara vara 25 år - och att man kan lära sig en hel del av henne när det gäller självförtroende.

 

Den där Katy vi ser strutta runt på prisutdelningsgalor iklädd hotpants och behå då? Tja, hennes supersexiga scenpersona verkar delvis ha fötts som ett uppror; hon växte upp som mellanvarnet i en prästfamilj. Hon lämnade sitt Santa Barbara.hem vid 17 års ålder och hankade sig sedan fram i Los Angeles på egen hand på olika småjobb och skaffade sig en del skulder innan hon lyckades kamma hem ett kontrakt med Capitol Records och släppte sitt galet framgångsrika album "One of the boys". "Jag är väldigt driven", erkänner hon stolt. Läs och lär!

 

Med tanke på din religiösa bakgrund låter det som att din barndom var litei stil med filmen "Footloose".

Jag såg aldrig "Footloose".

Inte?

Nä, jag fick inte! (Skrattar) Alla i min omgivning var på något sätt knutna till kyrkan: det var kyrkakompisar, söndagsskolan och olika kyrkoaktiviteter. Mina kompisar fick inte titta på MTV eller se barnförbjudna filmer eller lyssna på radio, så jag kände egentligen inte till något annat. Det var så jag växte upp.

Men du hoppade ändå av skolan när du var 15.

Ja, jag klarade mitt GED (ett slags prov som visar att man har high school-kompetens reds anm).

Sedan flyttade du till L.A, Var det en tuff tid?

Jag fick två bilar beslagtagna, var skuldsatt upp över öronen och hade ett hemskt jobb (bedömde musikdemos) som urholkade min själv. Efter att ha varit på tre olika skivbolag hade jag träffat allla, hört alla "Ja", "Nej", "You´re it" eller "You´re shit!" och var rätt deppig. Men jag accepterade aldrig ett nej och slutade inte tro på mig själv.

Var kommer den målmedvetenheten ifrån?

Jag är nog en tävlingsmänniska. Jag känner att jag har fått en gåva och att "Hallå, kom och öppna den då!" Den drivkraften går inte att förtrycka. Jag är väldigt ambitiös.

 

Låt oss prata om låten "I kissed a girl". Jag har läst någonstans att du kom på texten i sömnen och att du aldrig kysst en tjej. Stämmer det?

När låten slog igenom visste jag inte riktigt hur jag skulle hantera det. Jag har upplevt det låten handlar om - många gånger - men ville inte bli för specifik. Jag ville inte att killar skulle runka till låten. För mig handlar sången om magin och mystiken hos en kvinna som alla män - och en del kvinnor - blir tokiga i.

Så du har alltså kysst en och annan tjej?

Ja, och Gud vet vad mer jag gjort. Jag har en svaghet för kvinnor - och det är inget jag är rädd för. En del kvinnor är så fantastiskt vackra och när du ser dem komma in i ett rum blir man bara helt "Åh, vad du ser ut att lukta gott!" (Skrattar.) Jag har några tjejkompisar som är några av de vackraste, mest änglalika varelser man kan tänka sig. Om någon pojkvän sviker mig kan jag alltid vända mig till dem!

 

Men du gillar fortfarande killar, så låt oss tala om dem! Vad är det bästa med män?

Deras humor. Jag gillar en tramsig kille.

Och vad är det för fel på coola, snygga killar?

Jag gillar inte deras skrytiga stil - det är för svårt att hålla jämna steg med dem. Jag har ingen typ utseendemässigt, men de måste respektera min familj och min bakgrund. De måste fatta vad de ska bidra med. jag vill aldrig mer vara mamman i ett förhållande. Jag älskar visserligen att rädda folk, men det är väldigt utmattande.

Brukar du vara den som ör slut eller den man gör slut med?

Tja, jag brukar försöka göra slut, men mina ex har aldrig accepterat det. (Skrattar.)

 

Är du en krävande flickvän?

Det kan nog se så ut för en utomstående. Men jag försöker alltid att bjuda till. Jag har vara älskat ett fåtal personer och jag är inte den som säger "Jag älskar dig" till höger och vänster, men en gång sade jag det med flygreklam.

Är det sant?

Jag gillar att ta i! Det var värt varenda penny. När jag verkligen blir kär slutar det med att jag skriver låtar om den personen. Jag tycker att det är fantastiskt att hitta en partner där man känner att man spelar i samma lag. Och det måste finnas respekt. Det är svårt för mig, eftersom jag gärna försöker köra över killarna. Jag behöver en man som talar om för mig när festen är slut, att nu är det dags att gå hem för att vi ska jobba imorgon.

Vad finner du mest attraktivt hos killar?

Droger. Missbruk. Brist på ambitioner. Jag står inte ut med någon som bara flyter med i livet. Man måste ha driv - det är så sexigt. Jag bryr mig inte om ifall någon fiser eller petar sig i näsan, sådant händer ändå förr eller senare.

Det handlar om de stora sakerna.

Som min frihet. Om jag känner att någon försöker kontrollera mig blir jag tokig. Jag vet ju att jag kommit så här långt genom att följa min intuition. Jag tror att folk gillar den jag är och jag gillar den jag är, och jag försöker bli en bättre version av mig själv varje dag så sluta kontrollera mig!

 

Du har också sagt att du inte är speciellt bra på tillfälliga förbindelser.

Det stämmer. Jag är en känslosam person, Jag älskar musik som berör och får håret på armarna att resa sig. Och jag vill ha samma sak i förhållanden. Antingen hänger du med eller inte.

Du måste ha haft en del märkliga möten med killar genom åren.

När jag dejtade i L.A trodde killar alltid att om de betalade för middagen så hade de gjort sig förtjänta av en avsugning. Men rent allmänt kan jag säga - och det säger jag med stolthet - så kan jag inte ligga med någon om jag inte känner ett verkligt band mellan oss.

Vad brukar killar mer göra för dumma saker?

Att spela spel är inte riktigt min grej ... även om det funkar. (Skrattar.) Jag tycker om när killen ringe. Jag gillar inte den där tredagarsregeln.

Fysiskt då`Vad ska han ha på sig och hur ska han se ut?

Tänderna! Ah, herregud. jag bryr mig inte om ifall de är sneda. Men håll dem rena. Använd tandtråd! Jag uppskattar en man med god hygien.

 

Berätta om Russell Brand. En av sakerna Russell sade efter att han träffat dig var "Katy Perry är underbar. Hon är en sådan tjej som glatt skuttar nerför en trappa".

När han filmade "Get him to the Greek" gjorde jag en cameo med honom. Min scen krävde att jag hånglade med honom. När jag filmat klart scenen skuttade jag som en kanin på väg nerför trapporna. Jag gör det när jag är glad - jag blir lite barnslig. (Skrattar.) Han får mig att känna mig som en liten flicka på julafton.

Vad har Russell som andra killar saknar?

Ett ordförråd! (Skrattar.) Han kan slå ner folk mrf hjälp av sina ord. Han behöver inte ens sina nävar.

 

Du sade en gång att du ville vänta fem år till innan du gifte dig. Vad kan få dig att bli redo att slå till?

När jag hittar en partner som är min lagkamrat. Jag tänker inte följa några regler, bara gå dit mitt hjärta leder mig. Varför vänta? Jag skrev nyss en låt som går så här: "They say it´s hard to meet your match, gotta find my other half so we can make a perfect shape..."

 

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards