Alla inlägg under mars 2009

Av Linda - 18 mars 2009 20:00

 

Jag är inte ett fan av Linda kan jag inte påstå att jag är.

MEN när jag hörde den här låten förut under min powerwalk runda, blev jag träffad. Jag känner igen mig i texten som hon sjunger - det är AKKURAT så jag har känt/haft det under sju jävla helvetes månader!

ÄNTLIGEN börjar jag må bra igen...

Av Linda - 18 mars 2009 17:44

Idag har det ju vart så härligt väder samma som igår, och då passar jag alltid på att gå ut och gå! Gå, gå, gå massor - det är jag det, och snabbt! Solen sken och himlen var blå dock lite slöjmoln lite varstans, men sen försvann dem under min runda. Jag svettades lite då det blev så varmt, men det är ju bara ett gott tecken :) Jag som alltid fryser jag är ju så jävla frusen av mig!

Jag gick från mig, förbi Å-gymnasiet, förbi PA:s och ner runt Vindängen - HELA LÅNGA Bangatan fram till Industrierna och upp mot F-berget och hem! Det var inte en kort runda det dirket den tog som sagt en timme och femton minuter att gå. Gick i en väldigt rask takt!

När jag kom hem såg jag att jag hade fått skoskav på vänstra hälen, sen var jag helt slut! Jag la mig i sängen för att vila lite granna.

Nu håller jag på att grädda Våfflor, och den sista är klar nu :) GÖTT - är rätt hungrig nu faktiskt. Kommer bli så gott med Våfflor och Hallonsylt till.. Ni får ha en trevlig eftermiddag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 18 mars 2009 11:56

Idag är det lika fint väder som igår :) Lite mer slöjmoln kanske, men solen skiner och det är ju huvudsaken! Fåglarna kvittrar dem med, men det bästa är att det blåser knappt något idag.

Så nu ska jag bara borsta mina tänder, tvätta ansiktet och ta på mig kläder för att gå ut och Gå :D

Kommer gå riktigt långt idag med musik i öronen och bara njuta hela vägen!

Ni får ha en trevlig onsdag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 17 mars 2009 20:05

Jag har kikat lite på TopShops hemsida, för att leta eftter en outfit som jag skulle vilja ha och använda själv.

Hittade bara en halv outfit kan man säga; en Kjol och en Tubtopp, men inga skor. Lite tråkigt - vill ju hitta ett par snygga skor också!


* Jeanskjol- SÅ JÄVLA SNYGG! VILL HA!

* Tubtopp- Gillar den här tubtoppen! Funkar till fest och vardag!

 

Av Linda - 17 mars 2009 17:10

Idag har det vart helt underbart väder ute :)

Dock har det blåst som faaan bara så det har vart rätt jobbigt tycker jag. Speciellt när jag var ute och cyklade min runda. Cyklade från mig, runt Vindägen, Bangatan fram till Posten, upp på Eriksgatan och hem! Det tog mig 3o minuter. Jobbigast var borta i Vindägen där blev jag så jävla andfådd. Även om det har blåst mycket idag så har det ändå vart helt underbart med solen :) Jag cyklade runt med ett leende hela vägen eftersom jag var så glad över att solen lös! Måste sett ut som en jävla idiot - någon som ler åt sig själv - kan ju sett ut så. Men jag vet ju varför och det är viktigast! Idag har jag ju tvättat då ja skönt att det är gjort nu! Det blev sju maskiner allt som allt, men idag bokade jag i alla fall tvätt tid till nästa gång. Fick ont i huvudet förut, och då la jag mig och vilade i 5o minuter så nu har den släppt, men inte helt. Eftersom jag tvättat så är jag rätt trött nu.. Jag tänkte bara värma en Capriciosa Pizza och ha lite Sallad till.  


Ååå, förut såg jag en HOJ åka utanför mig :D JAG ÄLSKAR HOJAR! Men det kommer alltid hugga lite i mig eftersom Han har en och åker själv... Såg helt jävla underbart ut och jag blev själv sugen :)

Av Linda - 17 mars 2009 11:50

Om tio minuter börjar min tvättid.. Idag kommer det bli massa maskiner som ska tvättas, PUH! Jag brukar ju alltid boka tvättid samma dag som jag tvättar tills nästa gång, men blev aldrig så förra gången utan jag bokade först förra veckan. Då får man ju skylla sig lite själv att det är massa tvätt idag. När jag är klar sen i eftermiddag kommer det kännas jätteskönt eftersom då är det slut för den här gången :) Så dem närmaste timmarna kommer spenderas springandes upp och ner för trapporna.


Idag är det UNDERBART väder också :) Solen skiner och himlen är BLÅ! Nackdelen är att det blåser mycket idag också, så det kan vara lite kyligt i vinden kanske. Men det skiter jag i! Har redan bestämt mig för att ta en lååång runda på min cykel. Hade hellre velat gå, men jag måste passa maskinerna idag. Men det är BRA att cykla också för den delen :)

Ni får ha en trevlig tisdag folks! Tjing tjong!  

Av Linda - 16 mars 2009 22:00

 


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 5 (19 Februari) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat lite och det är bara en skönhetspodukt det brukar alltid vara så mycket sånt annars.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 5 (19 Februari) 2oo9:

* Svart Quiltad Väska, ASOS www.asos.com, 18o kronor- Chanel-aktig väska med de Quiltade axelremmarna.

* Depend Sesamolja, 149 kronor- Smart pipett som gör oljan lättdoserad. Går lätt in i huden och gör naglarna och nagelbanden lena och fina. Det känns också som att de blir återfuktade på djupet. Oljan luktar dessutom jättegott!

* Rosa Pumps, Bianco, 5oo kronor- Jag tycker att skorna är snygga, och speciellt färgen, men jag hade helst skippat rosetten!

* Svart Behå, Twilfit, 269 kronor- Vanlig T-shirt behå som kan vara bra att ha!

* Blå Klänning, finns hos www.mandeldesign.se, ONLY, 199 kronor- Fin klänning!  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards