Alla inlägg den 22 maj 2012

Av Linda - 22 maj 2012 23:54

   

Prinsessan Madeleine var väldigt fin idag - en av mina favoriter. Synd bara att man inte fick se hur klänningen såg ut. Gillar färgen på kappan och floret som hon har i håret passar henne jättebra!

 

Kronprinsessan Victoria i en Elie Saab-klänning. Jättefin klänning som passar henne väldigt bra.

  

Drottning Silvia överraskade idag, tycker jag. Färgerna och spetsen är helrätt!

  

Prinsessan Märtha-Louise överraskade idag. Jag tycker att hon var jättefin, och jag gillar klänningen samt skorna. Kunde vart i en roligar färg kan tyckas.. Jättefin var hon idag då hon brukar sticka ut.

     

Kronprinsessan Mary i en jättefin kappa! Älskar Louboutin-skorna och Chanel-väskan! Är inte så mycket för guld. Hon kan mycket bättre.

  

Dagens söta huvudperson!

 

Kronprinsessan Maxima i eldigt rött. Djärv färg på ett dop, tycker jag. Fast hon passar bra i färgen. Här ser man mer av Madeleines kappa som jag verkligen gillar.

  

Naaaw, vad söt hon är här lilla Estelle när hon gäspar.

  

På väg in i kyrkan.

  

Estelle var jätteduktig när prästen döpte henne.

 

Oj, så söt man kan vara!

Idag var det ju dags för lilla Prinsessan Estelles dop.

Hon var verkligen jättesöt och hon verkar vara en väldigt lugn bebis. Hon gnydde lite, men det var inte alls mycket.

Det var kul att se dopet då jag bara vart på ett enda när jag var liten, men detta är ju självklart större och pampigare.

Det roligaste var att se Estelle förstås, men även alla fina klänningar som Prinsessorna hade på sig.

Mina favoriter idag var Prinsessan Madeleine, Kronprinsessan Victoria och Drottning Silvia faktiskt. Men dem flesta hade klätt sig väldigt fint idag, och många i ljusa, härliga färger.

Av Linda - 22 maj 2012 23:34

Börjar närma mig slutet på valideringen nu. Idag gick handledaren och jag igenom frågorna som jag har fått, och pratade lite om dem. Imorgon får jag besök av läraren, pirrigt! Det kommer nog gå bra, men vi får la se vad som sägs. Är rädd att få tunghäfta, och säga fel saker.. Bara hoppas att jag kommer somna inatt då jag verkligen behöver den sömnen. La mig och sov när jag kom hem dels på grund av den dåliga sömnen, och på grund av hövvevärken jag hade. Sov mellan fem och tio i åtta då jag gick upp. Var på toa en gång också vid halv sju. Hade inte tänkt somna om då, men det gjorde jag tydligen..

Vilken härlig dag det har vart med värmen, men dock var det bättre väder igår för det har vart lite disigt idag. Satt ute på rasten med V., och vi har 45 minuters rast där jag är nu vilket är jävligt gött. Tråkiga är bara att det var rätt molnigt då, men vi hade liiite sol i alla fall när vi satt ute i trädgården.

Lilla Prinsessan Estelle har ju döpts idag, och det är juingen som har missat det. Vi satt och kolla på Dopcermonin tillsammans framför teven i soffan. Tycker dock att tiden var liiite dum, men det ordna vi bra ändå. Efter maten åt vi dessutom tårta för att fira lite extra. Det blir ju lite guldkant idag, uppskattat var det!

Inte hänt så mycket mer idag. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards