Alla inlägg den 11 maj 2012

Av Linda - 11 maj 2012 23:36

Igår la jag mig efter elva också, och det är riktigt bra det då jag jobbade natt förra veckan. Annars kan jag vara vaken bra länge på natten, men jag har la vart för utmattad nu i veckan, haha. Skönt att få sova som en stock i alla fall. Dock vakna jag upp en del ändå för att kolla på klockan.

När jag hade gått upp kolla jag på datorn när bussarna gick. Åkte iväg och storhandla idag!! Summan landa över 65o kronor, men det var en del som jag köpte ändå. Vissa grejer hade dem 2o kronor på denna veckan så jag köpte bland annat sånna där färdigrätter som jag tar med mig till jobbet! Båda bussarna som jag åkte hem med kommentera busschauffören; Oj, du har storhandlat. Men så långt var det inga problem. Det var först när jag kom till svalen och skulle bära upp mina påsar för trapporna. Jag lämna kvar den ena påsen längst ner, och det var ju bra tänkte jag. MEN när jag kommit upp till första våning händer nåt; det svartnar för ögonen på mig så jag missar två eller tre trappsteg. Istället ramlar jag och slår i knäna och armbågarna i golvet.. Samtidigt går den jävla flaskan Olivolja sönder.. SMART! Ont gjorde det och sen när jag kom in med påsarna i lägenheten fick jag ta och torka av varorna som var dränkta i olivolja. Plus att jag skar mig på fingrarna förstås, men det hade jag räknat med. Där försvann mycket tid som jag hade kunnat sitta vid datan istället innan jag drog iväg, men det hann jag knappt med nu.


Hade i alla fall sällskap med V., till och från jobbet idag, och det gick mycket fortare att ha sällskap med nån. Tiden går ju så mycket fortare och roligare blir det också för den delen. Vi ska gå tillsammans hela helgen nu. Vi ska ju ändå till samma ställe, men skillnaden är nu att vi känner inte så många andra, och nu har vi varandra. Skönt tycker jag. Kvällen har gått jättebra! Inte några konstigheter alls. Däremot såg man inte fram emot att gå ut i den jävla blåsten bara. Blåst och regnat har det gjort hela dagen idag med. USCH!! Vart är värmen?? Kunde bli fint väder på söndag har dem sagt..

Jaja, nu är det dags att sova. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


På PA:s köpte jag Solo, Glaze och VeckoRevyn utöver maten.

 

Ööö, tog fel rätt såg jag när jag kom hem, och denna gillade jag inte!! Då tycker jag bättre om deras Kycklingrätter.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards