Alla inlägg den 9 maj 2012

Av Linda - 9 maj 2012 23:34

Usch, idag har jag verkligen vart jättetrött på grund av dålig sömn, och den dåliga sömnen mot söndag har jag känt av också. La mig efter elva igår och det var riktigt skönt, men det tog en liten stund innan jag somna. Sen sov jag väl bra fram till kvart i fem då jag vakna och gick på toa. Sen höll jag självklart på att somna om ordentligt precis innan jag skulle upp. Gjorde samma sak igår faktiskt. Tycker inte om det där då det är risk att jag försover mig.

Inte blev man piggare av att det regnade ute och det var såå grått! Det var jobbigt att ta sig fram till jobbet faktiskt och gå i regnet. Vart rätt slut när jag kom fram och värre blev det av att gå upp för dem fem våningarna. Men det har gått bra idag i alla fall. Vi var ett huvud kort idag, och min handledare sa att det var bra att jag var där idag, men samtidigt ska jag inte utnyttjas då jag är elev. Slutade tidigare idag också då dem skulle ha APT-möte, och min handledare sa att det går bra. Gick först till jobbet för att prata med sjuksköterskan om min delegation.


När jag gick från jobbet gick jag till stan och Vero Moda rättare sagt där jag bara kikade lite. Gick till Kaffekoppen där jag köpte en Räksmörgås som jag dock inte har ätit upp ännu! Tog bussen ner till Stationen för jag orka inte gå i regnet. Där trodde jag att jag såg i syne när jag hoppade av. Skulle kolla när bussen gick hem och då ser jag Lena Philipsson stå på busshållplatsen. Nej, jag ser fel och kolla en gång till lite diskret då hon stod breve mig. Haha, trodde verkligen att jag såg i syne. Dem hade tydligen spelat in nåt här som ska visas på teven lite längre fram.

Gick in på ICA lite snabbt för att köpa Bearnaisesås, Grillade Kycklingspett, Pepsi och Potatisklyftor. Snacka lite snabbt med J., också innan jag gick tillbaka till hållplatsen för att åka bussen hem. Var rätt så jävla trött då så jag la mig tjugo över tre och jag gick upp tjugo i sju igen. Helt jävla slut kan man säga!! Blev ingen macka idag eller drickan till, men jag tar det imorgon istället funkar ju lika bra.

Skönt med en dusch nu ikväll med och att bara vara. Nu ska jag däremot sova. Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Potatisklyftor, Bearnaisesås, Grillade Kycklingspett och Pepsi.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards