Direktlänk till inlägg 23 juni 2012

Midsommarafton och en seg dag!

Av Linda - 23 juni 2012 22:34

Idag har jag inte känt mig jättepigg direkt.. Var vaken i 22 timmar så dels har jag sovit hur länge som helst idag, men fan vad skönt det var! Somna inte förräns halv fem imorse typ, men då somna jag direkt. Har även känt av att jag drack två flaskor Ecologica igår (minus ett glas som jag tog i torsdags), men jag har även haft sån jävla mesvärk så det är inte klokt. Skiten kom idag så det är lite lurigt att veta vad man mest mår dåligt av.

Har inte gjort nåt speciellt alls idag då jag vart så trött och slö. Mest legat på soffan och kollat på teven och datorn. Kolla lite på fotbollen också, men det fanns inte så mycket annat att se på heller tyckte jag. Käkade Pizza idag då jag inte kände för att fixa nån mat idag över huvud taget. Mycket mer än så har inte hänt idag..

Avslutar denna kvällen med En Djävulsk Romans som går på TV6.


Midsommarafton igår då ja. Jobba först på dagen i några timmar. Min första midsommarafton som jag jobbat i hela mitt liv. Det var skönt att det bara var några timmar igår så man kunde göra annat på kvällen sen samt att jag har en ledig helg också. Blev hämtad av J., runt kvart i fem då vi skulle åka hem till hennes föräldrar där dem bor. De var inte hemma så det var bara vi två. När vi åkte var det uppehåll fast molnigt, men det var ändå rätt skönt ute. Senare runt åtta börja det dock regna, men man ska vara glad att det var fint väder tidigare på dagen!


När vi kom dit börja vi ganska direkt med maten som vi hade tagit med oss. Vi grilla Kycklingfilé (om jag hade marinerat hemma under dagen), ärskpotatis, Sallad och Sås gjord på Gräddfil. Hade med mig Bearnaisessås också, så jag tog lite av båda såserna, haha. Kycklingen blev faktiskt jävligt lyckad, och det är ju så underbart gott med grillat!! Färskpotatisen som varförsta gången jag åt igår var jävligt gott det också. Till efterrätt åt vi Jordgubbar med Vaniljglass.


När vi hade ätit upp ute på altanen satt vi och tjöta över en timme om allt möjligt innan vi gick in då blev det för kallt att sitta ute, tyckte vi. Satte oss inne i soffan och då börja jag dricka mitt Vin som jag hade med mig. Vi kolla även på Tyskland-Grekland, och självklart vann Tyskland!! Vad annars liksom?

Kvällen var ändå väldigt trevlig och vi skratta en del samtidigt som det var en del allvarligt snack. Klockan den bara gick och gick. Kände att när klockan var kvart i tre var det dags att åka hem. Då hade vi båda två jobbat på dagen samt att vi hade nästan vart vakna i 24 timmar. Det var dags att dra sig hemåt då.

När jag väl kom hem slappa jag lite innan jag la mig för att varva ner lite. Hade ju druckit rätt så snabbt.. En väldigt trevlig kväll hade jag i alla fall!

Hoppas att Ni också haft en bra Midsommarafton. Natti och tjing tjong!


Bjuder på lite bilder från igår. Nyduschad och klar för att snart åka.

 

Trött var jag när jag kom hem inatt

 

Här var vi och fira igår

   

Fick besök av en liten igelkott.

     

Lilla söta igelkotten

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards