Alla inlägg den 19 juni 2012

Av Linda - 19 juni 2012 23:54

 

Min nya lilla låda till pennor.

 

Så ser hallbordet ut nu.

 

Idag har jag hållt på att ändra om lite här hemma. Dels har jag kastat dem prylarna som jag inte ville ha längre som jag har tröttnat på helt enkelt.

Har ändrat min stil i inredningsväg sen nåt år tillbaka, och då vill man inte ha saker som inte passar in längre.

Dels rensa jag bort allt som stod i skrivbordet, och nu är det lite tomt där fast jag kommer köpa saker som jag kan ställa där nu istället. Har även tagit fram min nya låda som jag köpte på iems förra veckan.

Blev väldigt nöjd med resultatet!

Av Linda - 19 juni 2012 23:34

 

Var nere på Amaryllis tidigare idag där jag kika lite.

Var sugen på ett blomarrangemang som jag vet att dem har där, och dessutom är de fina!

Jag hitta en fin blomma som jag tyckte om. Det blev även två Dekorationsrosor till.

Av Linda - 19 juni 2012 21:34

Vilken fin dag vi har haft idag! Ännu bättre hade vart om det kunde sluta blåsa så jävla mycket som det gör. Annars en riktigt fin dag och det verkar som att det fina vädret kommer hålla i sig imorgon också.

Inatt var det jävligt skönt att få sova ut ordentligt i min egna säng! Förra natten sov jag ju så jävla dåligt när jag skulle upp. Det är alltid skönt att ha en ledig dag i veckan. Då kan man passa på att tvätta till exempel som jag gjort idag. Det var inte mycket tvätt, men jag tänkte ifall jag ska använda nåt på fredag av det jag hade med mig till Göteborg vore det bra. Gick ner först strax innan två. Samtdigt som jag höll på med tvätten gjorde jag massa andra saker. Har rensat ut en del av min inredning som jag haft sen jag typ flytta hemifrån som jag inte ville ha längre, och den påsen lämna jag till grannen som jobbar nere på Kupan som är second hand. Mycket är skit enligt mig, men det kan ju glädja nån annan. Damma samtidigt när jag höll på. Har även packat upp ur mina påsar som jag hade med mig i söndags. Behöver köpa spikar imorgon så jag kan ta upp det sista som är kvar. Småfixardag helt enkelt.

Cykla ner till Amaryllis vid kvart i sex. Skulle kolla om dem hade några fina blomarrangemang eller en blomma som jag kunde köpa till en kruka som jag har, men där hitta jag ingen blomma. Istället hitta jag ett arrangemang som jag slog till på som jag gillade. Gick sen till ICA där jag handla Chic, Choklad (4 för 2o spänn), Duschkräm, Loka, Schampo och Växtnäring. Chokladen passa jag på att köpa så finns det när jag är sugen. Gillar de där små då jag nöjer mig med en sån om jag vill ha. Duschkrämen och Schampot var bra pris på, och min duschkräm tog slut nu när jag duscha så den behövdes verkligen! När jag kom hem från ICA ställde jag mig och diska, fixat mat, åt och sen duscha.


Har kollat på fotbollen nu ikväll också. Härligt att Sverige fick vinna även om denna matchen inte räknades för våran del, men vi kom inte hem tomhänta i alla fall. Första halvleken SÖG som den brukar göra, men i andra var svenskarna MYCKET bättre än fransmännen. Olof; du kommer vara saknad som back! Jävlar du har vart riktigt, riktigt bra i EM vill jag säga. Synd att du kommer sluta nu..

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


På ICA handla jag Växtnäring, Loka, Choklad, Chic, Duschkräm och Schampo.

 

Av Linda - 19 juni 2012 20:04

 

För en gångs skull har vi haft fint väder, men det har blåst som fan. Hade min jacka ändå på mig fast det har vart skönt i solen!


* Jeansjacka, Vero Moda, NY- Älskar denna jackan! Riktigt bekväm är den också.

* Blus, H&M, NY- Så jävla skön!

* Jeansleggings, H&M.

* Esprit-ballerinaskor, Johanssons Skor.

* Jet Set-klocka, Ur & Penn, NY- ÄLSKAR min nya klocka!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards