Alla inlägg den 13 juni 2012

Av Linda - 13 juni 2012 23:34

Det är alltid lika ovanligt att vaka upp nånannanstans än i sin egna säng. Speciellt när man hör en jävla massa oväsen som man inte är van vid. Drömde att nån höll på att bryta sig in i lägenheten. men så var det ju bara en dröm..

När jag hade gått upp idag satt jag vid datorn och kolla Fejsbook bland annat. Pratade även med S., lite. Haha, har inte lärt mig den nya telefonen än riktigt för jag klicka henne. Inte med mening faktiskt, men vi bara skratta åt det. Ringde även till min frisör runt halv två på ren chansning om att hon hade en tid. Egentligen hade hon tid först på måndag, men jag hade en jävla röta då hon hade en tid ledig halv fem. Wiiie, då hann jag bli klippt- och nyfärgad innan sommaren. Är stammis hos min frisör. Är lite skeptisk att testa nån annan då jag verkligen gillar henne plus att hon har vart en bekant sen jag var riktigt liten. Visste att hon snart ska åka till Brasilien därför var det lite bråttom. Var osäker på hur länge hon skulle stanna, men nu vet jag att jag får vänta lite om jag vill färga om håret efter sommaren. Som alltid blev jag jättenöjd =)


Var klar hos M., tjugo i sju och då gick jag till vagnen för att åka till mamma lite snabbt. Hämta mobilladdaren, kollade bussarna och sen åkte jag till Mölndal med halv åtta bussen. Skicka till K., och fråga om han skulle se på fotbollen idag, och det skulle han göra hos L., som jag träffa när vi var ute förra helgen på Babar. Gick och irra runt i tio minuter innan jag hitta rätt, hahaha! Köpte mig en Kebabsallad på en Pizzeria där, och den var ingen höjdare!! Första och sista gången jag besökte den med andra ord. Det var gött att se på matchen med dem, men ännu bättre var att åka bil hem. Kom hem elva så jag har inte vart hemma så länge nu. Snart sova blir det. Har haft lite hövvevärk idag samtidigt som jag har känt mig varm i ansiktet.. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards