Direktlänk till inlägg 27 februari 2012

Löning - fuck yeah! Sprungit på stan och handlat mat i två omgångar, dyrt värre!

Av Linda - 27 februari 2012 20:24

Idag är det den bästa dagen på hela månaden - LÖNING   Den kommer och försvinner lika snabbt igen, tyvärr.. Fick ut bättre än vad jag brukar få ut så det var ju jättebra, och det är jag jävligt glad över! Däremot hade jag min CSN-räkning nu, och den är ju rätt saftig i sig. Började dagen med att betala de räkningarna jag kunde betala och resten kommer dras på autogiro, och det är riktigt skönt att ha blivit av med dem! Bara vänta på att resten ska dras nu. Då ser man verkligen att lönen försvinner i ett ögonryck, ungefär. Så är det att vara vuxen och betala sånt som är nödvändigt.

Börja som sagt att ta det lugnt ett tag framför datorn, och under tiden började det VRÄKA ner snö!! SKITVÄDER har det verkligen vart idag! Jobbarkompisen sa i lördags att det skulle komma snö i veckan, och det hade hon ju rätt i. Det kom inte så mycket, men det la sig plus att det blev slaskigt då det var lite snöblandat. Störande hur som helst.


Drog till stan runt kvart i tre ungefär, och jag började med Apoteket där jag köpte mina Flourtabletter som jag inte kunnat köpa på bra länge plus Neutrogena Visibly Clear. Sen ner till Hemtex där jag köpte mig en till Lampfot som jag vill ha i hallen, och den har jag verkligen längtat efter att få köpa igen. Det blev en sväng inne på Lindex och Vero Moda också. På Lindex hitta jag ett par Solglasögon och ett par Hotpants i en underbar färg, och en Topp på Vero Moda som jag kollade på sist jag var där. Inget särskilt med den egentligen - den var billig som fan och rätt så tunn! När jag var inne på Vero Moda hitta jag toppen rätt så snabbt, och tjejerna höll på att möblera om så jag plocka ner toppen från väggen och de gick. Sen när jag såg att de låg på ett bord kände jag mig jättedum för att jag förstörde deras planering. Men jag var ju säker på att det var den sista, haha. Bad om ursäkt till dem, men de sa att det var ju meningen att man ska ta den också, och visst det stämmer ju. Efter stan cykla jag vidare ner till ICA där jag handla Chic, Choklad, Ciabatta bröd, Cosmopolitan, Dressing, Fläskfilé, Glass, Gurka, Kaffe, Sallad, Skinka och Tamponger. Det som jag köpte två av var det bra pris på, och kaffet är inte till mig utan till mamma.


När jag kom hem packa jag upp och så innan E., ringde! Hon skulle iväg och handla på PA:s och jag hade frågat om jag kunde få följa med. Innan vi åkte dit stanna vi till på ÖoB där jag köpte Toapapper; 24 rullar för 59 spänn! Nu har jag verkligen så jag klarar mig några månader, hehe. Träffade N., från jobbet där som jag hälsa på, även J., som jag snacka lite med och sen mötte jag G., på väg till bilen! Ibland ser man många, ibland inga som jag sa till E., när vi åkte upp till PA:s för att storhandla. Jag behövde verkligen storhandla denna gången kan man säga.. Summan landa över 1ooo kronor. Det har ALDRIG hänt innan att jag har handlat för en sån stor summa på en och samma gång. Men nu har jag en jävla massa mat som är det viktigaste!

Resten av kvällen har jag bara spenderat i soffan. Känner mig lite trött då jag inte alls sov bra inatt säkert på grund av att jag sov så länge igår när jag kom hem..

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


På ICA handla jag Chic, Tamponger, Choklad, Cosmopolitan, Kaffe, Gurka, Fläskfilé, Skinka, Dressing, Glass, Ciabatta bröd och Sallad.

 

PÅ Apoteket handla jag Neutrogena Visibly Clear och Fluortabletter.

 

På ÖoB köpte jag Toapapper.

 

På PA:s köpte jag Solo och VeckoRevyn.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards