Alla inlägg under augusti 2011

Av Linda - 16 augusti 2011 22:34

Idag var det riktigt skönt att få sova tills jag kände för att gå upp! Det känns att man jobbar och sliter faktiskt, och att man har gjort det hela sommaren. Sömnen är ju verkligen A och O med så. Kunde gått upp vid tio när jag var på toa fast det ville jag inte göra heller utan jag ville lägga mig lite till då jag blev väckt av sms två gånger, oc de höll på att klippa gräset utanför sovrummet. Gick upp fem i tolv först. En aningens sent egentligen.

Hängde upp mina rosor på väggen när jag gått upp, och vid halv ett gick jag in i duschen! Hann inte göra så jävla mycket efteråt mer än att äta och se lite på teve innan det var dags att cykla iväg. Shit vad jag kan sega mig när jag gått upp, precis när jag ska iväg också. Samtidigt som jag kan stressa mycket vilket heller inte är bra. Tur att jag hade en Pirog i frysen på jobbet så jag slapp laga mat idag innan jag skulle iväg.

Har jobbat på en annan avdelning idag, och det har faktiskt vart jävligt gött att vara där det är lugnt och inte lika tungt. Jättebra dag på jobbet vill jag säga, och dit ska jag imorgon också. Som så många andra gånger handlar det även om vem man jobbar med! Det har gått fort hur som helst.


Solen sken när jag cyklade till jobbet idag och det gjorde den ett tag, men sen kom molnen och gick under eftermiddagen. Blåser gör det däremot och det är man jävligt trött på nu!!

Nä, jag ska snart lägga mig känner jag. Är rätt så trött nu vill jag påstå. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Ja just det, är dock bättre i min hals nu så Strepsils har verkligen hjälpt =) Däremot är knölen under örat kvar.. Annars har jag inte sluddrat idag, och det har gått bra att tugga igen - Lovely!

Av Linda - 15 augusti 2011 21:34

Dags för fjärde dagen i rad idag då ja.. Kom upp lätt imorse, och det var fan skönt det! Vaknade dock av det där jävla hällregnandet runt fem, och sen gick ju det bara inte att somna om igen! HELVETE vad det pissade ute då. Sånt är bara sjuktstörande när man blir väckt av vädret - alla gånger! Speciellt av regn och så tidigt på morgonen..

Halsen är som den har vart sen i lördags, men det har gjort lite mer ont i tungan idag. Tycker att jag sluddrade emellanåt. Jävligt störande är det, men jag tog med mig Strepsils till jobbet fast de var ju slut runt tio.. Känner mig dock bättre nu på kvällen än på dagen, men det är  väldigt jobbigt då det blir jobbigt att äta när det är så här    

Jävla skitmensen kom på kvällen också när jag satt i soffan! TACK så jävla mycket att det kom när jag satt i min vita soffa. Skrek bara Neeeej rätt ut! Har haft jätteont i magen sen när skiten kom. Blev riktigt paff också för den kom lite för tidigt, tycker jag, hade inte väntat mig den förräns senare i veckan. Yeah yeah!


Dagen gick bra hur som helst. Någon var rätt nonchalant idag då jag stannade kvar för att prata med Sjuksköterskan. Ska säga till honom lite varför jag ville stanna kvar så han vet det. Tyckte att det var lite dålig stil av den personen att bli som hon blev. Har mina anledningar också att dra upp saker så de kommer fram! Fick vänta en timme faktiskt, och när jag hade gett upp och vart på toa kom han så då vände jag tillbaka, men det var la inte uppskattat hos en viss person.

När jag kom hem var jag rätt så trött, och det var ju inte så konstigt då jag hade vart vaken sen halv fem plus att jag har en infektion i kroppen. Jag la mig kvart i fyra och jag sov nästan i tre timmar... Shit, trodde att det var natt, och det var en jävla tur att jag började vakna till liv halv sju. Hoppas bara att jag kan sova inatt!

Cyklade iväg till Willys tio över åtta där jag köpte Choklad, Frallor, Potatissallad, Potatisgratäng, Rostbiff och Sallad. Sen när jag kom hem åt jag Rostbiffen och Potatissallad tillsammans med Sallad till. Har glott på teven och tagit det lugnt sen bara. Märks att man är lite väl slö nu på grund av halsen och mensen - den skiten blir man ju alltid slö av. Vädret blev man ju inte piggare av heller då det regnat hela dagen i princip. Lite bättre på kvällen blev det dock, och solen visade sig efter åtta, men det är ju då den håller på att gå ner..

Nä, dags att sova nu! Tjing tjon och natti natti


Handla Sallad, Potatissallad, Rostbiff, Potatisgratäng, Frallor och Choklad på Willys ikväll.

 

Av Linda - 14 augusti 2011 23:36

 


Idag har jag klätt mig jävligt bekvämt, och det har vart riktigt skönt vill jag säga! Denna tröjan är underbar.


* Munktröja, New Yorker, NY- Denna är så jävla skön och helt underbar!

* Mysbyxor, H&M.

* Strumpor, H&M.

Av Linda - 14 augusti 2011 22:34

Halsen har inte blivit bättre idag utan bara sämre. Jävla skit är det!! Tog med mig Läkerol som jag hade hemma, och det är ju bättre än ingenting i alla fall. Har vart nere på ICA på kvällen där jag köpte Strepsils, och jag tog en direkt efter att jag hade betalat, och det är lite bättre nu faktiskt. Skönt att det är nåt som hjälper! Har dock blivit lite täppt nu. Jävla skit är det. Har nog legat och grott länge, länge i kroppen på mig.

Upptäckte ju en knöl igårkväll också ja, och det måste vara en svullen körtel eller så är det mandlarna som svällt upp. Den står ut lite, och det är stenhårt - gör lite ont. Seg dag i övrigt.

Buuuh, skulle verkligen behöva sova imorgon känner jag, men det får jag göra sen när jag slutat. Som tur var så jobbar jag inte så länge imorgon i alla fall! Jävligt skönt och då cyklar jag hem för att sova. Det går trögt med cyklandet nu. Fan det går inte så snabbt som det kan göra - även om jag har liiite motvind eller medvind. Ser nog ut som ett jävla lik när jag cykla hem idag från jobbet - alldeles för ansträngande för denna sletna kroppen!

Det har inte vart fint väder idag alls; regn och grått väder hela jävla dagen! Det gör ju bara att man blir ännu segare och tröttare! När jag kom hem la jag mig tio i sex och gick upp halv åtta igen!

Nä, ska sova nu. Natti och tjing tjong

Av Linda - 14 augusti 2011 00:34

 Hörde denna första gången på Gina i torsdags i Jönköping.

Introt och bakgrundsmusiken är ju med i en annan låt, men jag undrar VILKEN?

Originalet är ju jävligt bra också! Vad heter den? Snälla, hjälp mig!

Har tänkt och tänkt, men jag vet fan inte vad den heter alltså...

Bra låt i övrigt

Av Linda - 13 augusti 2011 21:34

När jag hade gått upp idag kände jag att jag hade ont i halsen. Något som jag bara var tillfälligt. Kan bli sån på morgonen så jag tänkte att detta går la över, men det har det INTE gjort. Det gör ont längst in på tungan och ner i svalget. Är tjockt när jag sväljer eller vad man ska säga.. Känner något hårt som sitter nedanför örat, och jag tror att det är en svullen körtel. Eller, jag hoppas det i alla fall.

Sov bra i övrigt inatt, men jag hade kunnat sova längre än till kvart i elva då jag gick upp. Fixa lite med disken innan jag satte mig vid datorn en kort stund innan det var dags att cykla iväg.

Bra dag på jobbet i övrigt, rätt så lugnt. Brukar det ju vara på helgerna med, och det är skönt det!

När jag kom hem gick jag in i duschen, tog och diska lite bestick också. Har bara slappat resten av kvällen. Lite hängig känner jag mig allt. Snaaaark BARA 4 dagar kvar i rad nu.

Nä, nu ska jag sova. Har lyssnat en del på en ny favorit som kommer upp snart! Godnatt på Er!


Dagens middag Kycklingfilé Curry.

 

Av Linda - 12 augusti 2011 23:34

Igår var jag verkligen trött på kvällen kände jag, och det tog mig inte många minuter innan jag väl somnade! Helt slut i kroppen och lite i hövvet. Det kändes att man hade gått i princip hela dagen!! Kände av att jag hade pnt i ryggen på kvällen med. Gillar inte det riktigt att jag känner att det värker i den   

Sov jättebra hela natten, vaknade upp någon gång på morgonen bara, men sen somna jag om igen. Gick upp tolv idag. Låg och drog mig en stund innan jag väl klev upp ur sängen.. Det behövdes lite också då jag jobbar sex dagar i streck nu. Nu är en avklarad - bara fem kvar... Hejdå socialt liv dessa dagar. I alla fall till viss del blir det så. Jobbar hälften var av dagar och kvällar vilket är jävligt bra ändå, tycker jag. 

Kvällen har gått bra fast det har vart lite allvarligt prat och så idag. Märker att mensen är på väg då jag blir extra känslig och har extra lite tålamod mer än vanligt.. Hoppas skiten kommer snart! Annars en bra kväll.

När solen tittade fram bakom molnen var det jättehärligt ute! Men det är som A., sa att man märker att det är en annan luft nu, och det gör man ju! Kyligare och svalare är den liksom. Speciellt på morgonen och kvällen. Hua, det var inte alls skönt att cykla hem efter tio idag.

Innan jag började jobbet idag höll jag på med disk och fixa mat tills idag, Schnitzel, Kroketter och Bearnaisesås. Är dock fortfarande inte klar med disken då jag vill diska allt det nya som jag köpte igår innan det används!

Hoppas att Ni haft en bra fredag. Tjing tjong

Av Linda - 12 augusti 2011 12:34

Här kommer resten av bilderna från min dag i Jönköping igår.

Dessa bilderna är tagna nere i Centrum vid vattnet - inte så mycket vid Högskolan som dem andra bilderna.

Har Ni inte vart där så tycker jag att Ni ska åka dit =)

 

  

Utanför Stora Hotellet i Centrala Jönköping

      

Stora Hotellet

  

Bortanför bron är Vättern

  

Fin fontän!

                

Högskolan för Lärande och Kommunikation- hör höll jag till när jag pluggade i Jönköping!

 

Orangeriet på HLK

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards