Alla inlägg under augusti 2011

Av Linda - 9 augusti 2011 21:34

Vilken jävla dag!! När jag precis hade kommit fram till jobbet på gården där alla bilar står parkerade, och jag saktade in då jag skulle ställa in min cykel känner jag plötsligt hur det bara sticker till och svider som faaaaaan i nacken på mig!! Först trodde jag att det var tofsen som satt för hårt åt, men så tänkte jag att det hade jag känt innan i så fall! Det var lite läskigt när man inte kan se nåt själv hur det ser ut eller vad det är.. När jag kom upp i omklädningsrummet försökte jag se i spegeln det lilla jag kunde se, och det var jävligt rött! FUCK, jag har blivit stucken slog det mig då. Gick in på avdelningen och sökte upp en jobbarkompis som fick kolla, och hon sa att det är ett slags bett/stick. Jag var lite skärrad faktiskt. Har bara blivit stucken en gång innan när jag var liten, och jag minns knappt hur det känns. JAG HATAR GETINGAR!! UTROTA DEM JÄVLA DJUREN!! Tur att man inte är allergisk i alla fall, då hade det kört ihop sig jävligt rejält. Har dock en liiiten bula där känner jag.


Inatt sov jag inte alls bra   Sov la fram till nio ungefär, och sen halvsov jag bara fram till tolv då jag gick upp. Kunde gått upp tidigare egentligen, men jag var lite väl lat! Telefonen ringde kvart i tolv och det var våran tillfälliga chef som frågade om några dagar om jag kunde jobba då, men jag är ju redan uppbokad på jobb dem dagarna det gällde.

När jag gått upp idag fixade jag lite smått, läste i Aftonbladet och åt innan jag satte på datorn. Har försökt döda alla dessa jävla bananflugor också! Sen var det bara att cykla iväg till jobbet då ja, och det gick ju som det gick!!

Helt okej kväll på jobbet idag. Har dock ont i min rygg och i vänster arm. Har nog tagit i liite för mycket med den armen tror jag, och våra nya jävla fotöljer på jobbet SUGER RÖV!! Stenhårda och obekväma. Är inte den enda som tycker det heller!

Käkade världens gourmetmiddag idag nämligen en Pirog! Jävlar vilken lyxig mat det blev idag, haha. Bra att ha på jobbet när det inte finns några matrester hemma. Däremot var det varmare ute än vad jag trodde att det skulle vara. Det var sol med moln på himlen, men när den väl var framme var det jätteskönt. Blåst lite granna bara.

Nä, nu ska jag sova. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 9 augusti 2011 14:36

 

 Har sett många kompisar på Facebook som lagt upp denna låten.

Den är verkligen hur fin som helst!

Historien bakom låten är så fin också då han skrev den till sin tjej som var med om en olycka (har jag för mig). Har Ni hört den innan också?

Av Linda - 8 augusti 2011 23:34

Strax börjar dokumentären Terrordåden i Norge som jag bara måste se även om det blir jobbigt. Jag beundrar dem som var med och orkade prata om vad som hade hänt på Utöya, och ja, jag grät lite.. Men det var en fin "hyllning" till alla som överlevde och de som avled i Oslo och på Utöya, tycker jag.


Riktigt skönt har det vart att få vara ledig idag! Sov bra inatt fast jag vaknade runt nio då jag drömde om A., Har inte sett honom på flera år nu faktiskt, så drömmer jag om honom och vaknar av att det är en jävla dröm!! Det finns saker som jag ångrar och jag ångrar lite att det var som det var med Honom då jag sket i många, fina killar och A., var en av dem 

Gick upp till tio i tolv idag och jag dammade av här hemma först och sen har jag gjort lite annat pill. Fick ont i ryggen och nacken då det blev stelt på dem ställena - sjuktstörande!! Ville i alla fall ta det lugnt idag.

Blåst har det gjort idag och regnat har det också gjort, men sen kom solen och molnen sprack upp lite senare. Innan jag cyklade iväg till PA:s vid halv åtta kolla jag på datorn bara. Men på PA:s handla jag Apelsinjuice, Blomkruka, Chips, Choklad, Ciabatta bröd, Expressen, Grillkotletter, Majs, Pommes Frites och Potatissallad. Skulle köpa en Murgröna också, men dem var slut så jag får cykla dit en gång till i veckan så jag kan köpa mig en till blomma till köket!

Åt Grillkotletter, Potatissallad och Sallad till middag idag då jag nte kände för att göra något jätteavancerat utan något som gick snabbt. Efter maten var det bara att hoppa in i duschen!

Slapp dag och slapp kväll. Nä, dags att sova. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


På PA:s köpte jag Pommes Frites, Potatissallad, Expressen, Choklad, Blomkruka, Majs, Apelsinjuice, Ciabatta bröd, Grillkotletter och Chips!

   

Av Linda - 7 augusti 2011 21:34

Idag har jag vart sjukttrött! När jag såg att det var helt mörkt i sovrummet imorse på grund av regnet hade jag verkligen ingen lust att gå upp över huvud taget! Men jag fick bita ihop och bara gå upp.

Hela förmiddagen regnade det också så det var inte bara på morgonen som det regna. Blåst har det gjort med och jag frös faktiskt när jag jobba - kan bero på att jag var trött också, men annars har jag bara svettats typ. Tetigt väder och alltför mycket väderförändringar! Solen kom dock fram vid fem på eftermiddagen, men det blåste lika mycket fortfarande.

Jobbandet gick bra i alla fall - det har vart en lugn helg =) Oerhört skönt när det är lugnt på jobbet då man haft det rätt körigt emellanåt. Ingen höjdare att jobba söndagar alls, men då var det skönt att sluta på dagen och få kvällen hemma. Var verkligen skittrött när jag kom hem så jag la mig fem och gick upp tio i sju igen. Fixa ingen mat idag heller utan det fick bli en Kebab Pizza idag faktiskt. Hade glömt säga Special så jag får Sallad på när jag ringde, men så sa jag nåt till bagaren när jag var där, och då sa han det att jag inte hade sagt Special. Han var dock schysst att lägga sallad på! Längesen jag åt just den här pizzan nu också.  

Sen dess har jag inte gjort nåt mer! Jobbat, sovit och ätit, ungefär.


Lyssnade på denna fina låten i ett program nu på SVT1 som handlade om Terrordåden i Norge. Denna låten är så himla, himla fin   Tårarna rinner när jag hör den..


Til Ungdommen på Utöya og til Ola   

Av Linda - 6 augusti 2011 21:34

Dags för andra kvällen i rad då ja. Det har gått bra idag, och det var jävligt skönt att sluta åtta! Det är INTE fel faktiskt! Man får lite kväll hemma också, och det är ännu skönare nu när det börjar bli mörkare och mörkare på kvällarna. Solen sken och det var blå himmel när jag slutade, men sen kom det lite mer slöjmoln när jag vart hemma en stund. Annat var det när jag skulle cykla till jobbet idag då dem gråa molnen kom, och det kom liiite regn! Trodde att det skulle komma mer, men det gjorde det inte - bra det. Dock har det blåst en del så det har inte vart jättevarmt ute.

Sov bra inatt också ja - jävligt skönt det. Hade ställt klockan på halv elva, men som vanligt snoozade jag innan jag gick upp fem över elva. Hann inte göra så mycket mer än att äta och kolla på datorn innan jag cyklade iväg.

Åt upp min Kycklingsallad idag också så nu är den slut. Femte dagen i rad som jag åt Kyckling nu, haha. Det har blivit jävligt mycket kyckling denna sommaren, men det är ju så sjukgott också.

Sen jag kom hem från jobbet har jag diskat mina tallrikar (som jag inte hann igår), duschat och bara glott på teven. Nä, nu är det dags att sova då jag ska upp tidigt imorgon. Natti, Tjing tjong


Bjuder på två kvällsbilder som jag tog förut.

   

Av Linda - 5 augusti 2011 23:34

Sov inte bra inatt över huvud taget. I och för sig släckte jag jävligt sent, men jag trodde att jag skulle sova fast det gjorde jag inte! Sånt är bara så jävla störande, tycker jag. Hoppas att jag sover bättre inatt i alla fall. Var dock seg med att kliva upp idag då jag gick upp tolv, men jävlar då blev det lite bråttom..

När jag hade gått upp plockade jag ihop lite saker och la ner Kycklingsallad i en matlåda, duschade, hängde lite vid datorn och diskade mina bestick plus att jag åt innan jag var tvungen att cykla iväg!

Det bara vräkte ner innan jag skulle cykla till jobbet, men det hade lugnat sig när jag väl kom ut =) Börja dock regna sen innan jag skulle hem, men då hade jag tur igen för när jag cykla hem var det uppehåll!

Kvällen gick bra idag, och lugn var den också för A., och mig - SKÖNT det! Satt dock inte på röven från åtta till halv tio utan jag gjorde en massa annat hela tiden. Tiden gick så mycket fortare då faktiskt!

Nä, nu ska jag sova! Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 4 augusti 2011 23:34

Idag har vart min enda lediga dag denna veckan. Det var jätteskönt att få sova ut inatt och på dagen förstås. Gick inte upp förräns tjugo över tolv idag - liiiite väl sent faktiskt, men det var skönt att sova. Var dock uppe tjugo i elva på toa, och sen la jag mig igen. Skulle gått upp redan då egentligen men men..

Idag har det vart underbart fint väder ute - varmt och molnfritt fast det blåste en del, men det var bara skönt att det blåste lite granna. Slöjmolnen kan man ju stå ut med också. Var dock seg med att gå ut och sola.. Gick inte ut förräns vid tio över två, men jag låg bara ute en timme då jag var tvungen att gå på toa - så jävla störande!! Satte mig dock på balkongen i solen och njöt där i en fyrtio minuter.

Skönt med en dusch efter balkongen för att få bort allt klibb efter solningen. Har bara tagit det lugnt resten av dagen. Cyklade till Willys dock vid en tio i åtta där jag handla Calippo, Ciabatta bröd, Diskborste, Gurka, Sallad, Vaniljsås och VeckoRevyn! Var lika bra att ha handlat idag innan helgen då jag jobbar kväll imorgon och lördag.

Fixade Kycklingsallad idag vilket var jävligt längesen jag gjorde nu! Sjuktgott var det i alla fall =)


Ska se dem sista avsnitten av Ebba och Didrik nu innan jag ska sova, inte så många kvar! Jag verkligen ÄLSKAR den serien alltså! Så himla mysig serie, och man kommer ihåg varför man gillade serien så mycket när jag var liten. Kul att se den igen då det var ett tag sen sist!

Nä, hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Handlade Ciabatta bröd, Gurka, Diskborste, VeckoRevyn, Sallad, Calippo och Vaniljsås.

 

Av Linda - 4 augusti 2011 21:34

 


Idag har det vart lika varmt och fint väder som igår, och då passar jag på att klä mig i klänning!


* Klänning, H&M- Tajt men fin är denna, tycker jag!

* Ballerinaskor, Lindex- Sjuktsköna skor!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards