Direktlänk till inlägg 13 april 2011

ED WESTWICK

Av Linda - 13 april 2011 21:34

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 19 (2 September) 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om ed Westwick. Jag tycker att han är så jävla snygg och sexig!! Han är lätt min favorit av killarna i Gossip girl, så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Som den onskefulle Chuck Bass manipulerar han tjejer - och killar - i succéserien Gossip girl. I verkligheten är Ed Westwick betydligt mer tillbakadragen. För VeckoRevyn avslöjar han nu allt om galna fans, sitt modeintresse och hur han raggar upp tjejer.

Artikeln är skriven av Monika Agorelius.

 

Efter att ha sett ed Westwick som Chuck Bass i Gossip girl är det lätt att föreställa sig att han ska vara en lika dryg, oansvarig, snobbig brat även i verkligheten. Men fösta intrycket för den som träffar honom är snarare det rakt motsatta.

- Jag är faktiskt en ganska vanlig kille, men jag njuter av att spela Chuck, säger Ed med ett stort skratt när vi träffar honom på Soho hotel i centrala London. Det är nästan som terapi att få spela en kille med en sådan förskräcklig personlighet. Jag är helt annorlunda i verkligheten och det gör det ännu roligare att spela en opålitlig playboy som inte har respekt för någon.

 

Även om Ed själv hävdar att han är långt ifrån den playboy som Chuck är i tv-serien avslöjar han under vårt samtal att han "älskar att flörta". Ed var länge tillsammans med Jessica Szohr, som spelar Vansessa i Gossip girl. Ryktet säger att det tog slut efter att hon varit otrogen, men paret verkar i alla fall utåt sett fortfarande vara goda vänner. idag har Jessica intervjuer i rummet intill och när hon och Ed möts i korridoren kramar de om varandra som bästisar. När jag frågar Ed om de är ett par igen svarar han ett långsamt nej.

- Jessica är en av de coolaste människorna jag känner, säger han leende, och alla följdfrågor möts av tystnad och nya leenden.

 

Ed är givetvis oklanderkligt klädd. Frisyren är slickad, leendet glänsande, designerkostymen åtsittande och han sitter med ena benet över det andra. Det enda som ser knasigt ut i modellbilden är att han är strumplös i de fina designerskorna. När han skämtsamt får frågan om han glömde strumporna hemma kommer svaret blixtsnabbt.

- Det är ju trendigt att gå utan strumor! Men det gäller att behålla skorna på. Tog jag av mig dem skulle det stinka fotsvett i hela rummet. 

Han skrattat högt igen och fortsätter.

- Problemet är att jag köper dyra skor, men jag kan inte ha dem på mig mer än i högst tre veckor, sen är de förstörda på grund av den stinkande fotsvetten. 

Modet i Gossip girl är trendigt och nyskapande. Anlitar du en stylist privat?

- Bara om det är någon speciell tillställning. Men imorse klädde jag på mig alldeles själv, haha.


Ed, som ursprungligen kommer från den lilla staden Stevenage, flyttade till New York när rollen som Chuck Bass dök upp. 

Vad saknar du från England när du bor i New York och arbetar med Gossip girl?

- Mammas matlagning! Jag gillar mammas hemlagade lammkotletter med mintsås. Mammas mat är alltid godast, eller hur? Jag älskar New York och det har varit bra för mig att bo där, men det är alltid trevligt att komma hem till England och träffa familj och kompisar.

Bor du ensam i New York?

- Jag har bott ensam i ett år nu, det har varit toppen. Det är skönt att bara ha sitt eget utrymme. Man känner sig bekväm, man kan gå omkring naken hemma... ja, göra det man känner för helt enkelt. Jag brukar spela musik på väldigt hög volym. Och jag vet inte vad mina grannar tycker. De klagar inte. De kanske är döva, haha?

Vad gör du helst en ledig dag?

- Jag sover. När jag först flyttade till New York var jag inte ett dugg känd. Då kunde jag gå runt på stan och vara anonym. Det är annorlunda nu, när jag går ut får jag vara beredd på att bli förföljd. 

    

Vilken är den konstigaste plats du blivit igenkänd på?

- Det var nog när jag var i Washington DC för ett par år sen. Jag var där tillsammans med min pappa och vi besökte ett konstgalleri. Det var en tisdagseftermiddag och jag var säker på att alla människor skulle vara på jobbet eller i skolan. Vi trodde att fältet var fritt, men det var massor av folk där som kände igen mig.

Vilket är ditt mest minnesvädra möte med ett fan?

- Häromdagen, när jag var hemma hos mamma och pappa hände något konstigt. Mina föräldrar bor utanför London och plötsligt stod det en grupp tjejer utanför huset och väntade på mig. Det kändes obekvämt och lite läskigt, men det kunde ha varit värre. Det händer då och då att jag får... hur ska jag säga... skamliga förslag.

Hur skamliga? Skickar fansen underkläder med posten, typ?

- Njae. inte riktigt, men jag har träffat tjejer som viskar skamliga förslag i mitt öra.

Brukar du tacka ja till förslagen?

- Nej. Jag gillar utmaningar, jag tänder inte på tjejer som lämnar ut sig på det sättet.


Vad är det roligaste med att spela Chuck Bass?

- Det är kul att spela en kille som är lite farlig, som är på gränsen till sinnessjuk. Han är ju en miljardär och playboy som får alla tjejer han vill ha. 


I rutan är Chuck en casanova av rang som inte tvekar en sekund när det gäller kvinnor. Och Ed är själv inte alltför dålig på den biten enligt egen utsago...

- Jag behöver inga raggtips av Chuck direkt, haha.

Vilket är ditt bästa raggningsknep? Ett som alltid brukar funka alltså?

- Jag gillar att dansa. Om man är på ett dansgolv kan man lätt dansa nära tjejen man är intresserad av och knuffa till henne lite lätt med höften.

Om du fick välja den bästa låten att dansa till när du kör din förföriska dansteknik, vilken låt blir det?

- Paul Simons Graceland. Jag är helt såld på den låten, det är den bästa som någonsin gjorts.

 

Träffar du de andra i Gossip girl-gänget när ni är lediga?

- Ja. Chace (Crawford, reds anm.) är en av mina bästa kompisar. Blake Lively älskar att laga mat. Hon är duktig i köket och hon bakar jäkligt goda muffins som hon bjuder på när vi träffas hela gänget.

Vad gör du och Chace när ni träffas?

- Vi lyssnar på musik och bråkar om vad vi ska lyssna på. Jag är värst, ingen får röra min iPod. Chace har världens sämsta musiksmak. Om han focl välja vad vi ska lyssna på så blir det KeSha. Sån musik tolereras inte i min närvaro. 

 

Vilken kändis skulle du vilja se göra ett gästspel i Gossip girl?

- Victoria Beckham. Det vore roligt. Men vem skulle vi kunna ha? Barack Obama, det skulle bli ett intressant avsnitt, eller hur?

Vilken kvinnlig skådespelare skulle du helst vilja spela mot?

- Kate Winslet, jag bundrar henne jättemycket och hon är en fantastisk skådis. Jag skulle även vilja spela in en film tillsammans med Leighton Meester, deån Gossip girl, hon är också en vädligt duktig skådis.

 

Blir du någonsin nervös när du träffar andra skådespelare?

- Nej, inte direkt. Men jag blir stum när jag träffar fotbollsspelare. Jag hejar på Chelsea och skulle nog inte veta vad jag skulle säga om jag träffade mina fotbollsidoler.

Då måste du ha följt skvallret kring Chelsea-spelaren Ashley Coles otrohetsskandal?

- Ja. Han har varit en riktig bad boy.

Har du träffat Ashley?

- Nej. Men jag skulle väldigt gärna träffa Cheryl (Cole, Ashleys ex-fru). Om jag såg henne på ett dansgolv skulle jag dansa fram och ge henne en liten höftknuff!...

 

 

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards