Alla inlägg under februari 2011

Av Linda - 10 februari 2011 23:06


  Jag tycker att denna texten är så himla fin =)

Vad tycker Du om den här låten?

 

"He´s so beautiful

And I tell him every day..

When I see your face

There´s not a thing that

I would change

Cause you´re amazing

          Just the way you are"...   

Av Linda - 10 februari 2011 21:34

Så kan man faktiskt sammanfatta denna dagen. SKITSNÖ!!

Jag var helt slut igår, och jag trodde inte att jag skulle somna efter nattjobbet, men det gjorde jag. Jag la mig halv tolv i sängen, och jag kände verkligen hur trött jag var i hela kroppen. Det tog inte så värst lång tid innan jag somnade, men jag vaknade upp runt ett igen av att jag hade drömt en jävla mardröm!! Den jävla drömmen gav mig kalla kårar, och jag blev helt stel i kroppen - som cement ungefär. Den var INTE trevligt alls!! Efter det sov jag till fem, och sen låg jag vaken i några timmar innan jag somnade om igen. Jävlar vad trött och seg jag har vart idag!

Fick dock ett litet städryck på eftermiddagen då jag dammsög, och tog hand om all den där jävla disken! Skönt att ha det gjort. Behöver dock dammsuga lite nogrannare än det jag gjorde idag.

Det har inte hänt så mycket mer idag faktiskt. Lär få läsa halva natten nu om jag någonsin ska kunna sova.. God natt på Er! Tjing tjong

Av Linda - 10 februari 2011 19:34

  

 

Jävla SKIT väder är det ute idag!!

Jag som var så glad när snön började smälta.. HA, där fick jag för den, typ..

Det har vräkt ner hela jävla dagen, och jag är så på skiten nu!!

Av Linda - 9 februari 2011 21:34

  

 

Jag hade ingen aning om vad jag skulle kolla på, men så tittade jag på TV11 innan klockan nio, och då sa dem att Mean Girls kommer klockan nio.

Så nu tittar jag på denna filmen! I brist på annat..

"So, if you are from Africa - why are you white?".

Av Linda - 8 februari 2011 19:54

Inatt är det dags att jobba igen, och jag hoppas verkligen att denna natten går bättre..Kan inte säga så mycket mer om det heller.

Jag sov jättebra idag i alla fall, och jag gick upp först halv tre på toa, och sen la jag mig i sängen igen - jag sov till halv fem! Det var INTE dåligt av mig att sova så jävla länge.

Inatt regna det ta mig fan hela tiden, men sen runt fem börja det snöa, och det höll i sig tills jag slutade och skulle hem. Höll säkert på ett tag där, men på dagen har det vart fint väder och sol - synd bara att man missade det idag..

Nä, jag får ta en tablett mot min hövvevärk nu innan jag ska iväg och jobba igen. Den har inte lagt sig även om jag har druckit vatten, ätit och tagit en dusch..

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 7 februari 2011 19:34

Inatt tog det lång tid för mig att somna faktiskt. Skitstörande när man inte kan sova. Tankarna bara snurrade run i hövvet på mig efter jobbet igår. Måste snacka med chefen nån dag då jag har fått nog när det gäller en grej!! Jag var så jävla irriterad igår, och då hjälper det inte att man har PMS heller för den delen.. Så är det ibland, och jag ska prata med henne så får jag se hur de resonerar...


Idag när jag vaknade hade jag ingen aning om vad som skulle hända faktiskt. Jag har städat toaletten, och dammat av här hemma plus att jag var nere en snabbis nere i Återvinningsrummet för att lämna mina tidningar där. När jag var där nere hade V., ringt från Resursen, och sen ringde hon upp igen - så jag fick denna natten plus imorgon ska jag jobba också. HÄRLIGT - det ger nio timmar per natt - vilket ger mig mer i slutändan av de totala timmarna.

Så jag har vilat nu på eftermiddagen plus att jag har käkat. Nu blir det slappande innan jobbet. Hoppas att Ni haft en bra måndag! Tjing tjong

Av Linda - 6 februari 2011 23:26

 

 Denna låten är riktigt grym speciellt allt gitarrspel..

Av Linda - 5 februari 2011 23:06

  

 

Denna filmen går nu på TV4, och jag måste säga att det var nåra år sen jag såg den nu sist.

Jag tycker att den är bra, och i brist på annat så passar denna filmen perfekt ikväll!
Vad tycker Du om den? 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards