Alla inlägg den 1 februari 2013

Av Linda - 1 februari 2013 23:34

I början av Januari såg jag en tävling på Fejsbook angående Namnsmycken. Jag var nyfiken så jag kikade på deras hemsida lite grann. Jag har alltid velat ha ett Namnsmycke sedan jag såg Sex and the City. Efter att ha kollat runt på hemsidan gjorde jag slag i saken med en beställning. Har väntat i cirka fyra veckor bara så jag började undra vart paketet tog vägen, men idag kom det - ÄNTLIGEN! Är jättenöjd med min lilla beställning.


Detta beställde jag från Mina Namnsmycken:

* "Carrie-halsband" Linda, 284 kronor (Ordinarie pris 299 kronor, men jag hade 1o% rabatt som ny kund), Mina Namnsmycken www.minanamnsmycken.se- Jag är jättenöjd med detta halsbandet! Tog på mig det nu ikväll. Äntligen kom det då jag väntat så länge på det, men den som väntar på något gott..


 

Av Linda - 1 februari 2013 21:30

Herrejävlar, snacka om att detta har vart en snurrig dag för min del!! Jag har lite för mycket i hövvet just nu kan man ju säga ännu mer efter denna kvällen..

Har vart ledig idag, och det har verkligen vart skönt det. Resursen ringde strax efter två, men då dog telefonen så jag fick ringa upp. Det gällde jobb i helgen som jag tackade ja till, men så kom jag på att fan det blir ju sex kvällar i rad! Aja, det får la gå tänkte jag bara. Gick sen tillbaka till soffan för att kolla på teven en bra stund. Strax efter halv fem ringde telefonen igen, men då var det syrran C. som ringde. Vi tjöta i lite mer än en timme =) Det var kul att prata med henne igen   


När vi hade tjötat klart skulle jag ner till Återvinningsrummet för att återvinna. Det var då det hände; jag smällde igen dörren utan att ha med mig mina nycklar!! Jääääävlar var min enda tanke. Gick ner till grannen där jag ringde på, frågade om jag kunde få låna hans telefon då jag hade blivit utelåst, så jag ringde till Taxi. Dem var väldigt snabba faktiskt med att komma. Jag som egentligen inte har råd med några extra utgifter nu fick bara pröjsa och se glad ut. Hon ville se min legitimation vilket hon fick göra, men det är ju lite svårt när man har ALLT inne i lägenheten. Hade bara mina Boots på mig. Fick samla mig en liten stund efteråt då jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta åt eländet, men jag var nog mer förvirrad över vad som hade hänt. Detta var första gången jag blev utelåst så länge jag bott i denna lägenheten, och nån gång ska ju bli den första som man säger.


Cyklade ner till ICA strax efter sju istället då jag fick skjuta upp det lite. På ICA handla jag Glass Magnum, Kotletter, Köttfärs, Olivolja, Spaghetti, Timjan och Örtsalt. Fick ringa till C. när jag var nere och handla då jag skulle fråga henne om Örtsaltet, men det blev bara ett väldigt snabbt samtal. Det är inte lätt när man inte vet vad man ska ha riktigt, haha. Sen när jag väl kom hem igen fixade jag Lax, Ugnsrostad Potatis, Bearnaisesås och Sallad till middag! Det var jättegott med mat efter den här snurriga kvällen.

Ska bara slappa och glo på teven och bara njuta av att vara ledig resten av den här kvällen! Hoppas att Ni haft en bättre dag. Tjing tjong


På ICA handla jag Olivolja, Kotletter, Spaghetti, Köttfärs, Örtsalt, Timjan och Glass.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards