Alla inlägg den 7 augusti 2012

Av Linda - 7 augusti 2012 21:34

Idag var det jätteskönt med sovmorgon kände jag. Dessutom är det sjätte dagen i rad som jag jobbar därav guld värt att få sova länge eller tills jag vakna av mig själv. När jag hade lagt mig igår tog det inte många minuter innan jag sov kan jag ju säga. Däcka direkt, haha. Så borde det vara varje kväll när man lägger sig.

Har känt av att jag har ont i foten idag med samt att den är verkligen svullen. N., fick se min fot när jag hade den på golvet på jobbet, och hon sa det med att det är skillnad jämfört med den andra. Ska snacka med sjuksköterskan imorgon och se vad han säger. Går det inte över får jag kontakta Vårdcentralen i så fall.

Det har vart en lugn kväll med en massa flum - as usual. Timmarna har gått rätt så fort med vilket är bra! För min del har det vart skönt med en lugn dag tack vare att jag haltar nu. Då är det jobbigt med massa spring som det kan bli.


Som vanligt har jag kollat en del på OS idag. Blev så jävla imponerad av gymnasterna både i barr och fristående. Älskar att se på gymanstik, simning och simhopp på sommaren samt konståkning på vintern. Dem sporterna är rätt lika i sig. MEN det man blev mest glad över idag som svensk det är Jimmy Lidbergs brons i Brottningen. UNDERBART var det med en medalj till! Dem där jävla domarjävlarna var sånna idioter då han fick brottas en gång till. Idioter som dömde bort honom till hans nackdel. Inte första eller sista gången domarna dömer fel i bedömningssporter. Som sagt var det jävligt kul med ett OS-brons ännu ett i Brottningen.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Dags att sova nu. Natti och tjing tjong


Dagens gastronomiska middag.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards